JuriM, siin vōiks ju max omasid toetada ja uskuda eelnevalt. Meil seda sitta suusailma ka selles osas ju nagunii 10 kuud, kus saab faktiliselt ja ausalt rääkida.
ärme vähemalt enne tulemust kaikaid kodarasse loobi ja tōstame ikka vaimu enne ülesse.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Positiivsust peab olema. Ise usun, et tuleb hea eurosuvi. Ideaalis Levadia ja Paide esimesest ning teisest ringist edasi. Sealt edasi juba vaatab! Flora tõenäoliselt kukub välja Champions Leaguest, kuid ehk siis annab miskit toimetada!Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
Leave a comment:
-
No aga sa vaata kelle häälekandja kõnealune väljaanne on.Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Kuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
Leave a comment:
-
Ma arvan, et see taktika ja meeskondade eeltöö on eesti klubide kõige väiksem mure.Algselt postitas kesa Vaata postitustVaadates EM-i ülekannete ülirohkeid taktikalisi arutelusid, tekkis kahtlus.
Kas vastupidiselt levinud arvamisele, et eesti klubide eelis on käimasolev hooaeg on just see meile miinuseks. Oleme vastastele nagu avatud raamat, samas ise me hooaegade vaheliselt pausilt naasnud sügis-kevad hooaega mängivate vastaste taktikast ei tea muhvigi.
Leave a comment:
-
Vaadates EM-i ülekannete ülirohkeid taktikalisi arutelusid, tekkis kahtlus.
Kas vastupidiselt levinud arvamisele, et eesti klubide eelis on käimasolev hooaeg on just see meile miinuseks. Oleme vastastele nagu avatud raamat, samas ise me hooaegade vaheliselt pausilt naasnud sügis-kevad hooaega mängivate vastaste taktikast ei tea muhvigi.
Leave a comment:
-
Atli isegi oleks peaaegu Eesti koondises mnginud, 90te algul jalkaliit plaanis seda ja mees oli ca 36 aastasena nõus aga sinnnapaika asi jai.
Leave a comment:
-
Neile, kellele Miksoni nimi midagi ei ütle: https://www.ohtuleht.ee/sport/110242...d-sojaroimades
Leave a comment:
-
Tore oleks kui Levadia või Paide saaksid vastaseks Islandi Stjarnani.
Näeksime oma silmaga kunagise Eesti koondise väravavahi Evald Miksoni lapselast, Atli Evaldssoni poega Emil Atlasoni,
kes on viimased paar hooaega Stjarnani edukaim ründaja,
Skooris eelmisel hooajal pronksile tulnud Stjarnani eest 17 väravat.
Islandi A-koondisese ta kahjuks ei jõudnud, Islandi U-21 koondises mängis 12 mängu, kus lõi 8 väravat.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pole üllatav, et oleme viimasel kohal Euroopas. Kui keegi võib meenutada mis hooajal meie klubides pidevalt mängisid välismaa koondiste pallurid?Algselt postitas Wingback Vaata postitustMitmendal kohal on Eesti?
https://www.uefa.com/nationalassocia...ons/?year=2024
Leave a comment:
-
Siit edasi on ainult progress jah - kõik on imeline, mis ees.Algselt postitas dud66 Vaata postitust
Protsessid on vilja kandnud, on garanteeritud see, Eesti enam UEFA edetabelis ei lange ning see on kindlasti võit, mis väärib tähistamist!
Leave a comment:
-
Protsessid on vilja kandnud, on garanteeritud see, Eesti enam UEFA edetabelis ei lange ning see on kindlasti võit, mis väärib tähistamist!Algselt postitas Wingback Vaata postitustMitmendal kohal on Eesti?
https://www.uefa.com/nationalassocia...ons/?year=2024
- Likes 2
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: