Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Tammeka
Collapse
X
-
-
Mis siin kahtlast on ? Oleks vastu tulnud Kohtla järve,siis oleksite võinud kisendada. Tammeka tugev vastane , ning oskab väravaid lüüa nagu see hooaeg näidatud on. Oleks siit kohtla järve vastu tulnud , oleks kindlasti rahulikum olla.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..Kommentaar
-
Need on sinu oletused või spekulatsioonid ! . Loodetavasti oli loosimise juures rohkem ,kui üks inimene ja peale neid jamasid ,mis meie jalgpalli ümber just olid ei usu ma seda kohe mitte.FCF ForeverKommentaar
-
ei usu ka mina, et mingit jama selleg tehtud on. aga keegi käis välja variandi, et üks pall on soe
päris huvitav mõtteviis ja idee iseenesest ju, et sooja palli abil eristada loosipalle
Kommentaar
-
No aga mis siis nüüd teha? Igas ringis asetada Florale kõige tugevam võimalik vastane vastu, et paranoiade küüsis vaevlevad inimesed saaks rahu??"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Kommentaar
-
Kuule ära närvitse nüüd. Minule lihtsalt tundus nii, egas mina siin tervet rahvast esinda, muutma ei pea midagi. Kohustuslik emotikon siia veel.
Kommentaar
-
Olge mureta. Loosimisel on raske sobi teha, sest seda jälgib UEFA poolt DrawRadar (süsteem on küllaltki analoogne BetRadariga). Viimase raporti kohaselt pole sobi tehtud. Kahjuks on ülejänud Euroopa karikavõistused tiba teisel ajal ja DrawRadar peamootor käivitub just hetkel, mil Eestis poolfinaal mängitud ja algab finaali "loosimine".Kommentaar
-
Krt mida siin iriseda on loosi yle? Mina igatahes usun, et Florale on kindlasti võimalik vastu saada. Ainsad kelle vastu täna veel hammas ei hakka on Levadia ja Sillamäe. Flora on sel aastal tunduvalt nõrgem ja meie kindlasti tugevamad. Kui kõik meie poisid terved on, antaxe korralik lahing ja loomulikult usun ma võitu, sest muidu pole mõtet fänn ollagi. Kui kohtuxime Levadiaga, polex ma kindlasti nii optimistlik. Loos on hea.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Siiski mitte, Tammekale piisaks ainult karikavõidust, sest muul juhul läheb eurokoht ML 4. kohale ehk siis Florale.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar