Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Ma olen näinud Vanakesa mänge KSMK eest ja võin kinnitada, et tema tase oli keskpärane, vaheldumisi Mehis Luigega nad mängisid ja kohati oli Luik paremgi. Sellise tasemega polnud moskva dinamos midagi teha. Aasta varem ta seal mängis, ju siis oli mänguklass vahepeal kõvasti alla käinud. Või oli duubel lihtsalt nii nõrgal tasemel?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa olen näinud Vanakesa mänge KSMK eest ja võin kinnitada, et tema tase oli keskpärane, vaheldumisi Mehis Luigega nad mängisid ja kohati oli Luik paremgi. Sellise tasemega polnud moskva dinamos midagi teha. Aasta varem ta seal mängis, ju siis oli mänguklass vahepeal kõvasti alla käinud. Või oli duubel lihtsalt nii nõrgal tasemel?
kuis sul pole õrna aimu asjadest kuidas need olid siis ära räägi üldse, the end, mulle aitab
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas sinu arvates on kiiduväärne, et Komarov peale umbes kümneaastast treenimist, olles ülimalt andekas, otsustab järsku hoopis arstiks õppima hakata.
Kommentaar
-
Tänane kontrollkohtumine Paide FC Floraga lõppes siis 6:0 võiduga. Rohkem infot tänase mängu kohta http://www.jkmaagtammeka.net/?id=20813
Homme võib Annelinna kunstmuruväljakul näha, kuidas Maag Tammeka esindus- ja duubelmeeskond teineteiselt mõõtu võtavad!
Kommentaar
-
17ndal jaanuaril,ehk siis juba tuleval neljapäeval kogunevad MT fännid esimest korda Flashi juures, Filosoofi 4,et arutada uue hooaja plaane,teha ehk mõni uus laul jne jne. Kõik uued näod oma värskete ideedega on vägagi oodatud.
Kohvi ja teed pakutaxe tasuta ja kui keegi miskit muud tahab,tuleb omal kaasa võtta. Kui keegi miskit lähemalt veel miskit teada tahab,siis kõlligu 5234554
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustJa võimalik et Zamogilnõi toob kah Mamontovi tagasi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar