320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpalli arengust

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas marko5555 Vaata postitust
    Tegelt ma arvan, et see on selline asi, mida suur juht ise ka ükskõik mis jutuga ümber lükata ei suudaks
    Hehe, aga no joonista siis see skeem mida ümber lükata ei saa, suured sõnad aga tegusid pole näha.

    Kommentaar


      Eilsetes Vikerraadio spordiuudistes oli hr.Uibolehega juttu. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis tuleb sellel hooajal etv-s 12 saadet jalgpallist.
      tulevik on tunni aja pärast

      Kommentaar


        Algselt postitas gianluca Vaata postitust
        Eilsetes Vikerraadio spordiuudistes oli hr.Uibolehega juttu. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis tuleb sellel hooajal etv-s 12 saadet jalgpallist.
        Jah, mis see nüüd enam aitab, aga uskumatu, et sellisel moel peavad asjad kohale jõudma. Ma lootsin ja lootsin, ja läksin ise ka selle illusiooni õnge. Lubati pikemas perspektiivis meistriteliigat. Nüüd öeldakse et nii nagu on, et nii peabki, ja nii jääbki nüüd ju, et teeme tsikrust ja leiba selliselt. No ma ei tea, mind ei ole sellistest põhimõtetest lähtudes üles kasvatatud ja ma lihtsalt ei suuda seda alla neelata. Ju siis olen vanamoodne inimene. Ju olen ise süüdi. See kõik on väga kurb.
        Samas Eesti majandus on tõusuteel, võibolla tulevikus tekib selline võimalus kuid ilmselt on see kõik ikka väga lootusetus, igasugune huvi mul selle jama vastu mis siin toimub kadus nüüd ja ongi kõik. Ja fakt on see et te ei lähe siit eestist ilma euro või koondise kogemuseta MITTE KUHUGI. Ja ka siis peab selle taga olema meeletu agenditöö, ole sa ükskõik kui andekas, ilma õige mängutempo tunnetuseta ei tee sa midagi ja paljudes kohtades ei lasta sul üldse selle õige tempoga harjudagi. Ja sellega ma lõpetan üldse eesti jalgpallile mõtlemise. Ja tsirkust ja leiba me tegema jäämegi, kahjuks

        Kommentaar


          Marko, millal skeem tuleb?
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

          Kommentaar


            Ma saan aru, et tore on siin seda kõike arutada ja hästi tarku sõnu kasutada, aga selle asemel võiks midagi parem teha. Ma olen kindel, et paljud ka seda teevad, aga samas on siin kindlasti ka palju lihtsalt tuuletallajaid. Ja kurat ärge hakake ajama, et mida mina teha saan. No näiteks paljude klubide kodulehtedel oleks abikäsi vaja kindlasti. Kui sul mingit kindlat lemmikklubi pole, mis on küll minu meelest väga arusaamatu, siis uuri näiteks infot ja kirjuta soccerneti mõni uudis. Mis see aitab? Inimesed saavad rohkem teada eesti jalgpallis toimuvast ja sellega suureneb ka huvi. Kui sul on rohkem pealehakkamist ja natukene ka raha on, siis võid näiteks tellida mingit fänniatribuutikat ja seda edasi müüa. Kasumit sellega eriti ei teeni, aga kasulik on see küll. Noh praegu küll hooaeg ei käi, aga kui mängud käima lähevad, siis saad veel palju asju teha: sõpru mängudele kaasa vedada, mängudest pilte teha ja neid pärast jagada ja mida iganes veel. Kuidas see kogu asi Eesti jalgpalli arendab? Sellise tõhusa tegevusega peaks publikuhuvi kasvama ja sellega seoses liiguks ka raha rohkem. Ärge tulge nüüd mulle ütlema, et rahaga ei toimu areng kiiremini. Mina olen olen oma panuse teinud ja soovitan seda ka teistel teha. See panus ei pea olema suur, sest iga asjaga võite kasu teha.

