Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Silver

Algselt postitas 17

Algselt postitas vibu

Ja tänane kuradi leht ka... \"Äratus\" ei karjunud ma mitte Levadiale vaid ikke TVMKle. Ajakirjanik võiks vähemalt nii intelligentne olla, et saab aru, millisest fännisektorist hüütakse. Turvad ei teadnud kusjuures üldse, kummalpool kumma meeskonna fännid on...
    Levadial on ka fännid?:O
    Proovisid huumorit rebida?
    Ei, aga tavaliselt kui mina Levadia mängudel olnud olen on küll haudvaikus.. Kui just vastas TVMK pole.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas vibu

Smirnov oli enam vähem ok..
      mis ei olnu aga ok? Karjuma peaks seda, aga ei taha kisendada. Proovin homme-ülehomme aega leida, et ametlikult uurida. Niisisiis asjast-

Rahvast oli mõnusalt. Mida ei olnud aga oli klubi(ehk siis TVMK) ligupidavat suhtumist pealtvaatajatesse.

Ühtegi kioskit ei olnud. Juuea ei saanud, süüa ei saanud. Ma ei räägi õllest, vaid üldse. Paljud olid tulnud väikeste lastega, kellel läksid kõhud tühjaks ja tahtsid süüa-juua. Mõni ütleb, et vanemad oleks pidanud ise joogi-söögi kaasa võtma?
      Kunnil kästi väravas mahl maha jätta. Kunn seletas, et keerab korgi maha- selle peale näidati tuimalt silti, et pudelitega ei tohi sisse minna. Kunni seletuse peale, et see käib alkoholi kohta, küsiri, et millest ta aru ei saanud. Välja tulles küsis Kunn oma mahla- selle peale irvitati, et mahl on prügikastis- võtku ta sealt.
      DEBIILSUS!

Piletimüüja oli kõrgustesse lendamas, kui ma küsisin, kas üliõpilastele soodukat mängule on. Kisas, mis jaksas, et kuni 16 aastani on õpilased jne. Ütlesin, et rahunegu maha, ma lihtsalt küsisisin- tema pani oma monoloogi edasi. Lõpuks lõpetas ja sain 50 eegu eest mängule. Mida oli palju makstud, arvestades seda, et juua-süüa ei saanud, mängu polnud ollagi, debiilne suhtumine staadionitöötajate poolt, ainult purjus levadiafännid VIP loo˛ist röökimas, magama jääv staadionikommentaator. Mina vähemalt luban- enne kui midagi ei muutu- mina TVMK mänge enam kadriorgu vaatama ei lähe. See on lubadus...
      Mina küll lähen, sest mulle see klubi meeldib. Ebameeldivused staadionil olid tõesti täpselt sellised nagu kirjeldatud.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ei, aga tavaliselt kui mina Levadia mangudel olnud olen on kull haudvaikus.. Kui just vastas TVMK pole.
        Seekordsel TVMK-Levadia mängul oli ka 90% ajast haudvaikus. Tõepoolest vähemalt üks hämmastav hetk, mis mul kohe kõrva hakkas olid staadioni tribüünil vist kõik inimesed vait ja tegemist ei olnud leinaseisakuga. Ja seda võib vist ka öelda, et Levadial OLID fännid.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Just to let you know:

Second qualifying round - 25 August 2005 19:45 (local time)
          Tannadice Park - Dundee

Dundee United 2 - 2 MyPa
          14\' Kerr 28\' Samuel 72\'(pen), 80\' Adriano

Aggregate: 2 - 2 MyPa win on away goal(s)

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

täna sis paneme dynamo kotti 7-0
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

12-0 liiga palju.
              Kas Dünamo mehed veel tahavad jalgpalli mängida.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Päris imekspandav on see, et Dünamo saab meeskonna üldse kokku: ega kerge pole kuhugi Eestimaa avarusse sõita, et sealt mõnus saun saada, pigem nagu turistid. Seekord vedas, ei pidanud nii kaugele reisima, samas tulemus on katastroof.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

12:0 on ikka liiga julm ! :P
                  Money talks BS walks..

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Juunior

12-0 liiga palju.
                    Kas Dünamo mehed veel tahavad jalgpalli mängida.
                    Vaesekesed jah,ja juba kolmapäeval ootab neid uus pakk:P
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

krt ma siis ennustasin ikka väga mööda kui pakkusin et mäng jääb aint 7-0 aga vaata mis juhtus.

TVMK meistriks 2005
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

10., 67., 89. Vladislav Gussev
                        mis ajast niisugune mees TVMK-s on? Mul on vist midagi kahe silmavahele jäänud.
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Roosaelevant

10., 67., 89. Vladislav Gussev
                          mis ajast niisugune mees TVMK-s on? Mul on vist midagi kahe silmavahele jäänud.
                          Eks ta siis läks TVMK-sse kui Merkuurist kõik paremad mehed ära müüdi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

tore mäng oli sõle gümnaasiumi puude alt vaadatuna. meelelahutust pakkus dünamo staadionihääl, kes teisel poolajal esitas paar industriaalroki klassikut

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas eston maravilha

tore mäng oli sõle gümnaasiumi puude alt vaadatuna. meelelahutust pakkus dünamo staadionihääl, kes teisel poolajal esitas paar industriaalsoki klassikut
                              Tore oli jah!
                              Esimest korda S6le staadionil ja asi ei olnudki nii hull, kui arvasin.
                              Sitasti l2ks see ,et seisul 0:6 tundus, et m2ng hakkab rahunema ja otsustasin enam mitte vihma trotsida. Suht suur oli 8llatus, kui Kadriorgu j6udsin ja kuulis, et olin kuuest v2ravast ilma j22nud.
                              Algselt postitas tank
                              Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mu kõrvu jõudis info nagu homme peaks TVMK pärnus mängu Liepaga, on sel mingit tõepõhja all?

Kommentaar

Working...
                                X