Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui Tammeka brasiillane on tõesti seesama, keda RoMaRiO näitas, siis on tegu ju tõelise rahvavaenlasega. 12 aastat mänginud Saksamaal, Austrias ja Šveitsis ning siiamaani räägib ainult portugali keelt?
vaata duubli nimekirja. Mõtle. Vasta uuesti
(hollandlase kohapealt)
Kuule, ma arvan et ma tean Tammeka kohta paremini asju kui sina, nii et mida ma siin mõtlema pean?
Okei.Vastan uuesti. Hollandlane on duublis juba paar hooaega toksinud ja ta ei saa palka, ega pole värvatud, vaid ise tahtis mängida, kuna ta õpib TÜ-s ja miks mitte jalkat mängida kusagil. Hooaja alguses mängis mõne mängu, enam pole teda kuskil näha.
Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!
Seega see brasiillane pole kumbki neist Wikipedia omadest. Tundusidki Brasiilia tippklubide ja Austria-Saksa-Šveitsi kõrgliiga kogemusega mehed liiga utoopilised
Marcelo Gomest mäletate? 2005. aastal Tartu Tammeka ridades mänginud brasiillasest ründaja. Legendaarse vutitreeneri Hillar Otto sõnul tehniliselt tollal parim mängija Eesti meistriliigas.
Tammeka Eesti Meistriks!!!!
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar