320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpalli arengust

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kas see sõprusmängude teema pole samuti selline, et kui reklaamid end välja toreda vastasena, siis alustad madalamalt ka hooaja keskel ja siis saad äkki tulevikus paremaid mansasid? Muidu mängime mingites sisehallides Rootsi mansade vastu ainult. Äkki saab isegi kellegi noorema mingisse Modena akadeemiasse parseldada?

    Ehk täisneutraalse jalgpallipohhuistina, et jummala tore idee ju!

    Kommentaar


      Algselt postitas eika Vaata postitust
      See on hea küsimus. Usun, et neutraalne jalgpallifänn oleks väga okei sellise lükkega, kui see sõprusmäng oleks "kord elus tekib sellise mängu võimalus" vastasega. Mõni viie tippliiga kõrgliigameeskond. Äge! Mõne väiksema liiga (loe: Holland, Portugal, Venemaa vms) tippmeeskond. Äge! (jep, tropp lüke oleks ikka, aga mõneti arusaadav) Aga Pisa oli eelmisel aastal Serie C A grupi (kokku oli gruppe kolm) kolmas meeskond. Sisuliselt võib öelda, et tegu oli Itaalia tugevuselt kolmanda liiga üheksanda meeskonnaga. Igasugune võrdlus kunagise Milani mänguga on lihtsalt piinlik.

      ps. See on kuidagi eriti sümboolne, et Ott Järvela nimetas oma jalgpallipunkris antud olukorda "vahvaks võimaluseks". Huvitav, mida Flora peaks tegema, et temalt kunagi mõni natukenegi kriitilisem artikkel või arvamus sinna suunda läheks?
      Sisuliselt on siiski tegemist Serie B meeskonnaga, olgem ikka täpsemad, isegi lahmimisega.

      Kommentaar


        Kuuldavasti ei ole laupäevane Kalju - Kuressaare ka veel kindel, sest soovitakse järgmiseks eurokohtumiseks Kesk-Euroopas valmistuda ning seoses Max Mata laenutehinguga tekkis ideaalne võimalus Grasshopper U19 meeskonnaga oluline rahvusvaheline kohtumine pidada. Hetkel käivad Jalgpalli tänaval läbirääkimised, kas Kuressaarega kohtumine peetakse novembri lõpus või detsembri alguses.

        Kommentaar


          Asjalikumat juttu ka hülgehüsteeriale lisaks: Zaka on Florasse tagasi tulnud.

          Kommentaar


            "Eesti jalgpalli arengust"

            Kommentaar


              Minule kui täitsa neutraalsele (või kui siis pigem anti flora) inimesele on see küll pigem positiivne. Eesti liiga on lambi huumor nagunii.

              Palju parem on, et poisid saavad ennast arendada veel ühes rahvusvahelises mängus. Olgem ausad, nii tugeva vastasega mängitakse tavaliselt 2-4 mängu aastas olenevalt euroedust.

              Koondise fännina on see ühesõnaga positiivne lüke.

              Kommentaar


                Huvitav, mis siis saaks, kui enne Flora mängu leiaks Viljandi mingi Serie D/1A meeskonna, kellega müdistada?

                Kommentaar


                  Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Huvitav, mis siis saaks, kui enne Flora mängu leiaks Viljandi mingi Serie D/1A meeskonna, kellega müdistada?
                  Tase oleks sama kui Viljandiga, võib-olla isegi parem
                  Inter - ausaim klubi Itaalias.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                    Tase oleks sama kui Viljandiga, võib-olla isegi parem
                    Küsimus pigem selles, et kuidas siis sellesse suhtutakse, et mäng ära jäetakse.

                    Kommentaar


                      Noh, et kui Flora peakontor saaks kirja. Et me mängime võistkonnaga Bra, sorry, lahe nimi. Aga lükkame mängu edasi. Vaadake ise, mis samal teete.

                      Kommentaar


                        Loomulikult võib sellest mängust nii mängijatele endale, klubile, agentuurile kui ka lõppkokkuvõttes Eesti koondisele kasu olla. Selles pole üldse küsimus. Väga äge, et sellised võimalused üleüldse tekivad. Küsimus on selles, et millal ja kuidas? Meil on hetkel süsteem, kus eurosarjas osalevad klubid on ühe ringi kahe eurosarja mängu vahel kodusest liigast vabad. Mängi tol perioodil kasvõi kaks tugevat kontrollmängu. Meil on tugev ja paindumatu visioon, kuidas 36 voorulisest liigast teha atraktiivne toode ja siis samal ajal reaalsus on see, et meil on liiga, kus puuduvad igasugused põhimõtted ja väärtus. Sest me ise ei väärtusta seda ka kõige kõrgemal tasemel. Vähemalt kahe klubi ja EJL-i näol. Huvitav oleks teada, et kui tegemist oleks olnud ETV mänguga, kas seda saab ka sama kergelt edasi lükata? Ja siis meil on juhendis selline mõiste, et mängu saab edasi lükata rahvusvahelise mängu tõttu, mis omab olulist tähtsust. Kas Soome kõrgliiga satsiga kohtumine omab seda või kuskohast see piir läheb? Või kui on palju kontakte, kas võiks iga voor mõne rahvusvahelise sõprusmängu liigamängu asemel mängida?

                        Ma olen seda enne öelnud ja ütlen veel, et kui kogu see süsteem tahab olla läbipaistev, siis ta peab ka seda väliselt avalikkuse jaoks olema. Kurb on tõdeda, et mingid härrad peavad aastal 2019 ka selliseid asju normaalseks ja vot selliste asjade tõttu ongi meie liiga lambi huumor. Mitte seetõttu, et poleks põnevaid vastasseise või et poleks mitte midagi vaadata.

                        ja enne kui keegi jõuab selle üles võtta, siis ütlen ise, et Kalju on ka munn klubi.

                        Kommentaar


                          Mu arust olekski üliäge kui Flora üleüldse vaheaasta meistriliigast võtaks ja läheks siuksele harlem globetrotters/a-rühma stiilis maailmaturneele.

                          Pisa linnas toimub hauka laat ja hull rahvamass tahaks jalkat ka näha, aga vastast pole? Palka Flora!

                          Shenzuan Jinjian ostis 2 miljardi eest Ronaldo ja Messi ning sooviks publikule esitlusmängu teha? Flora tuleb appi!

                          Katari jalkaföderatsioon soovib lastele jalgpallivõlusid näidata? Flora 11 vs 200 koolilast olümpiastaadionil demonstratiivmängul!

                          Uue avengersi filmi jaoks pole piisavalt kurja paha tegelast? Saavad kogu perekond Pohlaku, scripti panevad pereisa jutust poole päevaga valmis juba ise vaeva nägemata!

                          Aasta ajaga paneks klubi ilge papi kokku, ostaks kõik Ajaxi ja Porto noored tähed ära ning 10 aastat järjest oleks vähemalt CLi alagrupiturniiril.

                          Kommentaar


                            Mingi sõpaka pärast liigamäng edasi lükata...päris piinlik

                            Kommentaar


                              See on nii lamp, kui olla saab. Neile, aga meie arvamus ei loe ja ei koti. Ala, mis nad siin foorumis ikka teavad ja vinguvad. Kurb.

                              Kommentaar


                                Ei läinudki kaua aega

                                Viljandi Tulevik teatas oma kodulehel, et lõpetati suvise üleminekuakna raames tehtavad täiendused vangerdustega väravavahtide osakonnas.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X