Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
skiperskit tahaks tegelt küll koondisesse,tvmk-s on jätnud väga hea mulje.kahju selle kodakondsusega..
Kuna Skiperski on sümpaatne mängija ja inimene ka, siis kodakondsuse olemasoleku puhul oleks tema kaasamine Jelle kätes. Ja tundub, et jelle teeb oma otsused täiesti sõltumatult. Pijpersi puhul võis see nii olla, aga vahel tundus nii mõnigi tema otsus imelik.
skiperskit tahaks tegelt küll koondisesse,tvmk-s on jätnud väga hea mulje.kahju selle kodakondsusega..
Koondisesse???Tõsiselt mõtled või teed nalja!!!
mulle tvmk mängustiil lihtsalt meeldib,sealt saaks iga mees koondises hakkama,selles pole küsimus.iga kord,kui sattusin see aasta nende mängu vaatama,jäi võimas mulje,tohutult võimalusi jäi veel kasutamata.siis tekkiski tunne,et meil on koondises ikka \"mittekõigekindlamad\" kujud ka tihti mänguaega saanud.
Koondisesse???Tõsiselt mõtled või teed nalja!!!
mulle tvmk mängustiil lihtsalt meeldib,sealt saaks iga mees koondises hakkama,selles pole küsimus.iga kord,kui sattusin see aasta nende mängu vaatama,jäi võimas mulje,tohutult võimalusi jäi veel kasutamata.siis tekkiski tunne,et meil on koondises ikka \"mittekõigekindlamad\" kujud ka tihti mänguaega saanud.
Kergelt rumal jutt. Võrdled kahte hoopiski erinevat asja ning teed järeldusi kõigest oletuste põhjal.
mis sulle ei meeldi??miks rumal?tiitli võitnud mehi ei või koondislastega kõrvutada või?
oled kunagi skiperskit mängimas näinud?ma väidan,et tema ja borissov jm.ei jää millegagi alla rähnile,reimile,jäägrile,allasele.täpselt samuti nagu teever viikmäele
[/quote]Kergelt rumal jutt. Võrdled kahte hoopiski erinevat asja ning teed järeldusi kõigest oletuste põhjal.[/quote]
Olete n2inud, mis vanameistriga juhtub, kui m2ng natukenegi kiiremaks muutub?
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kellele nad ennast seal näitavad? Venelastele-ukrainlastele-armeenlastele? Suht mõtetu mu meelest oleks neil minna vene liigasse, läbi seal lüüa? Kahtlane. Pigem kõksigu soome või norra poole ennast. Pealegi see oleks sümpaatsem variant neile endilegi.
Kommentaar