Sitt tegu oli see, et ta täna tuli sinna üldse.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse

X
- 

- 

Sõimust jne üldse rääkimata!Algselt postitas Felipe Vaata postitustSitt tegu oli see, et ta täna tuli sinna üldse.Vulgar Display Of Kalju Power
Kommentaar
 - 

Räägid ehk lähemalt?Algselt postitas Ray Vaata postitustKohvipaki intsident oli väga sitt tegu, ainuke tilk tõrva tänases üüratus meepotis.

Joga Bonito!!!
Kommentaar
 - 

Kui esimene poolaeg läbi sai, suundusid mängijad tuppa ja siis see vend üritas Nunest visata kohvipakiga, aga õnneks läks mööda.Algselt postitas daywalker Vaata postitustRäägid ehk lähemalt?
Sai ta mingi keelu või mida?

Kommentaar
 - 

Jumal tänatud, et kohtunik Tohver jättis 1-1 olukorras saarlasele punase andmata, muidu oleks seis väga kole olnud.
6 tk löödi ära, sama palju jääti supervõimalusi löömata. Heal päeval oleks 15 löönud
. Nunes tegi mis tahtis, Rõskevitš on õige mees praegu ette, Maccari-Novikov keskväli on nummar ning Kaukvere kiirusesse võib ära armuda.
Kure enamus palluritel oli raskusi pallisurmamisega, rääkimata täpsest söödust. Kardan, et mõnel vennal võis küll päris paras pohmell olla.
Kesa, kui ühel heal päeval kaineks saad, siis Hiiule ära oma nägu küll näita! Uiboleht ja co olid jalgpalliliidust kah kohal, ehk ei pea sind üleüldse areenidel nägema!
Kommentaar
 - 

No tsirka 200 oli ikka sees lõpuks, aga jah, ilm oli kole ja mõjutas kindlasti publiku arvuAlgselt postitas Mällar Vaata postitust160 pealtvaatajat siiski, mis on ütlemata vähe
Aga teisipäeval saab igatahes põnev olema!
Kommentaar
 - 

Mida ma rääkisin enne mängu - pange Mirat tähele, 3 kolli, ülikõva !Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustÜlihea mäng oli! Rõškevitš on kunn!

Kommentaar
 - 

Ainuke tilk? Ma ei tea, ma pidin kuradi pool tundi kuulama ila "Roosad rotid käige v*ttu!", "Enne ma siit ära ei lähe, kui saan mõnele pantrile pasunni anda"; "Minge perse roosad lohhid" jne. Noh, ja lisaks see kohvipaki intsident. Ma ei saa aru, miks võttis tüübi staadionilt eemaldamine üle poole tunni aega. Ja siin veel osad fännid läksid kurjaks etvspordis ilmunud kirjutise peale, kus kritiseeriti fännikultuuri. No vabandage väga, aga mul on häbi nende laste, naiste ja vanahärrade ees, kes pidi sellist peatumatut sõimu kuulama. Ma saan aru, et purjus peaga inimesed on ülemeelikud ja nii, aga sellised inimesed, kelle eesmärk pole mängu vaatamine vaid räuskamine peaks kiiresti väljaku kõrvalt eemaldama.Algselt postitas Ray Vaata postitustKohvipaki intsident oli väga sitt tegu, ainuke tilk tõrva tänases üüratus meepotis.
Aga jah, Rõskevitš oli jumalik!
Kommentaar
 - 

Rõskevits ju Ajaxis ja ka Levadias esimene aasta oli Striker, kuid hiljem üritati temast poolik teha, kuid see ei sobinud. Ta on lihtsalt liialt laisk poolkaitsja jaoks.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJumal tänatud, et kohtunik Tohver jättis 1-1 olukorras saarlasele punase andmata, muidu oleks seis väga kole olnud.
6 tk löödi ära, sama palju jääti supervõimalusi löömata. Heal päeval oleks 15 löönud
. Nunes tegi mis tahtis, Rõskevitš on õige mees praegu ette, Maccari-Novikov keskväli on nummar ning Kaukvere kiirusesse võib ära armuda.
Kure enamus palluritel oli raskusi pallisurmamisega, rääkimata täpsest söödust. Kardan, et mõnel vennal võis küll päris paras pohmell olla.
Kesa, kui ühel heal päeval kaineks saad, siis Hiiule ära oma nägu küll näita! Uiboleht ja co olid jalgpalliliidust kah kohal, ehk ei pea sind üleüldse areenidel nägema!
Kommentaar
 - 

"Mängupildiga võib väga rahule jääda. Näitasime Tallinnas veidi paremat mängu kui nädal tagasi Paides," tõdes Mets, kelle sõnul andis tänane hea esitlus meeskonnale ka enesekindlust ning positiivse fooni järgmiseks mänguks kodustaadionil Nõmme Kalju vastu. "Kaljul on teisipäeval ees ka karikavõistluste finaal ning tunnen, et võime kodustaadionil neid üllatada," lisas Mets. "Loodame, et mängule tuleb kaasa elama ka palju publikut, nagu
Levadia mängu vastu, kus pealtvaatajaid oli üle 400."
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar