Tallinna Kalev - Tartu Tammeka 1:6 + Savitski püütud penalti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Interesting debate, but as far as I have understood, the 'Kool' has inherited the sporting title of the 'Klubi', therefore under the sporting point of view there is continuity therefore I'd say statistics are fully valid.Algselt postitas kesa Vaata postitustMeeskond võib sisuliselt sama olla aga klubi on uus, mis siis, et logo, värvid ja identiteet on kaaperdatud.
Pole kuulnud, et Jalgpallikool end Jalgpalliklubi õigusjärglaseks oleks kuulutanud ja Jalgpalliklubi kohustused kasvõi osaliselt (nt. palga võlg Uwe Erkenbrecherile) enda kanda võtnud.
Kui alustatakse puhtalt lehelt, siis alaku ka statistika puhtalt lehelt.
A proof of that is from the club itself which will celebrate 25 years of activity this season (1989-2014)
Leave a comment:
-
Rahvamassid eksivad. Ja tahaks näha, et vähemalt EJL-is ei võetaks juriidikat kui jura. Kuigi jah, see et kool Meistriliigasse kohe sai käib igasugu juriidika vastu ning näitab üheselt liidu suhtumist.Algselt postitas urmar Vaata postitustAh, see on siiski vaid juriidiline jura, rahvamassid peavad teda endiselt samaks Tammekaks.
Leave a comment:
-
Ah, see on siiski vaid juriidiline jura, rahvamassid peavad teda endiselt samaks Tammekaks.
Leave a comment:
-
Meeskond võib sisuliselt sama olla aga klubi on uus, mis siis, et logo, värvid ja identiteet on kaaperdatud.Algselt postitas urmar Vaata postitustMa siiski nii kategooriline ei oleks, sisuliselt on tegu ikka sama meeskonnaga ja ei alustaks kõike nullist, samas mina muidugi sellist statistikat üldsegi ei pea.
Pole kuulnud, et Jalgpallikool end Jalgpalliklubi õigusjärglaseks oleks kuulutanud ja Jalgpalliklubi kohustused kasvõi osaliselt (nt. palga võlg Uwe Erkenbrecherile) enda kanda võtnud.
Kui alustatakse puhtalt lehelt, siis alaku ka statistika puhtalt lehelt.
Leave a comment:
-
Ma siiski nii kategooriline ei oleks, sisuliselt on tegu ikka sama meeskonnaga ja ei alustaks kõike nullist, samas mina muidugi sellist statistikat üldsegi ei pea.Algselt postitas kesa Vaata postitustJalgpalliklubi ja tema statistika on minevik, tegu on siiski uue klubiga.
Leave a comment:
-
Jalgpalliklubi ja tema statistika on minevik, tegu on siiski uue klubiga.
Leave a comment:
-
Tark Eesti jalgpall 2014 ütleb, et suurimad võidud on 9:0 vs Dünamo (2005) ja 9:0 vs Ajax (2011).Algselt postitas Felipe Vaata postitustMis on üldse Tammeka suurima skooriliseim võit Meistriliigas? Ja palju neil on viie või rohkema väravalisi võite üldse olnud?
Leave a comment:
-
Mis on üldse Tammeka suurima skooriliseim võit Meistriliigas? Ja palju neil on viie või rohkema väravalisi võite üldse olnud?
Leave a comment:
-
Ilm oli väga ilus, Tartu toetajad väga häälekad ja mäng väga väravarohke.
Leave a comment:
-
Mis küll Babak sellest arvab?Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustKallis, tomm! Hetkel olen poole kohaga Jane isiklik massöör!
Leave a comment:
-
Zigmaister, saan kohati pettumusest ja pahameelest aru, mis puudutab Tartu jalgpalli, kuid usun, et praegune variant on vähemalt jätkusuutlik ning on palju suurem tõenäosus, et lähiaastatel võib Tartu jalgpallist rääkida positiivses võtmes, kui oleks olnud Afsharidega jätkates.
Leave a comment:
-
Kallis, tomm! Hetkel olen poole kohaga Jane isiklik massöör!Algselt postitas tomm Vaata postitustJane lubas sulle selleks hooajaks joogipoisi kohta, et siin nüüd kibestunult tatti pritsid?
Leave a comment:
-
Jane lubas sulle selleks hooajaks joogipoisi kohta, et siin nüüd kibestunult tatti pritsid?Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustKuidas mängupilt üldiselt oli? Kas peale kiiret 2-0 tõmbas Leva tagasi ja ei viitsitud enam nalja teha või pakkus lastekool kõvat vastupanu?
Kedagi esile ka tõsta saaks lastekooli poolt?
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: