Milline näeb Kitty välja?
Pilti palun!
Pilti palun!
?
?
.. Kohatu nali tõesti ehk indeed ja vabandan juba eos , eelkõige muidugi nende Flora tüdrukute ees, kellele Sillamäel kallale mindi. Lahtiseletatult ja vältimaks siin mingisuguste ülekeenud fännide pahameelt, siis näiteks mind häirib jubedalt kasvõi see näiteks , kui kuskil kaupluses(olgu see siis kasvõi minupärast see sama Sillamäe alkopood, mis seal staadioni kürval on) näen mõnd meesterahvast oma naisukesele(olgu ta siis või ametilt lits) ütlemas, et " traa putsi rsk lits selline, sina ei tule mulle ütlema, et kas ma pean ostma 3 õlut või 4 õlut või ei peaks ma üldse ostma õlut. Kui tahan siis ostan. Sina lits ole vait " ... ja olen siis ka kaupluses üritanud räuskavale "mehemürakale" selgitada, et viimane võiks vähelugupidavamat naisesse suhtuda, olgu ta sul siis kasvõi lits, mispeale on mind enamjaolt sõimuvalanguga üle valatud. Ükskord üks küsis mu käest ka, et kas tahan molli saada vä, mispeale ma soovitasin esmalt härral minna piimaleti äärde valkurikkaid tooteid minna sööma ja siis pärast tagasi tulla, aga härra millegipärast otsustas mitte tagasi tulla . Ehk siis ükskõik kumma mätta otsast ma püüan seda asja vaadata, ei ole siin mingisugsut õigustust sellele, et naisterahvastele kallale tungiti. Ja saati siis veel mõne meesterahva poolt, kui õigesti olen aru saanud. Sellele teguviisile ei ole mingisugust õigustust! Ja ammugi mitte õigustust stiilis a la "traa, et Teie omad alustasid ja ise olid vales seltskonnas ringi liikumas ja paras sulle nüüd ".
..
. Kittyl oli muidugi üsna ülivajalik siin praegust ka parastada ning tulevast Narva mängu veelgi enam meelde tuletada. Võib vaid arvata nüüd, mitu bussitäit "Pealinna vutifänne" sinna sõitmas on ja mitu bussitäit Sillamäelt. Narvast võiks otseülekande küll organiseerida

Kommentaar