Oh jeebus.
1401830474.jpg
Rohkem pilte: http://soccernet.ee/tamme-staadioni-kehv-olukord
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
SA Tartu Sport (kes statat haldab) mingi juhatuse liige olevat ka selle tantsupeo korraldamises tegija käpp. Sealt see jama tulebki...Algselt postitas dareth Vaata postitustja siis? ega linn seda võimlemist korralda
Leave a comment:
-
Ülikoolile peaksid staadioni eest renti maksma, aga kuna linn ilmselt sponsoreerib võimlemispidu siis saavad nad ilmselt tamme tasuta vms. Lisaks kas mitte ülikooli staadionil pole tunduvalt vähem istekohti ja tribüün ise suht halvas seisukorras?
Leave a comment:
-
ja siis? ega linn seda võimlemist korraldaAlgselt postitas idikas Vaata postitustÜlikooli staadion kuulub Ülikoolile, aga Tamme staadion linnale.
Leave a comment:
-
Ülikooli staadion kuulub Ülikoolile, aga Tamme staadion linnale.Algselt postitas Revolucion Vaata postitustÜlikooli staadioni ei ole enam? Vanast peeti nagu sedasorti värki seal.
Leave a comment:
-
Ülikooli staadioni ei ole enam? Vanast peeti nagu sedasorti värki seal.
Leave a comment:
-
Mingit paremat kohta siis tõesti Tartus pole? Kunstmuru peal ei või siis võimelda või mõnel muul suuremal (muru)platsil?
Leave a comment:
-
Loodame, et ei saja ... homme peetakse Tamme staadionil taas võimlemispidu.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
kas ta ise pikali ei kukkund?Algselt postitas tomm Vaata postitustPindluu subluksatsioon pidi olema.
või ma olen liiga amatöör mõistmaks, et niisama läheb ka jalaluu/subluksatsioon katki.
p.s. mulle meeldis äikesevihma vaadata niimoodi, et ei pidand õllel kätt peal hoidma.
Leave a comment:
-
Pindluu subluksatsioon pidi olema.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPoole kõrvaga kuulsin, et väidetavalt võis isegi sääreluu katki olla. Ehk keegi targem kinnitab või lükkab ümber.
Mäng oli muidugi mannetu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKes tõsiselt vigastada sai?Poole kõrvaga kuulsin, et väidetavalt võis isegi sääreluu katki olla. Ehk keegi targem kinnitab või lükkab ümber.Algselt postitas Raoy Vaata postitustVigastada sai Ivanov.
Mäng oli muidugi mannetu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: