Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Nooh, saaks Neemelo nüüd end koondise mängus näidata. Kütaks Slo\'le paar tükki ära, siis oleks põhjust oodata jaanuari kuu üleminekuid. Selge on see, et olgu see eesti liiga nagu ta on, aga 40 väravat siin ikka niisama mees metsas ei löö.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ise arvan, et Zlava oleks sama suutnud, ehk isegi rohkemgi.
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ma arvan et oleks on paha poiss

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Kaspy

Ma arvan et oleks on paha poiss
          Ma ei hakka midagi arvama, fakt on see, et Neemelo on sel hooajal löönud rohkem väravaid, kui 4 meisriliiga meeskonda

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Nuutu

Ise arvan, et Zlava oleks sama suutnud, ehk isegi rohkemgi.
            Kõik oleneb sellest, milline meeskond sul seljataga on. Ma arvan, et kui Neemelo mängiks dünamos, siis teeks ta seal rohkem dünamot kui väravaid lööks. TVMK on lihtsalt hetkel kõigist üle - vorm on hea ning väravasoon on leitud. Jõudu ja jaksu Neemelole, et neid tabamusi ikka juurde tuleks!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

noh nüüd on selge kuhu liigub
              meistritiitel ainult formaalsus

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ylik6va m2ng oli!
                Paremat reklaami Eesti liigavutile ei oskagi v2lja m6elda.
                Oli v2ravaid, kaarte, pinget, emotsioone, publikut, konflikte jne.
                Algselt postitas tank
                Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kõva mäng jah, Neemelo oli jälle hea,midagi pole öelda.
                  Üle pika aja saab öelda et piletiraha läks asja ette.
                  "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Õnnitlused TVMKle Meistriks saamise puhul.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Palju õnne ka minu poolt.

Loodetavasti paneb nüüdseks 99% kindel meistritiitel ka TVMK muud asjamehed kiiremini liigutama. Hetkel fänninänni ei müüda (kui välja arvata kodulehel reklaamitavat 2003(!) aasta treeningsärki, mis näeb üsna nilbe välja), kodumängudel puudub absoluutselt igasugune kaubandustegevus kasvõi mõne hamburgeri ja limonaadi näol, kodulehte on viimati uuendatud u. 12.septembril ja seal on meistriliiga suurima väravaküti hr. Neemelo kontol 25 väravat jne. Vigin-vigin.
                      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kas TVMK võidus saab ikka nii kindel olla?On varemgi ärakukkumisi nähtud,muidugi ei soovi ma,et seda TVMK-ga juhtuks

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas oku

Palju õnne ka minu poolt.

Loodetavasti paneb nüüdseks 99% kindel meistritiitel ka TVMK muud asjamehed kiiremini liigutama. Hetkel fänninänni ei müüda (kui välja arvata kodulehel reklaamitavat 2003(!) aasta treeningsärki, mis näeb üsna nilbe välja), kodumängudel puudub absoluutselt igasugune kaubandustegevus kasvõi mõne hamburgeri ja limonaadi näol, kodulehte on viimati uuendatud u. 12.septembril ja seal on meistriliiga suurima väravaküti hr. Neemelo kontol 25 väravat jne. Vigin-vigin.
                          Jutt jumala õige . Oku ,ma just tahtsin samal teemal sõna võtta. Ligi tuhandepealisele publikule ei olnud eile absoluutselt mingeid suupisteid ega jooke pakkuda. Kohutav.
                          Enam vähem kindel on ka see ,et Fanera tuleb meistriks . Kuigi paar ärevat mängu on veel ees. TVMK juhtkonnale olen ma juba oma ettepaneku teinud,et kui Meistriks tullakse siis oleks vaja ka korralikku salli vastava kujundusega .Peatreener on isiklikult sellest huvitatud aga kahjuks on klubi juhtkond paras dolbajoobide punt ja mingit vastust pole siiani saanud. Eks näis kas peale eilset võitu hakkavad kiiremini ajusid liigutama ,kui need neil muidugi olemas on.
                          FCF Forever

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Kaspy

Kas TVMK võidus saab ikka nii kindel olla?On varemgi ärakukkumisi nähtud,muidugi ei soovi ma,et seda TVMK-ga juhtuks
                            Kartus tegelikult põhjendatud. Viimasest 5 mängust vajab TVMK 7 punkti. Kui Levadia ka kõik ülejänud mängud võidab, ei näe ma mingit võimalust, et Levadia väravate vahe enda kasuks suudaks pöörata.

TVMK mängud:
                            Narva (kodus)
                            Tammeka (võõrsil)
                            Tulevik (kodus)
                            Flora (võõrsil)
                            Valga (võõrsil)

Näete 7 punni? Kui vääga-vääga sitasti mängitakse, siis mine tea. Flora ja Narva vastu võib kõike juhtuda, Tammeka on viimasel ajal head mängu näidanud, Tulevik on korduvalt Levadiat ja Florat kiusates näidanud, et oskab tugevate vastu mängida. Valga, noh, siit saadavast kolmest punnist jääb puudu

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas ROOTSI KUNN
                              Jutt jumala õige . Oku ,ma just tahtsin samal teemal sõna võtta. Ligi tuhandepealisele publikule ei olnud eile absoluutselt mingeid suupisteid ega jooke pakkuda. Kohutav.
                              Enam vähem kindel on ka see ,et Fanera tuleb meistriks . Kuigi paar ärevat mängu on veel ees. TVMK juhtkonnale olen ma juba oma ettepaneku teinud,et kui Meistriks tullakse siis oleks vaja ka korralikku salli vastava kujundusega .Peatreener on isiklikult sellest huvitatud aga kahjuks on klubi juhtkond paras dolbajoobide punt ja mingit vastust pole siiani saanud. Eks näis kas peale eilset võitu hakkavad kiiremini ajusid liigutama ,kui need neil muidugi olemas on.
                              Saatsin ka omalt poolt TVMK kontorisse kerge \"noomituse\". Usun, et kui meie - s.t. jalgpallihuvilised rohkem survet avaldame, saab ehk asjad kiiremini liikuma. Hetkel tundub, nagu TVMK mängikski juhtkonna arvates ainult mängurõõmu või mööblivabriku reklaamimise vms. pärast, perse see publik.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

No,et nad seda seitset punkti ei saaks,peab tegelikult midagi ikka väga väga katki olema,siiani on TVMK olnud kindlus ise ja on ära teeninud hetkeseisuga parima tiitli

Kommentaar

Working...
                                X