320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas mortan Vaata postitust
    Kui Pärnul on Premium liigas kuulsad täiendused, siis Tammeka mehed peavad endast seda rohkem kõik andma. Peasponsor aitab.

    Ja siit üks lugu, mis pole küll esindusmeeskonnaga seotud, küll aga jõuame Tammeka juurest kogukondliku rahastamise, Sander ja Eino Puri, Taijo Teniste ja profi-pokkerimängijani:

    "Naiste särgiprojekti suursponsor Raigo Aasmaa – eriline elukutse ja jalkastaaridest trennikaaslased"
    Kes siis kella sai?Või jääb paremaid päevi ootama?

    Kommentaar


      Algselt postitas Kalp Vaata postitust
      Kes siis kella sai?Või jääb paremaid päevi ootama?
      Meeskond keeldus ühiselt kella vastu võtmast, sest keegi polnud tulemusega rahul. Treenerid peavad nüüd otsustama, kuidas käituda.

      Kommentaar


        Hüpoteetiline olukord. Tammeka kukub esiliigasse ning Santos tõuseb kõrgliigasse. Kas keskmise inimese jaoks, kes hetkel käib Tammekat vaatamas, on oluline, et kõrgliigas oleks esindatud Tammeka või Tartu jalgpall? Ehk oleks huvitav näha, kuidas mõjuks publikunumbritele. Klubi, kes teeb aktiivselt selle nimel tööd vs klubi, kes pole millegi tegemisega senimaani silma paistnud.

        Kommentaar


          Mario, eks see ole 50/50 olukord, kui Santos peaks tõusma PLi, ehk on õhkõrn võimalus, et hakatakse ka massiliselt ja aktiivselt vaeva nägema inimeste kohale meelitamiseks? Kui vaadata eelmise aasta numbreid, siis Juuni-Juuli, kui mängiti Tamme statal, siis oli keskmine korralik 200+ kindlasti (Ma ei viitsi hakata analüüsima tervet hooaega, Elva staadionil seal vahepeal oli vast 20 inimest maksimum). Usun, et PLis tõmmatakse Narvale ja Paidele kott selle koha pealt kindlasti pähe. Niiet, Eesti keskmist ju isegi ületaks?
          Sooviks minu silm kunagi näha 2 Tartu satsi PLis pallimas, aga eks aeg näitab, ma ei taha küll olla pessimist, aga sellel aastal saab Tammekal olema raske, Pärnuga mäng näitas, et igas liinis on augud sees, eriti kaitses. Puhast ründajat polegi peale Prosa ju olnud, ka hetkel mitte, Martin Hurt, kes mängib tipus on ju loomult ikkagi selline aeglane ja jõuline kaitsemängija, Tiirik hakkab ka vanaks jääma jne. Tauts oli ainukene super vend, kes midagi korraldas. Kahju, et seda mustamandri neksi ei saadud, too olevat kifft kutt olnud.
          Eks kuu aja pärast toimuv Viljandi vastu mäng näitab paljustki ära, mis seisus ollakse. Kui too ka sukkamisse saadakse, siis on seis hapu.
          Eelolevad mängud:

          VS Levadia
          VS Infonet
          VS Narva
          VS Flora
          VS Paide

          jne.

          Ehk, raske on näha hetkel punkte tulemas, kas Viljandis tuleb? Eks seda näeb 24.04.

          Kommentaar


            Ma seda Merkuur - Tammeka perioodi väga ei mäleta enam, aga seal tundus asi lihtsam - Merkuur venekeelsele huvilisele. Praegu ma mõtlen, et kui olen Tammele jalgpalli sattunud vaatama, siis ei meenu, et tribüünilt kuskilt vene keelt oleks kuulnud. Või ka tol ajal käis eestlane Merkuurile "kaasa elamas"? Et kui järgmine aasta peaks kaks klubi Tartust kõrgliigas olema, siis kas Tammekale kaasa elav inimene peaks tundma head meelt kui Santosel halvasti läheb? Teoorias ju jalgpallikultuur seda nõuaks, aga oleks ju raske nõuda, eriti kui enamus endised Tammeka mängijad mängivad. Miskipärast usun, et tartlased elaksid mõlemale klubile kaasa. Tegelikult ei tea, miks selline asi hetkel kummitama hakkas, aga ei ole ju peale sellesama Merkuur-Maagi olukorra olnud Eesti jalgpallis situatsiooni, kus ühest linnast peale Tallinna kaks klubi kõrgliigas oleks.

