Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jällegi \"suurepärased\" sõnad meie lemmikraadiolt. E. Lillo sõnas siis \"TVMK alistas Valga Warriori vaid 2:1.\"
Humorist.
Ma olen maalt ja selles nalja ei näe. Linnapoiskad seletage mulle
puhas alahindamine ja praak käib eestyi raadios jalgpallimängude tulemuste edastamisega koguaeg
Arvestades TVMK ja S6dalaste taseme vahet siis t6esti on eilse m2ngu tulemus suht kehva v6itu ja ehk hr.Lillo ootas ka suuremat skoori aga v6it on v6it ja j2lle samm karikae l2hemale.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Oijaahhh ... oli lahe mäng, aga krt niimoodi kaotada. Ei näinud küll korralikult mismoodi see Teles selle palli sisse imes, aga paari nägija sõnul oleks isegi nemad selles situatsioonis kindlamad olnud.
1:1 oleks väga abiks olnud. Kui vaadata pealelööke, pallivaldamist ja muud statistikat, siis oli Levadia muidugi suruvam. Esimene poolaeg olid pealelöögid 9:2, teine poolaeg umbes võrdne vast.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
LEIN!!!! krt ja nii Metallip2tid meist m88dusid aga usun et mitte l6plikult.
Vanaema on sul metallipätt...
ei oska t2pselt 8elda kes ta oli aga enam teda ei ole.Aga mis hyydnimega me hr.Levada klubi kutsuma peame.
Ok Ramm olen sinuga n6us las olla Levadia.Aga kurb kui sellise rumala v2ravaga kaotus tuli.Aga elame edasi ja v6idame edasi,kyll tuleb aeg kus Levadia koperdab ja loodan et p2ris mitu korda
Milleks seda hüüdnime üldse vaja? Las olla Levadia inimesed või metalli inimesed...aga pätiga vaevalt tegu
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Väravavaht pani mõnusa pa*a maha mängu viimastel minutitel ikka.
Kuigi just natuke enne seda olukorda tegi tüüp megatõrje ja tundus, et viigipunkt ikka saadakse kätte.
Tegelt parem meeskond võitis aga viik oleks lihtsalt olukorda tabelis põnevamaks teinud.
Zelinski on arvatavasti natukeseks väljas vigastusega...
Mina süüdistaks mõlemas väravas TVMK keskkaitset. Esimese värava puhul ei suudetud pallile jalga ette saada ning teises väravas lükkavad keskkaitsjad äärelt tulnud tõsta ilusti keskele, kus polnud Kostjal raske pealelüüa. Igatahes tundus et tvmk polnud tänaseks mänguks valmis. Polnud seda aktiivset kaitsetegevust mida flora vastu näidati samas Levadia pakkus nagu neil tavaks TVMK-le pallivaldamist esimsel poolajal. Igatahes ilusat mängu me täna Kadriorus ei näinud. Dramaatikat oli selle eest kuhjaga. Kindlasti olid abitribüünil istujad rahul, et neile ka Show-d tegi üks veidike vintis Levadia fänn. Järgmise mägnu ootuses
Kommentaar