Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mitte keegi ei osanud pipit laulda? kas tõesti siis kõik Brasiili jalgpallis nii kinni,et isegi kurikuulsat ja kõigile noortele teada vana hea Pipi laulugi ei osata laulda? mu arust on asi sutsu imelik
    sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Täna saab palju ilusaid väravaid Hiiul näha

.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
        Täna saab palju ilusaid väravaid Hiiul näha

.
        Vaata, et sa oma sõnu sööma ei hakka.
        Mu arust oli eelmisel hooajal Flora Kotkastega püsti hädas ja võitis ainult 1-0.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Vaata, et sa oma sõnu sööma ei hakka.
          Mu arust oli eelmisel hooajal Flora Kotkastega püsti hädas ja võitis ainult 1-0.
          Kes teab, kes teab...järsku sepistatakse täna Hiiul tõesti suurüllatus
          "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kerge mäng Kaljul kindlalt ei tule, Kotka vennad on enda jutu järgi väga motiveeritud ning Hiiu väljaku väiksus peaks neile sobima, et meeskondlikult kaitsta. Ning ehk ajavad Siskadki ennast kohale.

Kommentaar

pole Siskad imemehed, rannas rohkem. kokkumäng teistega puudub
              pigem usun, et nad ei mängi

Kommentaar

0-6

Täitsa tore mäng oli, ootasime juba ammu seda. Seis on selline, et oleks võinud parem olla, aga väga kurta ei tohiks. Itaallane on ebasümpaatne, kui kohtunik ei vaadanud, siis lõi käega näkku ja sõitis jalad alt ära, kui pall oli teisel pool väljakut. Muidu kihvt sats... Mõne kolli oleks võind ju lüüa, aga võimalusi ei tekkinud. Edu järgmistes ringides..
                Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

sorri aga Vitults pole isegi sellises mängus väga kasulik, mõni korralik sööt, aga ei miskit enamat. kuigi noh ega väga ei viitsitud kah.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    sorri aga Vitults pole isegi sellises mängus väga kasulik, mõni korralik sööt, aga ei miskit enamat. kuigi noh ega väga ei viitsitud kah.
                    Sa nats muutud imelikuks juba oma jutuga... ausalt.

Kommentaar

Romario on vist Marsi elanik.

Kommentaar

Ma ei tea, ma ei öelnud ju miskit valesti, või ütlesin? Isiksuselt ja nii on ta üks lahedamaid kutte ning pmst üks väheseid, kellele fännid personaalselt laulavad, aga tegelt on näha, miks ta alustas hooaega II liigas Alkos, mitte näiteks Ida Viru meistriliiga tiimides Transis ja Sillamäel.

Mitte isetsemine on muidugi väga kasulik tegur. Kalevi vastu ootaks kindlalt väravat!

Kommentaar

No see, et ta Pärnu Vaprusesse ei saanud ütleb kõik Aga nagu Mario ütles, on Vitali üks lahedamaid kutte Kaljus, aga kahjus meisterlikkusest jääb puudu Aja andmisest vist enam rääkida ei tohiks. ta oskab küll ja suudab, aga finishing on väga kehvake.

Kommentaar

"Tõele au andes, peab märkima, et Kotkad andsid Kaljule siiski kõva lahingu ja midagi liiga kergelt meistriliiga meeskonnale ei kingitud."
                            See siis Kalju kodukalt; ilus tunnustus pärast 6:0 tulemust. Aga jah, Kotkad olid tublid. Eriti esimesel poolajal...

Kommentaar

Algselt postitas larfes Vaata postitust
                              "Tõele au andes, peab märkima, et Kotkad andsid Kaljule siiski kõva lahingu ja midagi liiga kergelt meistriliiga meeskonnale ei kingitud."
                              See siis Kalju kodukalt; ilus tunnustus pärast 6:0 tulemust. Aga jah, Kotkad olid tublid. Eriti esimesel poolajal...
                              Ega lõppskoor alati mängupilti ei peegelda isegi, kui tegu suure võiduga, omal ajal sai kuskil märtsis vaadatud Fanera ja Tulevikku mängu külmal Dvigateli staadionil kuskil märtsis ja kuigi Fanera võitis 6:1 oli platsil Tulevik siiski kergelt üle, ebaõnne ja oskamatus lahendada 100% olukordi tõigi suure kaotuse.

Tulles teemasse siis mina eile staadionil ei olnud ning midagi tarka öelda ei oska, aga samas tahaks küsida, kas sina RoBoS17 oled endine JK Piraaja mängija ?

Kommentaar

Romario jutt on ju täiesti okei. Nii palju, kui ma seda pikka poissi Tartus nägin, siis on tegemist ikka väga aeglase ja suht talenditu tüübiga. Palli peaga edasi anda ei oska ja tegutseb kastis sama aeglaselt nagu ma ise. Seega neljas liiga.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X