Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    TVMK-sse osteti ta omal ajal oma iga-aastaseid keskkaitse aukusid lappima muide, mitte ründesõduriks. Õnn oli tõesti, et nad mingid muud jorsid sinna kaitsesse lõpuks leidsid, muidu me ei räägiks siin üldse Neemelost kui ründajast, vaid keskpärasest keskkaitsjast ehk.
    Ratnikov ütles, et kasutas Neemelot alguses kaitses, et ta saaks ARENEDA ründajana ja tunnetaks kaitsjate mõtlemist. Seega kasvatas ta Neemelot sihipäraselt ja läbimõeldult JUST selliseks nagu ta avaldus 2005. aastal, olles suurim väravakütt.

Flora suurim häda ja süü on see, et need keda ei peeta enam piisavalt andekateks või vajalikeks lastakse mädaneda oma duublites (tulevik, warrior, flora II, elva) selle asemel et neil lasta teine klubi leida. Viimasel ajal muidugi paistab, et asi on vähekenegi muutnud (või asi siiski selles, et näiteks Kalju pakkus piisavalt pappi).
    Aga eks see kummaline ja totter üleminekutesüsteem tingib paljuski sellise olukorra ka.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

No Antonovit on vigastused ka palju seganud ja rääkige spetsid ka teiste klubide noortearendusest, eks seal on ka umbes samamoodi, et kõik ei arene loodetult. Näiteks see Gurtšioglujants jäigi duubli mängijaks, ei klapi midagi, oli ju ka andekas. Nüüd see Pavlikhin on kuskile kadunud. Esiliigas lõi palju väravaid.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
        Need 2 nüüd küll mingid erilised talendid ei olnud. Floral on olnud ikka tõesti andekaid mängijaid, kuid paraku ei suudetud neist tipptasemel mängumehi vormida. Muidugi vahest võib süüdistada ka mängijaid ise, kuid tõsi on see, et tihti on Flora tegelastel lihtsalt pohhui ning mängija saadetakse Elvasse või Tulevikku "ennast koguma" ning sageli sinna nad jäävadki.
        Esiliigas väravate löömine ei tee mängijast talenti. Kudu lööb isegi Meistriliigas ju väravaid näiteks, aga talendiks ma teda nüüd ei peaks
        Nojah, minuga on nii, et kuni käesoleva aastani ma ju praktiliselt meie tippklubijalgpalli ei näinudki ja seega ei oska mina midagi öelda nende raisatud annete kohta. Need levadia mängijad võtsin lihtsalt näitena, mis meelde tuli. Aga kas näiteks Antonovit ei seganud ikka tõsiselt vigastused. Ja midagi ikka neil mängijatel puudu jäi, et neist asja ei saanud, seesama Tükk ju ei löönud Kaljuski läbi või oli tal ka vigastus, polegi kursis, vaid 17 mängu mängis. Hea kerge on Florat süüdistada, aga hea mängija võiks sellest hoolimata ju läbi lüüa, kui ikka tõsine tahe tippu jõuda on.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          Sarap ja Tiidus on rääkinud, et FCF süsteem rikkus osad andekad ära (Sosi, Teino, Tikenberg, Vanna jne jne). See on see, et kui treener ei näe neis potentsiaali või mingil muul põhjusel väldib neid või topib muule positsioonile, kus nad ei peaks mängima.
          Seda pole rääkinud vaid Sarap ja Tiidus vaid ka Erki Nool mainis kuskil lehes hiljuti et Eestis on materjali piisavalt aga lõpuks teevad treenerid neist keskpärase TVMK mängija

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
            Seda pole rääkinud vaid Sarap ja Tiidus vaid ka Erki Nool mainis kuskil lehes hiljuti et Eestis on materjali piisavalt aga lõpuks teevad treenerid neist keskpärase TVMK mängija
            Eks kõik ole suhteline, ka treenerite arvamus. Ja nad räägivadki tavaliselt liiga palju, sellepärast on neil tihti ka kohtunikega probleeme. Teibamehest pole üldse mõtet midagi rääkida. Tema on ilmekas näide, et väga hea sportlane ei pruugi muul alal hea olla.

