Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma ei tea, seda pead nende käest küsima.. meie ei kaeba ega räägi teistest foorumites. Kui tahad teada kuidas Roosa panter elab, siis sellest võin sulle rääkida
ma ei tea, seda pead nende käest küsima.. meie ei kaeba ega räägi teistest foorumites. Kui tahad teada kuidas Roosa panter elab, siis sellest võin sulle rääkida
mina mäletan küll midagi muud. ega see nüüd nii väga ammu kah polnud kui kalju liidus teiste peale kaebamas käis. muus asjas küll aga ikkagi.
Panter elab hästi ja tervitab kõiki oma andunud fänne
Kuno! Ära unusta siis minu karva homme kella 12 stereosse tuua. Muidu selline alasti tunne kohe
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
pantreid olla nähtud juba hilistel õhtutundidel nõmmel mänguks valmistumas igatahes sõjahüüdeid olla kuuldud
Esimesed härrased on juba kaotsi kah läinud raskel teekonnal ning valmistuvad mänguks pokris . See on see fänni raske elu, aga mingi 9 tunni pärast koguneme siis.
Ma lõbus Nõmme Kaljukas hõissa ja hõissa
ma karjun täie häälega hõissa ja hõissa
ma tean et Kalju kolli lööb ja kolli lööb ja kolli lööb
ma karjun ainult Kaljule, sest Kalju võitma peab. Ahoi!
Esimesed härrased on juba kaotsi kah läinud raskel teekonnal ning valmistuvad mänguks pokris . See on see fänni raske elu, aga mingi 9 tunni pärast koguneme siis.
Ma lõbus Nõmme Kaljukas hõissa ja hõissa
ma karjun täie häälega hõissa ja hõissa
ma tean et Kalju kolli lööb ja kolli lööb ja kolli lööb
ma karjun ainult Kaljule, sest Kalju võitma peab. Ahoi!
Näeme vineeri alistamist!
täitsa haige, raiks võeti kinni, magas kalju salliga pärnu maanteel :S korjati üles, ehk saab hommikuks välja ikka
Kommentaar