Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic
    replied
    JuriM, siin vōiks ju max omasid toetada ja uskuda eelnevalt. Meil seda sitta suusailma ka selles osas ju nagunii 10 kuud, kus saab faktiliselt ja ausalt rääkida.

ärme vähemalt enne tulemust kaikaid kodarasse loobi ja tōstame ikka vaimu enne ülesse.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Kuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.

Kas ma olen ainus?
    Positiivsust peab olema. Ise usun, et tuleb hea eurosuvi. Ideaalis Levadia ja Paide esimesest ning teisest ringist edasi. Sealt edasi juba vaatab! Flora tõenäoliselt kukub välja Champions Leaguest, kuid ehk siis annab miskit toimetada!

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Kuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.

Kas ma olen ainus?
    No aga sa vaata kelle häälekandja kõnealune väljaanne on.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Kas ma olen ainus?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Vaadates EM-i ülekannete ülirohkeid taktikalisi arutelusid, tekkis kahtlus.
    Kas vastupidiselt levinud arvamisele, et eesti klubide eelis on käimasolev hooaeg on just see meile miinuseks. Oleme vastastele nagu avatud raamat, samas ise me hooaegade vaheliselt pausilt naasnud sügis-kevad hooaega mängivate vastaste taktikast ei tea muhvigi.
    Ma arvan, et see taktika ja meeskondade eeltöö on eesti klubide kõige väiksem mure.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Vaadates EM-i ülekannete ülirohkeid taktikalisi arutelusid, tekkis kahtlus.
    Kas vastupidiselt levinud arvamisele, et eesti klubide eelis on käimasolev hooaeg on just see meile miinuseks. Oleme vastastele nagu avatud raamat, samas ise me hooaegade vaheliselt pausilt naasnud sügis-kevad hooaega mängivate vastaste taktikast ei tea muhvigi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Flora sai Sloveenia klubi.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Esiliiga B - profiliiga :,D

Leave a comment:

• Kasper
    replied

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Atli isegi oleks peaaegu Eesti koondises mnginud, 90te algul jalkaliit plaanis seda ja mees oli ca 36 aastasena nõus aga sinnnapaika asi jai.

Leave a comment:

• Zebrette
    replied
    Neile, kellele Miksoni nimi midagi ei ütle: https://www.ohtuleht.ee/sport/110242...d-sojaroimades

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Tore oleks kui Levadia või Paide saaksid vastaseks Islandi Stjarnani.

Näeksime oma silmaga kunagise Eesti koondise väravavahi Evald Miksoni lapselast, Atli Evaldssoni poega Emil Atlasoni,
    kes on viimased paar hooaega Stjarnani edukaim ründaja,
    Skooris eelmisel hooajal pronksile tulnud Stjarnani eest 17 väravat.

Islandi A-koondisese ta kahjuks ei jõudnud, Islandi U-21 koondises mängis 12 mängu, kus lõi 8 väravat.

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Pole üllatav, et oleme viimasel kohal Euroopas. Kui keegi võib meenutada mis hooajal meie klubides pidevalt mängisid välismaa koondiste pallurid?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas dud66 Vaata postitust

Protsessid on vilja kandnud, on garanteeritud see, Eesti enam UEFA edetabelis ei lange ning see on kindlasti võit, mis väärib tähistamist!
    Siit edasi on ainult progress jah - kõik on imeline, mis ees.

Leave a comment:

• dud66
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Protsessid on vilja kandnud, on garanteeritud see, Eesti enam UEFA edetabelis ei lange ning see on kindlasti võit, mis väärib tähistamist!

Leave a comment:

Working...
X