Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas oku

Budulojus, kui eestisse tuled, anna teada. Võtame õlled ja läheme mängule. Estoni võtame ka kaasa :P

teeme nii,mai keskel peaksin kodumaale saabuma
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas skint
      ...et kuidagi imelik on, kui keegi, kes mängust midagi ei tea, postitab pidevalt a la \"parem meeskond võitis\"
      Aga milles küsimus? Parem vöistkond vöidabki.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Tvmk neljas värav..
        Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

siuke imelik küsimus, et kus asub sportland arena??? kurat kusagilt ei leidnud infi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas mmlaw

siuke imelik küsimus, et kus asub sportland arena??? kurat kusagilt ei leidnud infi.
            Seal samas kus ale coq arena

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

TVMK on vaikselt oma hoogu yles v6tmas ja 5-0 v2it konservitootjate yle on ikka super.Ja arvan et Levadiaga m2ngus v6ib ka juba v6itu loota.Ise j2rjekordelt m2ngu kahjuks ei n2inud aga m6ni suurem TVMK toetaja v6iks v2ikse ylevaate ka teha.
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ma käisin esimest poolaega vaatamas. Siis oli TVMK küllaltki mannetu, kuigi korra kolises latt ja Gussev raiskas ka ühe supervõimaluse. Kuid mäng ise oli ilmetu.

Telefonitsi kuulsin, et pennal oli küllaltki vaieldav, vist. Pooletoobine käsi vms. Teine värav oli individuaalne meistriteos ja ju pärast seda Maag murdus ja lõpus anti lihtsalt mäng ära - pärast kolmandat eriti.

Kuid eks teised räägi täpsemalt. Kuid tulemus on üllatav, eriti pärast esimest poolaega.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

1 poolaeg Maagilt supper ehk 0-0 ja teine katastroof,polnd nad midagi sitad,lihtsalt üks pennu rikkus tuju ära,ja tvmk oli pask,maagi rünne oli hea aga õnne oli tvmk\'l

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

tore v2hemalt kuulda et m2ngupilt tulemusele ei vastanud.....kuid punktid ikka l2inud ja v6idab see kes ise lööb 2ra oma v6imalused...maagil juba mitmes m2ng selline,et võimalusi on aga 2ra ei löö.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Krdi sitt kohtunik oli.Pennut ei oleks tohtinud kindlasti anda.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

J2rgmine m2ng siis n2itab 2ra kui valmis TVMK on meistritiitli kaitsmiseks,kuna k6ik kirjutavad et TVMK pole m2nguliselt kellegist yle olnud siis teeb r66mu see et on suudetud enamus oma v6imalustest 2ra lyya.Levadia ka kotti!!!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Esimesel poolajal oli TVMK-l umbes 3-4 head võimalust, korraks käis pall latis, paaril korral puterdasid mängijad ise ära. Maagi võimalusi eriti ei mäletagi, aga mäng oli siiski võrdne. Söödumäng jooksis mölemal meeskonnal kenasti ja täitsa nauditav oli vaadata.

Teine poolaeg oli TVMK suve veidi paremini näha. Kuni penaltini ohtlikke momente ei tekitatud, lihtsalt vallati palli ja kombiti. Aga see Tartu jaoks väga õnnetu penalti ja sellele järgnenud Masitsevi ilus töövõit murdsid Maagi meeste võitlusvaimu ikka täielikult. Kasimir, Gussev ja muud \"kõvemad mehed\" pruukisid ainult üksteise kallal suud ja mängu võitja oli selge juba seisuks 2:0. Kasimir ja Gussev vahetati lõpuks lausa välja, kuna mänguisu oli neil täiesti kadunud.

Parem ja tugevam meeskond võitis, see on selge. Antud penalti ei olnud ka kaheldav, aga kahtlemata rikkus natuke mängu pinget. Oleks väljakul olnud kaks minu jaoks neutraalset meeskonda, oleks ma kohtuniku peale põneva mängu ebapõnevaks muutmise pärast isegi pahane olnud

Rõõmustas ka see, et väravale on hakatud pihta saama. Masitsev oli väga hea, Dobrecovs oli hea (välja arvatud ülbitsemise eest saadud kollane kaart) ja Antonov ka täitsa pandav. Järgmine mäng näitab, kas Levadiale sel aastal vastast on või mitte.
                          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Ma siis mai teiselpoolel ka aktiivselt TVMK m2ngudel k2ima.Oku kas teeme m2ned 6lled ka siis???
                            Ott Järvela

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Läti venelane e. nikotiini ja alko ori (ja miskit veel,presidendiga paras paar) ongi ülbe,loodetavasti saab ta neid kollaseid veel.
                              Sry aga ei meeldi mulle selle aasta TVMK.(mitte et see kedagi huvitama peaks) hõbedale võivad tulla.
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Tundub, et see ei olnudki Smutov, kes minu kõrval istus. Või olin ma ise mingil muul mängul Minu arvates oli esimene poolaeg huvitav, tema arvates igav pusimine
                                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Working...
                                X