            Kommentaar


              Mina käisin omal ajal nii Tammeka esiliiga kui ka Merkuuri MLi mängudel ning siis mõlema MLi mängudel ja siis ühe MLi mängudel ja nüüd jälle ühe MLi mängudel.

              Lisaks oli veel kümneid (kui mitte sadu), kes samamoodi tegid. Jalgpall on jalgpall ja kui mängitakse, siis ikka tullakse. Selliseid meeletuid ultraisid on vähe, kuid huvilisi/poolehoidjaid vms on piisavalt.

              Küll aga ma pole küll nõus väidetega, et Merkuur oli venkude ja Tammeka eestlaste klubi, oli mõlemas mõlemaid huvilisi. Mingit "Tolka Tartu, tolka babeda" küll Merkuuril ei toimunud, vaid ikka koduses keeles (Bomberman!).
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

              Kommentaar


                Merkuur - Tammeka mängud olid alati erilise auraga. Hooaja tippmäng. Merkuur tuli igal juhul ära võtta. Selline mõnus, nüüdseks ka nostalgiline aura oli nendel kohtumistel. Ja muidugi on meeles Merkuuri esifänn Bomberman.
                On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                I don’t care what you think of me!
                Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                Kommentaar


                  mina käisin Merkuuri mängudel, kuna pilet oli Tammeka omast odavam. vastavalt siis 10 ja 25 krooni.
                  tammeka mängudele sai muidugi vahetevahel aia alt mindud.
                  tell your mother, we are hooligans!

                  Kommentaar




                    LAENULEPING JA KÄED LÖÖDUD!

                    Kommentaar


                      Liivak jääb suht nõrgaks nende täienduste kõrval, mis peatselt saabuvad. Enne päeva lõppu peaks tulema ametlik uudis selle kohta, et Messi ja Ronaldo saavad vabadel päevadel oma klubide eriloaga Tammeka eest mängida.

                      Kommentaar


                        Aga kas Sina olid? Aga sel laupäeval, Transi vastu?

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Stok
                          Hooaeg pole alanudki, aga juba segadus esimese mängu ajaga. http://jalgpall.ee/premium/ ütleb kell 19, Tammeka kodukas kell 16. Lähen viieks tunniks passima sinna või? Teisipäevase mänguga samamoodi erinevus..
                          Stok, väga hea tähelepanek. Õige mõlemal juhul kell 19.00. Google calendari feedi kuvamisel oli üks ajatsooni linnuke puudu. Nüüd nendega kombes. Vaatame kogu asja üle.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas mortan Vaata postitust
                            Stok, väga hea tähelepanek. Õige mõlemal juhul kell 19.00. Google calendari feedi kuvamisel oli üks ajatsooni linnuke puudu. Nüüd nendega kombes. Vaatame kogu asja üle.
                            Kas Tamme staadioni muru on nii heas seisus, et seal laupäeval ja teisipäeval kaks mängu pidada? Äkki võinuks laupäevase veel Narvas pidada? Eks laiem üldsus näeb muru seisukorda ilmselt mängu ülekande ajal.

                            Kommentaar


                              Kuradi, kurat. Et ikka kell 19. Kell 16 oli nii ideaalne, selle baasil olid plaanid tehtud. Nüüd siis tuleb tõdeda, ei jõua mängule
                              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

                              Kommentaar


                                Tammeka. Väo. Vägev! Trans Esiliigasse!
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X