Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No vaevalt keegi 7 inimese pärast on hakanud vinguma

Kommentaar

Üldiselt, mida kõrgema, sundsotsialismist puremata (jalgpalli)kultuuriga riik, seda täpsemalt ja usaldusväärsemalt publikuarvu arvestatakse.

Ümardamine on kombeks kõigile postsovjetlikele riikidele v.a. Tšehhi ja Slovakkia.

Kommentaar

Algselt postitas Vova Vaata postitust
        No paljud inimesed ei saa sellest aru, et sponsoreid huvitab palju inimesi käib mängul ja näeb nende logosid ! 350 ja 425 inimeses on selles mõttes vahe ikkagist sees, kuskil 20%. Mujal maailmas on see loogiline, et peamine asi jalgpalli juures on fännid ja pealtvaatajad, sest tänu nendele saavad klubid üldse eksisteerida aga Eestis kahjuks saavad sellest aru vähesed ja kõik hakkavad kritiseerima ja mõnitama, kui mingid tegelased tahavad sellest suhtes õiglust jalule seada. Aga teades, et Urmar on seotud EJL-iga siis on natukene kohatu tema suust selliseid mõtteid kuulda nagu ta siin ajab, et need naljakad numbrid nagu EJL-i ametnikud välja käivad on rohkem tõesed, kui need mida ütlevad hoopis Nõmme Kalju ametnikud !
        Nüüd keegi ütles ilusti milles point on!

Kommentaar

Algselt postitas Odras Vaata postitust
          Publikunumbrid Kalju m2ngudel muutuvad nagu poes hinnas, oma suva j2rgi. Ma ootan p2eva kui publiku numbriks pannakse kuhugi yles v2iksem number kui kusagilt pildipealt p2rast saab ainuyksi pantreid kokku lugedes. Kui selline asi juhtub, siis ma l2hen EJL isiklikult ja viin sellele inspektorile Prillid(et n2eks), Alkomeetri(et saaks ta veenduda, et on kaine kui hakkab lugema) ja kysin kui palju ta maksis, et saada endale kogu 6ppeperiood(alates 1. klassist) matemaatika hinde.
          No see ei ole võimalik Kust selline mees nüüd välja tuli? Kas Kalju fännide hulgas mõni normaalne inimene ka on? Humoriste ikka jagub nagu näha. Aga ma annan sulle ühe pantrite pildi ( http://album.ee/node/19879487/50174873 ) loe ära ja vaata kas klapib pantrite/pealtvaatajate arv. Nüüd saad minna koos prillide, alkomeetri ja küsimusega EJL-u.

Kommentaar

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

See on küll hea nali, 15000 kutset ja tribüünil 500 kohta

Kommentaar

Et selle asemel ei kisada ja süüdista jne. Parem võtke keegi Flora mängu ajal Pohlakul isiklikult varukast kinni ja loete koos ära. Ja siis saate arvu mis läheb protokolli ja siis ei tohiks olla enam kisakära
                Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene

Kommentaar

Tema on EJL juht ja peaks ise seda tahtma teha, mitte et teised peaksid teda sundima tegema oma tööd. Kui teda ei huvita Eesti Meistriliiga areng siis andku kellegi teisele see asi juhtida !

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                    See on küll hea nali, 15000 kutset ja tribüünil 500 kohta
                    Hiiule pressib 2500 rahulikult ära.

Kommentaar

et kui on tasuta kutse, siis ei pea mängu nägema?

Kommentaar

Ära hädalda, Eston. On ju olemas laste mänguala, mitu kohvikut ja puhvetit, kus aeg mõnusalt veeta saab. Poohui pole see mäng väää?
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Ära hädalda, Eston. On ju olemas laste mänguala, mitu kohvikut ja puhvetit, kus aeg mõnusalt veeta saab. Poohui pole see mäng väää?
                          Alati on millegipärast neid kes igal juhul virisevad... Kui on vähe rahvast, siis virisevad, kui on palju siis virisevad... Siis on veel need varjatud kadedad tegelased... Et kui keegi pingutab ja tahab midagi hästi teha, siis otsitakse kõiksugu võimalusi, et asja maha teha, halvustada, jätta mulje, et tegemist on jonni või hala või kes teab millega veel...

Teate, vaadake peeglisse!
                          Need kes teevad ja iga päev selle nimel vaeva näevad on muidugi hingest ja südamest huvitatud sellest, et nende tööd hinnatakse, et numbreid ei vassitaks ja et kord oleks majas!

Ma arvan, et kõigil on ruumi oma käitumises muudatusi teha ja selle asemel, et kaikaid kodaratesse keerata võiks üksteist toetada ja parema tulemuse nimel tööd teha!

Over and out!

Kommentaar

Peeglisse, peeglisse... vaata parem ise. Selle asemel, et peale igat mängu kiunuda kuidas loll inspektor ja paha EJL publikunumbreid valesti loevad, suunake oma energia mujale. Näiteks sellesse palju kiidetud turundusse mis teil Eestis parim pidi olema.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Peeglisse, peeglisse... vaata parem ise. Selle asemel, et peale igat mängu kiunuda kuidas loll inspektor ja paha EJL publikunumbreid valesti loevad, suunake oma energia mujale. Näiteks sellesse palju kiidetud turundusse mis teil Eestis parim pidi olema.
                              Samas on sellel "kiunumisel" ju point olemas ja tahetakse, et EJL teeks oma asju korralikult, mitte ei viskaks protkolli üle jala kokku. Mulle näib, et Kalju fännide hala põhjustab mitte väiksemaks muudetud publikunumber vaid see, et EJL näiliselt ei suvatsegi midagi teha olukorra parandamiseks.

Kommentaar

Kallis eika, ütle mulle miks peaks mina või sina uskuma rohkem Kalju tegelaste numbrit kui inspektori oma? Sama hästi võivad ju ka Kalju enda tegelased numbri suuremaks "vassida".

Kommentaar

Working...
                                X