Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Postitame ka Sillamäe poistele/tüdrukutele artikli meeskonna tegutsemisest.
Leave a comment:
-
Nojah, seekord ma päris osaline ei olnud, kuna olin seda mängu staadionil vaatamas. Aga eks ma pean siis viga parandama asuma.
Leave a comment:
-
Ha-ha, Sinu viga jällegi, Sa oleks pidanud urmari naljast aru saama.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa juba teist päeva mõtlen, kes see Sillamäe pallur Davõdov protokollis on. Nüüd jõudsin järeldusele, et Naumov hoopis. urmar purjus?
Leave a comment:
-
Ma juba teist päeva mõtlen, kes see Sillamäe pallur Davõdov protokollis on. Nüüd jõudsin järeldusele, et Naumov hoopis. urmar purjus?
Leave a comment:
-
äkki on valgenahaline neeger?Algselt postitas Aadu&coKüsimus: Kes on see mustanahaline neeger seal sillamäe varumeeste pingi juures oli?
Leave a comment:
-
Seda ma arvasingi, igaksjuhuks küsisin üle.Algselt postitas sosku Vaata postitustMis ise arvad? Päris murul ikka.
Leave a comment:
-
Mis ise arvad? Päris murul ikka.Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustRakvere Linnastaadionil v kunstikal?
Leave a comment:
-
esialgu kui uudis tuli siis sain mina aru et Sillamäe ei tohi mängida kodus publiku ees, kuid muudest asjadest nagu aru ei saanud. (va trahv)
et siis järgmine kodumäng on neil rakveres Kure vastu?
Leave a comment:
-
Seoses mitterahuldava mängukorraldusega karistati Sillamäe Kalevit kolme miinimumpalga suuruse rahatrahviga.
Samuti määrati klubile ühemänguline koduväljaku keeld Eesti jalgpalli Meistriliigas ning ühemänguline koduväljaku keeld tingimisi, mis muutub reaalseks juhul, kui 2009. aasta hooaja jooksul peaks EJLi distsiplinaarkomisjon veelkord Sillamäe Kalevit turvalisuse probleemide tõttu karistama.
Ma sain aru, et nagu karistus selline, et üks mäng koduväljaku keeld ja lisaks ka tingimisi üks mäng koduväljaku keeld..
Leave a comment:
-
Just just, nüüd hakkab midagi meenumaAlgselt postitas Shermann Vaata postitusttingimisi oli see publikukeeld minumeelest.
Leave a comment:
-
Häbi, häbi, Peeter!!!Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustAnatoly Ushanov: „Loodame, et tuleb publikut, siis tulevad ka väravad. Läheme mängima võidu peale.“
Kas tühjad tribüünid nõue rakendub mõnel hilisemal mängul või on karistus külmutatud mõne apelatsiooni ajaks? Või karistust muudetud üldse?
Sa üldse EJLi pressiteateid ei loe või?
Karistus oli samas pressiteates kus oli ka Kalju fänni intsident Levadia mängul ja Levadia sai karistada.
Edit: Lisaks oli samas pressiteates veel järgmine lõik- Kaljule tehti hoiatus, millega soovitatakse klubil tõhustada tööd oma poolehoidjatega, et vältida edaspidi võimalikke probleeme.
Leave a comment:
-
tingimisi oli see publikukeeld minumeelest.Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustAnatoly Ushanov: „Loodame, et tuleb publikut, siis tulevad ka väravad. Läheme mängima võidu peale.“
Kas tühjad tribüünid nõue rakendub mõnel hilisemal mängul või on karistus külmutatud mõne apelatsiooni ajaks? Või karistust muudetud üldse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: