Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Muide Oku, kas te käisite kahe poolajal vahel napsutamas, olite teisel poolajal palju häälekamad ? Mängu kohta on kõik ilusti juba öeldud, aga tahaks kiita ka kodanikku, kes poolajal kõlaritest lõbusat ska punki lasi. Ja kodanik Uvv\'ga arutasime, et enne mängu suurelt ekraanilt U2 live näitamine maksab autoritasudena ilmselt sama palju, kui oleks näiteks maksnud Vennaskonna esinema kutsumine. Muide ja kas kikkoff pidi olema ju 18.30, sel juhul algas mäng 5 mintsi varem...!?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mäng algas 5 mintsa varem neh. Esimesel poolajal peesitasime me Estoniga kahekesi päikesepaistelisel abitribüünil ja päike tegi kole uimaseks

Tegelikult arvasime, et me kahekesi olemegi ainsad, kes valmis häält tegema, aga nii kui mäng pihta hakkas, kostis vastastribüünilt Kunni esituses mingi aariajupp Võluflöödist ja me otsustasime talle pärast poolaega appi minna. Et nagu kõnedialoogidega aariavahelisi pause täita või nii
      League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas oku

Neemelo mängis eile hästi. Hoidis superkenasti palli ja suutis seda sobival hetkel ka suurepäraseid sööte anda. Löögile ta ise vist ei saanudki, aga eeltöö väravale ja veel paar Teeverile tekitatud võimalust olid päris ponksid. .
        Üks pealelöök vähemalt meenub mulle... Esimesel poolajal, kui ta saatis üpris hea löögi teele esiposti suunas.Kahjuks läks asi napilt mööda...
        Aga jahh Neemelo oli üllatavalt hea!
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

TALLINNA VINEERI- JA MÖÖBLIKOMBINAAT!!!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

FANERA TSHEMPION!!!
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mulle üldiselt tvmk meeldib,mängin nende noortetreeneriga ühes võistkonnas ja ka Teeverit tunnen suht hästi...kuid eilse mängu lõpuosa tegi murelikuks.Ei taha pessimist olla,aga sommide surve oli lõpus kõva-see näitab,mis puust mehed on.Kaks pikajuukselist(nr.2 ja 30 kui ma ei eksi)olid nii väge täis,et võitluse ja vigade hinnaga vedelesid tvmk mehed teisel poolajal aina murul,tundus,et viideti ka aega.Pean mainima,et olin üks nendest vähestest,kes jõudis alles teist poolaega kaema.Sõbrad ütlesid,et esimene poolaeg oli hoopis teisest puust.Loodan,et Soomes ikka pall väravasse saadakse.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

TVMK- aal pühapäeval mäng Valgaga, eriti nad puhata ei saagi. Kuid nii juba jalgpallis on. Loodame, et TVMK võtab kodust 3 punkti ära

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ise prooviks küll minna, kui töö vähegi lubab... Kuigi ilm on täiega pees... Aga kui mind ei ole, siis loodan, et OKU ja ESTON hoiavad lippu kõrgel.
                  Peale kõige kardan, et OKU ja ESTON ajavad peale mängu jälle jooma
                  keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

oku on kuskil riias aga mina olen kohal. ja jooma ei aja kui kohale tuled

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas eston maravilha

oku on kuskil riias aga mina olen kohal. ja jooma ei aja kui kohale tuled
                      Tulen ka ,sest tahan näha ,kuidas nad peale sellist mega mängu nüüd märksa nõrgema Valga vastu hakkama saavad.
                      FCF Forever

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kahjuks ei jõudnud
                        äkki keegi annab mängu käigust ülevaate?
                        keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

TÄNA VALGAT MÕNUSALT KOTTISIME!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas eston maravilha

TÄNA VALGAT MÕNUSALT KOTTISIME!
                            Eston said mängu ka?
                            aga räägi miks Valga keskpoolik Kuusk mängu lõpus välja vahetati? vigastus?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas PraS

aga räägi miks Valga keskpoolik Kuusk mängu lõpus välja vahetati? vigastus?
                              pole minu asi

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

ETVs natuke näidati parimaid võimalusi-Mu arust see Neemelo muud ei teinudkui kui lõi koguaeg posti.

Kommentaar

Working...
                                X