Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti jalgpalli arengust
Collapse
X
-
Kui peaks keegi uuel hooajal end uuesti Eurosarjas alagruppi vedama, siis lõpetame uuesti ju detsembril lumehangede vahel. Miks teised klubid kannatama peavad?
-
Ma nii meeldetuletuse mõttes ütlen, et sel suvel oli täpselt üks nädal, kus jalkat ei mängitud - vahetult enne jaanipäeva. EM-i ajal oli kokku seitse PL mängupäeva. Võistkonna mängude arv oli seal erinev, sest hooaja esimest poolt mõjutas koroona väga tugevalt. Kesksuvel ei mängita kaht vooru nädalas, sest klubid mängivad nädala keskel eurosarjade eelringe.
Selle aasta rütmi tingis koroona. Uue aasta tüüpkalender näeb ette, et enne novembrikuist koondisepausi on liiga läbi nagu ikka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tpx Vaata postitust
Ma ei oleks selles nii kindel. Nagunii, kohe kui keegi veidi tõsisemalt selle teema lauda lööb, hüppab kaadri tagant välja teflonmees-sidekick Kivisild ja räägib pika pisaraid kiskuva loo sellest, kuidas ka sellistes talispordile sobivates tingimustes mängimist on vaja mängijate "arendamiseks". Samas ei maini ta silpigi, et kus sellistes oludes omandatud oskuseid piiiritaga rakendada saaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustPositiivsest küljest aitab loodetavasti see keskmisest külmem ning lumisem novembri lõpp EJL-ile selgeks teha, et praeguse graafiku näol on tegemist ehtsa idiootsusega.
Leave a comment:
-
Positiivsest küljest aitab loodetavasti see keskmisest külmem ning lumisem novembri lõpp EJL-ile selgeks teha, et praeguse graafiku näol on tegemist ehtsa idiootsusega.
Leave a comment:
-
+1 nädalasisene mäng suvel 1-3 voorus ei tapaks vast kedagi. Loodetavasti need suurturniiride pausid ka ajalugu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
+1 Janno Kivisild ja muud tehniline osakond ning EJL räägib, et klubidel on vaja teatud arv mänge, et areneda jne, aga mul on tunne, et see analüüs on tehtud mingi väga imeliku nurgaalt ja poolikult. Lumega ebakvaliteetsetel kunstmurul 90 minutit vägistamist, et mingi ideaalnumber hooajaga täis saada, mis on endale ette manatud ei tea kust on absurdne. See kuidas pall liigub praegustes oludes ja milline on ka mängude iseloom ei valmista küll mitte kedagi ette ega arenda, sest tavaoludes jalgpall on ikkagi kardinaalselt teistsugne. Nagu kõrgematel tasemetel ja lähtutakse, siis jalgpall on ikkagi mäng ja sealt ei tohi kõige mängulist ära kaotada, aga no hetkel küll....
2) Keegi meeskonas oli kontaktis batsilli kandjaga. Terve meeskond garantiinis. Miks?
3) Floral on euromaäng kolmapäeval. Liigamäng pühapäeval lükkub kuhugi teadamta aega edasi. Miks?
4) Suvel on soe. Muru roheline. Liigamänge aga ainult üks nädalas. Miks?
5) Karikavõistlusi alustavad meistriliiga meeskonnad juba esimesest ringist. Miks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marts Vaata postitustMiks on vaja sellistes lumistes oludes jalkat taguda? Kuidas see kohalikku vutti arendab? Normaalses jalkariigis ei mängita sellistes oludes. Oleks siis võinud sisehallis pallida vms.
Leave a comment:
-
Miks on vaja sellistes lumistes oludes jalkat taguda? Kuidas see kohalikku vutti arendab? Normaalses jalkariigis ei mängita sellistes oludes. Oleks siis võinud sisehallis pallida vms.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmis need "local specialities" on Ampsus? ma olen ainult õlut ja viineripirukat ostnud.
Leave a comment:
-
mis need "local specialities" on Ampsus? ma olen ainult õlut ja viineripirukat ostnud.
Leave a comment:
-
Vähemalt meil ei käi jalgpalli vaatamas ainult venelased ja balkanlased nagu Lätis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas jorquera Vaata postitustSüvenesin ka nüüd Rahulate artiklisse. Tundub, et toimetuse algsest bravuurikusest ("räme skandaal") palju alles ei jäänud. Otseselt üllatav see ei olnud, sest ka mulle tundub, et teatud teemasid kipub Soccernet pehmelt käsitlema. Samas artikli pealiskaudsus ja asjaosalisi kergelt soosiv toon tekitas ikka natuke tuska.
Ehk et probleemartiklist sai märkamatult hoopis kiidulaul RefPalile.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: