Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Pilt

Vineeril pole võimalustki. Karikas on Flora oma!
    Koomik
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

No mis ma ütlesin, koomik oled.

nagu näha oli vineeril päris suur võimalus
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

No tead , selleks et TVMK-d enne kohtumist favoriidiks pidada ei pea ka just teab mis geenius olema eks. On nagu loogiline , et Flora fännid ootavad omade võitu ?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

“Head mängu ei näidanud kumbki pool, karikafinaal on psühholoogiliselt raske,” ütles Bulavin. “Eurosarjaks tahaks saada tugevdust poolkaitsesse ja ründeliini, aga heade mängijate ostmiseks on tarvis palju raha.”

Veel kuuevarbalisi juurde?
          tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas gianluca

“Head mängu ei näidanud kumbki pool, karikafinaal on psühholoogiliselt raske,” ütles Bulavin. “Eurosarjaks tahaks saada tugevdust poolkaitsesse ja ründeliini, aga heade mängijate ostmiseks on tarvis palju raha.”

Veel kuuevarbalisi juurde?
            Kuidagi teisiti ei oska oma kaotusekibedust väljendada?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Mäng oli igav Flora oli kergelt suruvam pool ja omas ka rohkem võimalusi. Ei viitsi erilist kokkuvõtet teha, tänastes päevalehtedes on seda üsna asjalikult tehtud. Samas ei julge ka öelda, et tugevam võitis - nagu arvati, oli võrdsete mäng.

Karika üle on loomulikult hea meel, aga ma ei tea, kas viga on minus või selles, et karikavõit peale metallpoti midagi juurde ei toonud (Meistrite liiga koht oli juba eelmise hooaja lõpust selge), aga mingit erilist eufooriat küll pole.

Tee karikani oli muidugi üsna pingeline ja täis üheväravalis võite (kui esimese ringi Toompea loputamine välja jätta).
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas oku

Mäng oli igav
                Oli tõesti. Intensiivsust pole meie nn siseriiklikus jalgpallis endiselt karvavõrdki. Kõik teevad oma töö ära, aga vaadata pole sisuliselt midagi. Siit võib vist leida ka ühe põhjuse, miks rahvas staadionil ei käi. Ja miks minagi päris kaua aega mõtlen, enne kui kahe kohaliku klubi mängu järgmine kord vaatama lähen. Eilses mängus puudus sära. Täielikult.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Asi ei ole kaotuses, mis muidugi mõrult maitses. Lihtsalt ei tahaks seda, et ostetakse kokku terve meeskond lätlasi ja leedukaid.

Eurosarja mängudel hoian TVMK-le kahtlemata pöialt - Eesti ei ole nii suur, et Flora toetajana ei kõlbaks teisi klubisid euro tegemistes toetada. Tervikuna tuleb ju eurosarjades edenemine kasuks kogu kohalikule vutile, aga kui see toimub suures osas sisse ostetud mängijatega, siis selline lähenemine ei ole meelt mööda.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Asi ei ole kaotuses, mis muidugi mõrult maitses. Lihtsalt ei tahaks seda, et ostetakse kokku terve meeskond lätlasi ja leedukaid.

Eurosarja mängudel hoian TVMK-le kahtlemata pöialt - Eesti ei ole nii suur, et Flora toetajana ei kõlbaks teisi klubisid euro tegemistes toetada. Tervikuna tuleb ju eurosarjades edenemine kasuks kogu kohalikule vutile, aga kui see toimub suures osas sisse ostetud mängijatega, siis selline lähenemine ei ole meelt mööda.
                    aga 2-3 norrakat ja leedukat ikka võiks olla, flora näitel?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

2-3 võib olla , 7 välismaalast on juba selgelt palju. Eesti jalgpalli arendamiseks seda just nimetada ei saa.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas ugla

2-3 võib olla , 7 välismaalast on juba selgelt palju. Eesti jalgpalli arendamiseks seda just nimetada ei saa.
                        nii nagu floras, on alati õige. oleks floras 7 välismaalast, poleks probleemi. Eesmärk pühitseb abinõu...

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kindlasti ei oleks sellega nõus, et Flora tooks sisse üle 3-4 välismaalase. Paljudel siin on mure, et Viljandil ja mõnel muul satsil veel ei saagi tekkida toetajaid kuna puudub side selle piirkonnaga... Nii, et selles osas on ka FCF-i süsteemi siseselt vaja olukorda kõvasti parandada, et kohalikel oleks asja vastu suurem huvi.

Miks peaksin ma toetama klubi, kus enamuse moodustavad välismängijad???

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Miks toetakase selliseid klubisid nagu Arsenal, Chelsea, Bayern jne? Mina toetan Tammekat vaatamata sellele kes seal kubis mängivad. Või lõpetad sa Flora toetamise kui seal välimaalaste protsent peaks üle 50 tõusma? Üks klubi fänn ei tohi olla selline.
                            On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                            I don’t care what you think of me!
                            Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kindlasti ei oleks sellega nõus, et Flora tooks sisse üle 3-4 välismaalase. Paljudel siin on mure, et Viljandil ja mõnel muul satsil veel ei saagi tekkida toetajaid kuna puudub side selle piirkonnaga... Nii, et selles osas on ka FCF-i süsteemi siseselt vaja olukorda kõvasti parandada, et kohalikel oleks asja vastu suurem huvi.

Just sellepärast ongi Floras ülekaalus kodumaa pallurid kuna nad kahmavad kõikidelt oma tütarklubidelt parimad mängijad ära
                              TVMK-l seda võimalust pole

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Nojah ma kohe ootasin , et keegi toob siin suurklubid näitena välja. Ei saa ikka sardelli ja suguelundit võrrelda eks. Eesti sugusel väikeriigil on vaja arendada oma mängijaid , mitte massiliselt sisse osta. Ja teades Flora eesmärke ei usu ma iialgi , et seal hakkab kunagi mängima 50% välismängijaid.

Lihtalt klubide eesmärgid on erinevad - ühel võtta selle aasta Meistritiitel , teisel on sihid natuke pikemad. Selles , et TVMK-l puudub(?) võimalus oma noori mängjaid arendada Florat nüüd küll süüdistada ei saa.

Kommentaar

Working...
                                X