Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas jansa

Algselt postitas eestimees

Kas teatsite, et teenekas Andrei Borissov on pidanud üle 380 mängu Eesti ja Soome meistriliigas kokku ja löönud seejuures peaagu 100 väravat? Eks Eesti koondise mängja, 14 mängu, suudab ikka veel 37-eluaasta juures teha noorematele silmad ette ja näidata meisterlikust, müts maha... Eesti koondist on esindanud igasugused pühapäeva jalgpallurid, kes pole kaugeltki Borissovi tasemel olnud, kahju, et tema koondise karjäär jäi niivõrd lühikeseks aga mis sa teed, kui ei ole Flora-süsteemi jalgpallur olnud? Mäda on see süsteem meil kahjuks...Leian, et tema karjääri halvaks pooleks ongi koondisest välja jätmine korduvalt, kuigi Uno Piir omal ajal ta koondisse kutsus vaatamata Pohlaku keelule (Hr Piir võib ise sellest pikemalt rääkida kuidas teda keelati).
    ...ehk siis lühidalt : Borissov Eesti koodisesse !!!! Sic!!
    eip....see aeg on möödas

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Kas teatsite, et teenekas Andrei Borissov on pidanud üle 380 mängu Eesti ja Soome meistriliigas kokku ja löönud seejuures peaagu 100 väravat? kahju, et tema koondise karjäär jäi niivõrd lühikeseks aga mis sa teed, kui ei ole Flora-süsteemi jalgpallur olnud? Mäda on see süsteem meil kahjuks...Leian, et tema karjääri halvaks pooleks ongi koondisest välja jätmine korduvalt, kuigi Uno Piir omal ajal ta koondisse kutsus vaatamata Pohlaku keelule (Hr Piir võib ise sellest pikemalt rääkida kuidas teda keelati).
      PM,
      intervjuu Ubakiviga:

Eesti venekeelses pressis võis enne mängu Valgevenega kohata mõtteid, et Sergei Bragin ja Andrei Borissov oleks tulnud samuti koondisse arvata?

Mina ei tea... Mis rumal jutt see üldse on?! On jalgpallireeglid - Eesti koondislane peab olema Eesti kodanik ja kõik. Kui mängija on ise küll eestlane, aga tal pole kodakondsust, ei saa ta rahvuskoondises mängida. Minu jaoks pole see teema kunagi oluline olnud.

Inimesed küll arvavad, et kui Borissov ja Bragin varem mängisid (koondises - V.A.), siis võivad nad ka edasi mängida. Meie riigi põhiseaduses on kirjas, et Eesti Vabariik kuulutati välja 1920. aastal. Sellest lähtuvalt ei saa me kasutada neid mängijaid - erinevalt Valgevenest, mis iseseisva riigina tekkis alles hiljuti. Jalgpallitreener ei saa hakata poliitikat tegema, ei Ubakivi ega Thordarson.

(Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liikmete Vaapo Vaheri ja Aivar Pohlaku kinnitusel tulnud EJLi kiri UEFAst, kus keelatakse rahvuskoondises kasutada mängijat, kes on küll varem koondisse kuulunud, kuid kellel pole Eesti passi.).
      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

kuidas borissov ja bragin pushtov siis alguses mängida said?

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

kuidas borissov ja bragin pushtov siis alguses mängida said?
          ülemineku ajal lubati kasutada ka halli passi omanikke. Ehk siis tolleaegselt - eesti nsv sissekirjutusega tegelasi.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Borissovil on see nüüd küll viimane aasta TVMK-s.Järgmisel hooajal on ta lagi Lasnamäe,kus Bragin ja Rõtškov teda juba ees ootavad.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas Art1

Borissovil on see nüüd küll viimane aasta TVMK-s.Järgmisel hooajal on ta lagi Lasnamäe,kus Bragin ja Rõtškov teda juba ees ootavad.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Saviauk siis ka üle pika aja taas platsil. Viljandist sõideti üle nagu arvata oligi. 6:1 siis võidutulemuseks, kes veel kuulnud pole.

Kommentaar

Vastus teemale \'TVMK\'

Algselt postitas 17

Saviauk siis ka üle pika aja taas platsil. Viljandist sõideti üle nagu arvata oligi. 6:1 siis võidutulemuseks, kes veel kuulnud pole.

Kui mängupilti ei näind siis ole kuss
                  Olen see kes olen

Kommentaar

See kord siis suudeti napp 1:0 võit võtta Ajaxilt
                    Olen see kes olen

Kommentaar

TVMK oli ikka väga abitu täna, Karu oli suur null.
                      Borissovi löödud värav oli muidugi mega, sellist ei näe just Eestis tihti.
                      "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

mis on saanud ANTON PAITSEVIST?

Kommentaar

Vigastused, ei mahu enam koosseisu jms. Ehk teisisõnu lõpetab/lõpetas? ilmselt profikarjääri.

Kommentaar

Mina isiklikult ei mäletagi kas Paitsev kunagi üldse selline kindel põhimängija on olnud?
                            Mees pidevalt olnud selline variant, kes saab algkooseisu siis, kui keegi vigastatud või kaartidega väljas või sekkus mees siis vahetusest.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                              Mina isiklikult ei mäletagi kas Paitsev kunagi üldse selline kindel põhimängija on olnud?
                              Mees pidevalt olnud selline variant, kes saab algkooseisu siis, kui keegi vigastatud või kaartidega väljas või sekus mees siis vahetusest.
                              Kas oli see aastal 2001 või 2002 kui Arno meie koondist ja Florat juhendama tuli siis oli Anton supervormis ning oli palju juttu sellest, et kas Anton vääriks koondisesse kutsumist, kuid siiski seda ei juhtunud. Toona olid nad koo Maloviga supervormis, kuid praeguseks on ta siiski duublisse taandunud kahjuks. Dünamo ootaks teda kindlasti meeleldi oma leeri.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                                Kas oli see aastal 2001 või 2002 kui Arno meie koondist ja Florat juhendama tuli siis oli Anton supervormis ning oli palju juttu sellest, et kas Anton vääriks koondisesse kutsumist, kuid siiski seda ei juhtunud.
                                Balti turniir 2003

3. juulil kell 18.00 Valgas Eesti-Leedu. 4. juulil kell 18.00 Valgas Leedu-Läti. 5. juulil kell 21.30 Tallinnas (A. Le Coq Arena) Eesti-Läti.

U-21 mängud samal päeval ja kohas (5. juulil Maardus) kell 14.00.

Eesti koondis Balti turniiriks: väravavahid Mart Poom*, Sergei Pareiko ja Martin Kaalma, kaitsjad Urmas Rooba*, Andrei Stepanov*, Taavi Rähn, Jaanus Sirel, Toomas Kallaste, Dmitri Kulikov, Enar Jääger ja Ragnar Klavan, poolkaitsjad Meelis Rooba, Liivo Leetma, Marko Kristal, Joel Lindpere, Ott Reinumäe, Anton Paitsev, Maksim Smirnov, Sergei Terehhov, Aivar Anniste ja Aleksander Saharov ning ründajad Andres Oper, Vjatšeslav Zahhovaiko ja Kristen Viikmäe.

*- koosseisus ainult laupäeval

Koondises mees küll oli, aga mänguaega ei saanudki.

Kommentaar

Working...
                                X