Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TVMK\'

Originally posted by Amadeus

Originally posted by Martin

Originally posted by Amadeus
    kas ma olen midagi kahe silma vahele jätnud, või jooseb ta tõesti punase ninaga platsil ringi?
    Ooot, misasja. Neemelo jooksis platsil või?

Ei, ei. Vist lugesin ikka valesti või ei saanud täpselt aru. Ei saa ju ikka nii olla.
    lause oli ju üldise iseloomuga mitte konkreetse mängu kohta. kas miski selles vihjas kuidagigi et jutt on kõnealusest mängust?
    Ooot, misasja. Neemelo jooksis mõnes mängus platsil või?

Ei, ei. Vist lugesin ikka valesti või ei saanud täpselt aru. Ei saa ju ikka nii olla.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Lisan ühe MSNi jutu kah praeguse TVMK - Merkuur mängu kohta, kus Merkuur kusjuures juhib.

Tema: njaa, Teever toodi mängu, Ratnikov teeb panuse all or nothing
      Mina: aga neemelo?
      Tema: klounide jaoks on tsirkus

Nojah. Nuff said :P
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tuginedes tänasese Molodjoz Estonii andmetele, olevat Ussoltsev fanerkast kinga saanud, sellepärast siis Telesh seisiski Merkuuri vastu väravas. Kas peitub taolise käigu põhjus Islandi mängus, kus mees olevat president Sedini sõnul 3 rämedat prohmakat teinud?
        http://www.moles.ee/04/Jul/21/21-2.php

Kommentaar

Ma ütlen,et see Fanera langeb meistrikast välja ükskord!Mis oleks ka paras Sedinile Mingit tulevikku pole selles meeskonnas näha..isegi noored tvmk\'sed on narkarite ja joodikute kari.

Kommentaar

Mida te kirjute TVMK on üks sümpaatne meeskond, loodan et nad islandlasi kodus võidavad ja pääseksid teise ringi. EElmisel
            Eurohooajal mängis TVMK eesti klubidest kõige paremini. Lahe on TVMK treener.

Kommentaar

Originally posted by bomb

Mida te kirjute TVMK on üks sümpaatne meeskond, loodan et nad islandlasi kodus võidavad ja pääseksid teise ringi. EElmisel
              Eurohooajal mängis TVMK eesti klubidest kõige paremini. Lahe on TVMK treener.
              Treener võib lahe olla, aga kui juhtkond seda ei ole, siis pole midagi teha... Ei saaks öelda, et sümpaatne, mõni mängija on jätnud küll hea mulje, kuid midagi erilist ma selles meeskonnas küll ei näe..

Kommentaar

Originally posted by bomb

Mida te kirjute TVMK on üks sümpaatne meeskond, loodan et nad islandlasi kodus võidavad ja pääseksid teise ringi.
                \"Dva zabim a skolko propustim ne znaju!\" - M. Smirnov
                Edu neile!

Kommentaar

Originally posted by Ramm

Ma ütlen,et see Fanera langeb meistrikast välja ükskord!Mis oleks ka paras Sedinile Mingit tulevikku pole selles meeskonnas näha..isegi noored tvmk\'sed on narkarite ja joodikute kari.

Kibestunud poisikluti jutt kes ise TVMK süsteemis hakkama ei saanud
                  Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

aga kes nyyd vineeri vendadel väravas on
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Originally posted by budulojus

aga kes nyyd vineeri vendadel väravas on
                      Vitali Teleš, 20-aastane, mängis varem Tallinna JK eest esiliigas, sel hooajal 13 mängu.

Kommentaar

Vitali Teles on nüüd väravas.

Kommentaar

tänu vajaliku info eest
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

huvitav, et TVMK koduleht vaikib Teleshi ostust (ok, isegi tema omandamisest. ostunumbrit salgavad niikuinii kõik). Mina pakun, et TJK sai ca 100-150 tuh. väravavahi müügist.

Kommentaar

Tra. ma ei kujuta ,kuidas tänase ilmaga Faneral mängu võitmine peaks õnnestuma?
                              Islandlased on vist rohkem sellise vihmaga harjunud aga kohale peab minema ,Kadriorus on vähemalt katus pea kohal.
                              FCF Forever

Kommentaar

Spekter, TVMK koduleht on uudiste poolest sama värske kui kaks kuud tagasi turult tädi Maie käest ostetud piim. Pole kordagi midagi asjalikku TVMK lehelt leidnud, kuigi sisu nagu lehel oleks.

Täna aga Islandi klubi vineeriks või mööbliks!

Kommentaar

Working...
                                X