            Kommentaar


              Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
              Marko, millal skeem tuleb?
              Ma sain Marko viimasest loost aru, et ta lõpetab vutile mõtlemise, seega skeemi sa ei näe.

              Kommentaar


                Algselt postitas marko5555 Vaata postitust
                Jah, mis see nüüd enam aitab, aga uskumatu, et sellisel moel peavad asjad kohale jõudma.
                Lahe ma lähen teen nüüd lilleküla stata ees piketi .. Eestile 30 000 staadion ..

                Algselt postitas marko5555 Vaata postitust
                Ma lootsin ja lootsin, ja läksin ise ka selle illusiooni õnge. Lubati pikemas perspektiivis meistriteliigat. Nüüd öeldakse et nii nagu on, et nii peabki, ja nii jääbki nüüd ju, et teeme tsikrust ja leiba selliselt. No ma ei tea, mind ei ole sellistest põhimõtetest lähtudes üles kasvatatud ja ma lihtsalt ei suuda seda alla neelata. Ju siis olen vanamoodne inimene. Ju olen ise süüdi. See kõik on väga kurb.
                Ära enam kurvasta ma toon sulle tsitruse kui eesti mingi võistkond jõuab meistrite liiga põhiturniirile ja sinu isikliku tooli tarin ka statale, saad rahulikult klapp-toolil eesti jalgpalli analüüsida ja pärast foorumis lahata, või vaatad telekast? Telekas pidid olema videokordused ja värgid.

                Algselt postitas marko5555 Vaata postitust
                Samas Eesti majandus on tõusuteel, võibolla tulevikus tekib selline võimalus kuid ilmselt on see kõik ikka väga lootusetus, igasugune huvi mul selle jama vastu mis siin toimub kadus nüüd ja ongi kõik.
                Kahju .. tead Tanel Padar on ka teinud loo .. Lootusetus. Samas see on küll kurb, et üks potentsiaalne eesti liigajalgpalli vaataja on kadunud .. vabandust .. inimene kes on eesti liigajalgpalliga "väga hästi kursis" .. kuule aga sa polegi ju ühtegi eesti jalgpalli mängu vaadanud .. äkki siis ei olegi me (eesti jalgpall) midagi kaotanud?

                Algselt postitas marko5555 Vaata postitust
                Ja sellega ma lõpetan üldse eesti jalgpallile mõtlemise.
                Jumal tänatud, äitäh sõber et enam siin foorumis sõna ei võta.

                PS. näe vaata teksti liigendamine ja lõigud, komad ning kirjavahemärgid, märksa parem lugeda.

                PSS. Mitut koondise mängu oled käinud vaatamas? Ma võin öelda, et alates 92 aastast on mul 4 kodumängu vahele jäänud.
                www.jkpiraaja.ee

                Kommentaar


                  Arvan,et see kõik sobib täpselt ka jalgpalli kohta! http://sport.postimees.ee/2975607/ma...alusi-kasutada

                  Algselt postitas Postimees Vaata postitust
                  Taas lähevad mõtted mõnele teisele alale, kus alatasa kõlab jutt: «olid küll mõned pakkumised laual, ent ei saanud asja,» või «ei saanud sobivat pakkumist». Jah, ei saanud sobivat pakkumist ja lihtsam on Eestis edasi mängida, koht meeskonnas kindel, suurt konkurentsi pole, palk jookseb.
                  Kahjuks osad vennad meil teevad ainult trenni,kuigi oleks võinud ka amatöörlepinguga kuskil premiumliiga klubis mängida. Parim trenn on ju ikkagi mäng!
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

                  Kommentaar


                    Täiesti nõus. Trennis mängutunnetust ei saa. Palliga ei tule mitte midagi enam välja.