Kommentaar

eks siin tuleb treenereid rohkem süüdistada mitte süsteemi. Kui sa oled old mõne teatud treeneri käe all, siis ei tasugi midagi loota nimesid mainimata

Minu arust Kaupo Margusonov on olnud see hooaeg väga hea Kaljus - visa hingega võitleja, rahulik, hea tehnikaga - täiesti ML hea keskkaitsja, kes FCF maha kanti tegelt. Mulle meeldib, kui rahulik ta mänguolukordades on, närvideta. Usun, et uuel hooajal on ta veel parem ja tõuseb parimate keskkaitsjate hulka!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                eks siin tuleb treenereid rohkem süüdistada mitte süsteemi. Kui sa oled old mõne teatud treeneri käe all, siis ei tasugi midagi loota nimesid mainimata

Minu arust Kaupo Margusonov on olnud see hooaeg väga hea Kaljus - visa hingega võitleja, rahulik, hea tehnikaga - täiesti ML hea keskkaitsja, kes FCF maha kanti tegelt. Mulle meeldib, kui rahulik ta mänguolukordades on, närvideta. Usun, et uuel hooajal on ta veel parem ja tõuseb parimate keskkaitsjate hulka!
                Aga arvesta ikka seda ka, et Flora oli sel aastal tippmeeskond ja Kalju alles keskmik. Mingi valik tuleb teha, Kaupo juba 22 ja ei saanud Floras hakkama, küllap siis mujal saab. Kuna Floral on palju noori, siis paratamatult jääb häid üle.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                  Miks siis põhimeeskonnas nii vähe noori on, kuid neid NII palju on teil?
                  Anier, nüüd korraks toodi Luts, Pärnu Vaprusest sisse ostetud Mošnikov, duublis mängiv Koogas.
                  Kes siis veel? Muidugi kui siin pidada nooreks ka Vunki näiteks, siis on tõesti noori palju.
                  No ma põhimõtteliselt mõtlesin, et noori on klubis palju, aga esindusmeeskonda kõik ei mahu ju.

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                    Jah seda küll.
                    Margusonovil tegelikult minu arvates puudub selline iseloom, et saada tipptegijaks. Eeldused on head ning tase on korralik küll, kuid poisil jääb puudu auahnusest, et näiteks Floras läbi lüüa. See on muidugi minu arvamus.

Aga rääkides siin ära vajunud talentidest, siis kindlasti oli väga andekas keskväljamootor Kuusk. Ideaalne asendus Reimile ning ka Eesti koondisel oleks just sellist tüüpi keskväljameest vaja. Kiire, väga tehniline, tugev, väga kõva tööloom, hea löök ja pikk sööt, kõva tahtejõud. Igatahes kahju, et järjekordne hea Flora talent ära vajunud
                    Eks temal segas vist palju igasugused vigastused, ilmselt ka Kaljus.

Kommentaar

http://www.linnaleht.ee/frontpage/tl...08-12-16-b.pdf (6. lehekülg)

Andrei Borissovist sai Lasnamäe Ajaxi mängiv peatreener. Borissovi info kohaselt võivad Mašitšev ja Artjom Dmitrijev liituda Vilniuse Vetraga (Leedu 3. klubi) ja Vitali Teleš TJK/Leegioniga.
                      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust

Andrei Borissovist sai Lasnamäe Ajaxi mängiv peatreener. Borissovi info kohaselt võivad Mašitšev ja Artjom Dmitrijev liituda Vilniuse Vetraga (Leedu 3. klubi) ja Vitali Teleš TJK/Leegioniga.
                        Vetral pidid praegu olema igatahes väga rasked ajad.Seda rääkisid sügisel mulle leedu sõbrad.
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust

Kunagi Bragin, nüüd ka Bara. Kahju et ta lõpetab mängijana nii madalal tasemel, samas edu treenerina! Meie tasemel tõeline pro ja kahju et ta karjäär läks valel ajal vales kohas. Läbi aegade üks Meistriliiga tähtsamaid mängijäid.

Kommentaar

Issand see teema on sama surnud nagu TVMK klubigi, aga ma ütleks niipalju et Teles viibib FF Jaro juures testimisel.

Kommentaar

link ka juurde siis :

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                                Issand see teema on sama surnud nagu TVMK klubigi, aga ma ütleks niipalju et Teles viibib FF Jaro juures testimisel.
                                aga miks see teema ei peaks surnud olema?
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X