Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tere Sillamäelt, kas keegi kavatseb Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev vaatama? kui jah, siis palun kirjutage ülevaade mängust. Oma poolt luban rääkida mängust, mis toimub Sillamäel.
www.jkkalju.ee lehele tuleb ka kindlasti ülevaade!
Seal on ka hetkel üleval eelvaade tulevaseks mänguks.
Raibe ma ütlen. Jälle Milani mängu ajal. Suvel seda probleemi vähemalt pole, siis peaks enda häälepaelad ka Hiiu Staadionil lahti laulma. Aga kas poleks mitte tore fänluse foorumit elavdada?
Kas Kalju sai kõik oma pallid tagasi? Üks lendas üle aia puu otsa ja sinna see ka jäi. Mängu vaadanud Nõmme komando pritsimehed (eesotsas hr. Mart Käit'iga) lubasid naljaga pooleks selle ainult siis alla tuua, kui selle omale saavad.
1:1. Mitte kõige hullem. Ja kiidusõnad suurimale Kalju fännile - Rootsi Kunnile. Ise elab Nõmmel, Sillamäele ei taha kolida? Eesti - Vene mängul hoidsid ikka Venele pöialt onju? Hea killu panid ka maha, roosas mängivad naised, miks ma sind tihti siis lilla jopega näinud olen? Kas see värv mitte pedesi ei iseloomusta? Üldse Sillamäe fännid olid toredad, ei tea küll kes, kuid mõned toredad onud otsustasid mind erinevate asjadega loopida. Nõrgad olete...
Kuno,sa pead poistele suuremad trummid sebima.Väiksest jääb väheks juba,rahvast nii palju statal
Ja paistab,et Käärile meeldis see loterii kõige rohkem
Kommentaar