                    Kommentaar


                      aivariga 100% nõus! http://soccernet.ee/pohlak-mangijate...sioonist-puudu
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

                      Kommentaar


                        Algselt postitas budu Vaata postitust
                        See teema on nagu rusikas silmaauku Tarmole ja Enarile - mõlematel on egod vist nii suured, et nad on pigem töötud kui saada uuesti mänguvormi eesti liigas, kes neid välismaal ootab kui pole midagi näidata...

                        Kommentaar


                          Aga samal ajal välisklubid pakkuvad kõrgem tase kui Eesti PL, minu arvates.
                          Rääkisin endise Paide palluriga (leaite siin) ja isegi Śveitsi madama taseme jalgpall on hea ja arendatud. Kaua võib eesti pallur Eestis arendama? Isegi kui mängid Floras, Levadias, Kaljus jne, välismaal on palju võimalust areneda ka madamalates liigades. Või tõesti arvame et Premier League, Serie A, La Liga ja Bundesliiga ootavad Eesti pallurid kes ainult Eestis on mänginud? Ambitsionikas olema on üks asi, realsusega puudu on teine. Noor mängija kes on kuni 25-26 aastat vanus mänginud, välismaal ei huvi. Selle tõttu Kingil, Jäägeril jne ei leia klubi. Turg on suur, on palju noorim mängijad, konkurents tihe. Ei usu et nad ambitsionikad pole, ego või mitte ego.
                          Kui võimalus on, Eesti mängija peaks ikka arvestama välismaale minna. Koondise ajaloolise tipphetk oli kui iga mängijal oli klubis välismaal mänguajaga.
                          Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                          Premium Liiga Clubs News
                          Facebook
                          Twitter

                          Kommentaar


                            Kuid ilma klubita, paljalt trenni tehes, ei näe nn "väga arendavad liigad" mängijast mitte midagi. On oht jäädagi mittemängivaks treenijaks. Pealegi tahavad "väga arendavad liigad" noori, perspektiivikaid, mitte vanu, karjääri lõpetavaid.

                            Kommentaar


                              Välismaale minekuga on ka nii, et pole enda valida, kuhu minna. Kui nn madalamate liigade all mõelda suurriikide kolmandaid-neljandaid liigasi, siis mul ei tule pähe näiteid, kes sealt oleks kõrgemale pressinud.

                              Viimases Vikerraadio Spordipühapäevas oli päris asjalik ja põhjalik intervjuu Pohlakuga. Seal oli päris palju huvitavaid mõttekäike, näiteks mis vene poiste hümni laulmist ja natuke teistsugust kultuurilist tausta puudutab. Samuti andis Pohlak mõista, et kui Pehrssoni leping lõppeb, kaalutakse ainsa võimaliku asendajana Reimi, keegi teine (nt Kristal, kuigi konkreetselt temast juttu polnud) praeguse seisuga kandidaadina arvesse ei lähe. Lisaks veel juttu FIFA korruptsioonist ja muust.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                                Välismaale minekuga on ka nii, et pole enda valida, kuhu minna. Kui nn madalamate liigade all mõelda suurriikide kolmandaid-neljandaid liigasi, siis mul ei tule pähe näiteid, kes sealt oleks kõrgemale pressinud.

                                Viimases Vikerraadio Spordipühapäevas oli päris asjalik ja põhjalik intervjuu Pohlakuga. Seal oli päris palju huvitavaid mõttekäike, näiteks mis vene poiste hümni laulmist ja natuke teistsugust kultuurilist tausta puudutab. Samuti andis Pohlak mõista, et kui Pehrssoni leping lõppeb, kaalutakse ainsa võimaliku asendajana Reimi, keegi teine (nt Kristal, kuigi konkreetselt temast juttu polnud) praeguse seisuga kandidaadina arvesse ei lähe. Lisaks veel juttu FIFA korruptsioonist ja muust.
                                Jah, see on päevaselge asi, keegi muu oleks suur üllatus.
                                Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

                                Kommentaar

                                Working...
                                X