Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PETSINHO
    replied
    Anatoly Ushanov: „Loodame, et tuleb publikut, siis tulevad ka väravad. Läheme mängima võidu peale.“

Kas tühjad tribüünid nõue rakendub mõnel hilisemal mängul või on karistus külmutatud mõne apelatsiooni ajaks? Või karistust muudetud üldse?

Leave a comment:

• elx
    replied
    mina selle pärast ei muretseks - Sillamäe joodik-kaklejad vaevalt viitsivad Narva minna, tõsisemad jalgpallifännid pole aga selle peal väljas.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    22. august peavad florakad ilmselt tankide ja õhuväega narva sisenema, kõigeks peab valmis olema

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    WDF - ei ole eriti tuntud lühend
    gängstaräpparite seas on.

Leave a comment:

• elx
    replied
    BTW - "by the way"
    WTF - "what the fuck?" või "who the fuck?
    WDF - ei ole eriti tuntud lühend, kuid oleme nüüd targemad eks see kõik ju üks släng ole ning slängi võib ju ometi igaüks ise mugavdada.

Leave a comment:

• almar
    replied
    Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Vaata väga paljudes klubides tehakse kodukat oma vabast ajast voi lihtsalt koige muu töö korvalt vähemalt minu teada. Seega lihtalt kopeeriti nimekiri jalkaliidust oma kodukale... kas nad peavad sealt siis iga mängija nime vaatama? Vahest lipsab selline viga läbi ja alguses sai asi ju jalkaliidu näpukast.

Millal on moni klubi süüdistanud kohtunike selles, kui on moni mängija keelu all mänginud? Seda saab IMO jalkaliidust telefonikonega kontrollida, kes mängu keelu all on BTW. Ja mis asi see WDF on siis:P?

vaat sa said valesti natuke aru või väljendasin ma tõesti end sitasti. aga ma enda arust pole väitnud, et mõni klubi on syydistanud kohtunikku, et keelu all mängija on platsile lastud. kuid foorumist lugedes on siia kribatud, et mix kohtunik märku ei andnud, et keelu all mängija on nimekirjas( Klaju vs Kure mäng) (Paide vs ei mäleta- samas pole kindel et seal miskit mainiti). jh ja ütelus on ju USALDA AGA KONTROLLI.
    mina pean ja kirjutan WDF all wadafakk(kirjapilt on kindlasti teine kuid ega ma kirjaoskaja olegi) ja mis siis see BTW on?

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas almar Vaata postitust
    ei noh kas siis klubi ei pea üle kontrollima oma mängumehi kes on kantud nende nimekirja ja siis ümber väitma et asi ikka nii ei ole. see et mingi inimene soccerist on nimed kirja pannud ja siis kohe tuubeldadaxe ja tehaxe COPY et oki need mehed ongi. mix ei ole kontrolli meeskonnas? sama on ka syydistada kohtunikke kui mängib keegi keelu all. WDF? kõik teised on syydi peale meeskonna?
    võiin ka asjast valesti aru saada, täiendajatelt ootan vastust. tehke mulle silmaring laiemax......
    urmar ja almar-te olete vennad, elukaaslased või ema ja poeg?

Leave a comment:

• Nohik
    replied
    Algselt postitas almar Vaata postitust
    ei noh kas siis klubi ei pea üle kontrollima oma mängumehi kes on kantud nende nimekirja ja siis ümber väitma et asi ikka nii ei ole. see et mingi inimene soccerist on nimed kirja pannud ja siis kohe tuubeldadaxe ja tehaxe COPY et oki need mehed ongi. mix ei ole kontrolli meeskonnas? sama on ka syydistada kohtunikke kui mängib keegi keelu all. WDF? kõik teised on syydi peale meeskonna?
    võiin ka asjast valesti aru saada, täiendajatelt ootan vastust. tehke mulle silmaring laiemax......
    Vaata väga paljudes klubides tehakse kodukat oma vabast ajast voi lihtsalt koige muu töö korvalt vähemalt minu teada. Seega lihtalt kopeeriti nimekiri jalkaliidust oma kodukale... kas nad peavad sealt siis iga mängija nime vaatama? Vahest lipsab selline viga läbi ja alguses sai asi ju jalkaliidu näpukast.

Millal on moni klubi süüdistanud kohtunike selles, kui on moni mängija keelu all mänginud? Seda saab IMO jalkaliidust telefonikonega kontrollida, kes mängu keelu all on BTW. Ja mis asi see WDF on siis:P?

Leave a comment:

• almar
    replied

Leave a comment:

• IndrekL
    replied
    Haha, sa oled ikka uskumatu turvas. Sorri, et ma selgitada ei viitsi.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ah, mis me siin ikka räägime, Sillamäe kodukal pole mingit viidet info algallikale, kust see saadud on. Küll on nad seda venekeelsete sõnadega täiendanud, koosseisu pole viitsitud uurida, ju neid siis see eriti ei huvita, kes mängisid, mis on tegelikult suht imelik.

Üldiselt pole mõtet enam sellest jahuda, kui tahavad, siis parandavad, kui ei, siis ei.

Leave a comment:

• Nohik
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Mis kurudi eetikast sa siin räägid, see ei ole mul mingi töökoht siin, see ju tühipaljas foomum, kus eetikast pigem kohatu on rääkida, eetik.
    Olen ma seda oelnud, et see siin on sinu töökoht.

Tuli ju välja, et sa ise tegid vea, mis kopeeriti klubileheküljele ning siis sa naersid selle üle ning teatasid, et ei viitsi otsida kontakti Sillamäega, et neile sellest teada anda(oleks nagu viisakas olnud selle asemel, et selle üle ilkuda, et ei kontrollita igat nime) ning koigest sellest kirjutasid siia. See vabandus, et kust sa peaksid leidma Sillamäe meili aadressi on ju kah nali. Ei jäta ju head muljet eks?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    LOLWUT Telefonist oled kuulnud? Ning teiseks väga raske on ju Sillamäe kodukale minna ja seal vajutada nupule "Kontakt". E-mail, faksi- ja telefoninumbrid on seal ju olemas. Lisaks kas toesti pole jalkaliidus kedagi, kellel oleks kontakt klubidega?

Väga hea tööeetika on sul muideks...
    Mis kurudi eetikast sa siin räägid, see ei ole mul mingi töökoht siin, see ju tühipaljas foomum, kus eetikast pigem kohatu on rääkida, eetik.

Leave a comment:

• Nohik
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Täpselt tabasid, tubli. Ja kuidas ma seda üldse oleksin saanud sillamäelastele teatada, et neil viga see on? Loodetavasti loevad siit ja parandavad ära. Mingit meiliaadressi ma ka otsima ei viitsi hakata. Seda, et viga ka soccernetis on, ma tagasihodlikkusest ei maininudki, kuna nad parandavad selle isegi vast ära.
    LOLWUT Telefonist oled kuulnud? Ning teiseks väga raske on ju Sillamäe kodukale minna ja seal vajutada nupule "Kontakt". E-mail, faksi- ja telefoninumbrid on seal ju olemas. Lisaks kas toesti pole jalkaliidus kedagi, kellel oleks kontakt klubidega?

Väga hea tööeetika on sul muideks...

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Täpselt tabasid, tubli. Ja kuidas ma seda üldse oleksin saanud sillamäelastele teatada, et neil viga see on? Loodetavasti loevad siit ja parandavad ära. Mingit meiliaadressi ma ka otsima ei viitsi hakata. Seda, et viga ka soccernetis on, ma tagasihodlikkusest ei maininudki, kuna nad parandavad selle isegi vast ära.

Leave a comment:

Working...
X