Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No teda ei peaks see ju muserdama - ta praegu Kalju poolehoidja nagu olen aru saanud.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

Hingelt siiski Flora, nagu olen aru saanud.

Kommentaar

tublid olite - http://www.mardiphoto.net/?id=3&lowercat=27&lang=est

Kommentaar

Äkki ta tegeleb alles enese leidmisega

Kommentaar

Päris võimas! Kalevile näidati, et nende koht on esiliigas. Panose värav lõpus oli kui kirsix tordil. Tegelt olex võind ju veel 2 kolli lyya, a Reiol polnd seekord õnne ja kui Miku "käärid" olex väravasse lendand,olex ikka täitsa haige koll olnud :-) Superlöök oli! Hooaja eel pystitatud eesmärgist ehk siis pysimajäämisesest oleme nyyd vaid punkti kaugusel. Sellise koosseisu ja mänguga võime punkte kõigilt võtta. Ja see ei ole liialdus.

Kommentaar

päris võimas, ma loodan, et jääte meistriliigasse püsima ikka , on põhjust Tartusse tulla

Kommentaar

Flash klõpsas fännamise vahepeal ka mõned pildid ja peale jäi ka vastastribyynil istund Kalevi "fännid" :-D Pildid siin: http://jflash.pri.ee/pilt/thumbnails.php?album=357

Kommentaar

Lahedad sellid http://jflash.pri.ee/pilt/displayima...bum=357&pos=47

Kommentaar

Vaatame .mis te Tuleviku vastu suudate ja kui selles mängus kodumurul kolm sanga kätte saate siis võib tõesti loota ,et jääte püsima aga praegu on natuke eufoorita liiga palju. Aga muidu Tammeka mäng mulle meeldis ja nagu ütlesin siis tahaks näha tugevamat vastast,kui Kalev eile oli.
                    FCF Forever

Kommentaar

Poisid on natuke lukus

Kommentaar

Kurat ,selle pildi peale lendas suust natuke makarone välja .Eesti kõrge tasemelise fänninduse parim näide.
                        Suhkruhaige

Kommentaar

Algselt postitas Milanista Vaata postitust
                          Kurat ,selle pildi peale lendas suust natuke makarone välja .Eesti kõrge tasemelise fänninduse parim näide.
                          pettunud kalevi fännid

Kommentaar

Kommentaar

5 miljonit krooni? raske uskuda
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

mis siin rasket, joonitakse põld ära ja pügatakse pidevalt muru
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X