Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Jaan

A tegelikult ma hakkasin praegu mõtlema, et kunagi oli Eesti liigas mingi välismaalaste reegel ka. 3? TVMK-l olid platsil Gabovs/Kacanovs, Dobrecovs, Širmelis, Rimas,..
    Reegel on, aga Euroopa Liidu mängijatele see ei kehti.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas budulojus

eks TVMK n2rgenes jah aga ei usu et Ajax suudab valitsevat meistrit yllatada ja eks varsti on asendaja ka leitud.aga kas nyyd ei ole mitte selline olukord kus Eesti koondisesse ei kuulu mitte yhtegi meister meeskonna m2ngijat????v2i ma eksin
      Saviauk?

A tegelikult ma hakkasin praegu mõtlema, et kunagi oli Eesti liigas mingi välismaalaste reegel ka. 3? TVMK-l olid platsil Gabovs/Kacanovs, Dobrecovs, Širmelis, Rimas,..
      Räägi seda Arsenalile
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kõigepealt tuleks vaadata peakohtuniku sellepärast tulebki põnev mäng.!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mehed mis toimub et Skiperski on täna mängus?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Skiperski mängis jah. Ei tea, mis toimub. Muidu oli põnev mäng, ajax ei olnud sugugi peksupoiss. Hea, et TVMK kolm kohustuslikku punkti sai ja hea, et meistriliigas jätkuvalt põnevad mängud on.

Järgmisel nädalal on juba soojem :P
            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mais peaks siis ma ise ka TVMK m2ngudele j2udma aga hea jah et,need 3 punkti 2ra tulid aga nagu n2ha mitte eriti kergelt.

TVMK Eesti Meistriks ikkagi aastal 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ma loodan et TVMK võitab meistriliiga, aga see oleks raske hea asendus Tarmo Neemelo jaoks leidma. Ma olen temast väga imponeeritud. Hea ründaja. Kurb et ta on ära läinud.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Käisin mängu vaatamas.Hambutu mäng TVMK-lt.Teine värav oli ikka rohkem õnne peale.Oleks tore olnud.kui oleks viiki jäänud.Kaunis värav muidu Ajaxilt.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Koosseise uurides jäi silma ka selline asi, et Antonov jooksis TVMK eest väljakule... Tema siis hangitud nüüd Neemelot asendama?
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas zaz

Koosseise uurides jäi silma ka selline asi, et Antonov jooksis TVMK eest väljakule... Tema siis hangitud nüüd Neemelot asendama?
                      Jah, see oli üks Neemelo ülemineku osasid.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Teie reservid on hakanud Sporditähe väitel sohki tegema. Mingi seitsme küsimärgiga lõppeva perekonnanimega mees ronib ajakirjas Liigajalgpall kaheteistkümnenda liikmena väljakule... Siiamaani olid vist fännid ju meeskonna kaheteistkümnendaks liikmeks

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Valgaga siis asjad selgeks m2ngitud ja 0-5 v2it pole paha.

TVMK Eesti Meistriks ^2006!!!!!!!!!!
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Nonii, esimene tõsisem väljakutse siis selle hooajal on algamas kell 17 miniarenal. Eston, kodunt välja!
                            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

m2ng tvmk-le 2-1
                              Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

ei tulnudki v2itu vaid viik.keegi v2iks l2hemalt t2nast m2ngu kommenteerida.j2tkame siis hetkel liidrina.
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X