Algselt postitas mirko
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas jorss Vaata postitusteks küsi ise teisipäeval, mida ta seal täpselt teeb
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustPaljud küsimused saavad kindlasti siit vastuse!
Täna juba kolmapäev ja intervjuud ei kusagilInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTäna juba kolmapäev ja intervjuud ei kusagil
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustKüsimus selline et kas Ottsik on jälle tagasi Maagis mängimas
Ja palun! Maag Tammeka või MT, sellist klubi nagu Maag ei ole enam
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustTäna õhtuks peaks jõudma.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa ei tea, kas mina ei saa EJL reeglitest aru või milles asi, aga Andrei Tjunin ei saa ju Meistriliigat mängida. Igatahes on ta mänginud futsali.
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustMis meeskonnas ta regatud on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFutsali talveliigas tegi viimasel etapil Atletiku võistkonnas kaasa.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustTalveliiga pole EJL võistlus.
Kommentaar
-
aga kui ta nüüd MT meeskonda lülitatakse ega enam futsali ei mängi, peaks kõik jokk olema?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFutsali Talveliiga turniiridel võivad osaleda kõik jalgpallihuvilised ja spordisõbrad, kes ei ole ametlikult registreeritud Eesti jalgpalli meistrivõistlustel Meistriliiga koosseisu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustaga võib ju ka duublisse regada ja siis ikkagi MLs mängida. vist on nii tehtud ka varem?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustaga võib ju ka duublisse regada ja siis ikkagi MLs mängida. vist on nii tehtud ka varem?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar