Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Ma ütlesin sulle ja ütlen veelkord! Tõmba pea jalge vahele ja kommi siin socceris edasi. Mina ja paljud teised seda kindlasti nii ei jäta kui meie tüdrukutele tullakse kallale.
    Vastata pole vaja, veelkord tõmba pea jalge vahele.
    Tubli oled ja tean et meie fännirühmituses ja Paremas Tiivas selliseid vendasid nagu sina ei ole.
    Vastata pole vaja, tänan!
    MA pole fänni organisatsioonis kuskil aga käin Flora mänge vaatmas jne.et saaks ka osa võtta, kui midagi orgunnite enne/peale mängu?

Kommentaar

Marcus Aurelise soovitus on päris hea. Kindlasti pole mõtet muutda selisteks nagu piltidel vastasmeeskonna toetajad. Flora omi on vähemalt normaalne vaadata - särgid-sallid jne... Nagu Sillamäelaste foorumist võib lugeda - midagi hullu ju ei toimunud - keegi surma ei saanud.
      Eks siit on õppida... Ma arvan, et peaksite omasugustega tüli norima. Levadia omadega või Kaju omadega. Igasguste nokastunud pealtvaatajate või maikas vene jõmmidega pole mõtet teemat üles kiskuda. Nad ei vääri seda ja võtavad isiklikult. Üldiselt maailmas ikka ka fännid trashtalkivad omavahel ja tavalist pealvaatajat asjasse ei kista.
      Kui sillamäel siiski on päris fäänitunnustega grupeering, siis ma vabandan. Piltidelt ei saanud küll aru.

Kommentaar

Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.

Kommentaar

Arvan,et puht füüsilisle tpole mõtet idasse flora fännidel mõtet minna, kuna türpi saadakse nagunii. Ja mis mind kõige rohkem häirib on see,et flora fännid möllavad foorumis ja pärast on nutt ja hala kui tappa saadakse.

Samas ma ka ei tea mis asi seal sillamäel ka oli.

Kommentaar

Algselt postitas UrmoT Vaata postitust
            Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.
            Nagu Seni jutust ma olen aru saanud, saavad need 7-8 järgmine mäng kõigi teiste eest ka.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
              MA pole fänni organisatsioonis kuskil aga käin Flora mänge vaatmas jne.et saaks ka osa võtta, kui midagi orgunnite enne/peale mängu?
              Muidugi tule meie hulka ja nii viies sektor kui ka parem tiib võtab su omaks, meil suur sõbralik pere
              See teeb ainult headmeelt kui meid juurde tuleb.

Siinjuures tänan kõiki kellega me koos sellisel suurepärasel tripil käisime

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust

Samas ma ka ei tea mis asi seal sillamäel ka oli.
                pras, ma väga palun kui sa midagi ei tea, siis pole nagu mõtet postitada!
                tänan.

Kommentaar

Muidugi tule meie hulka ja nii viies sektor kui ka parem tiib võtab su omaks, meil suur sõbralik pere
                  See teeb ainult headmeelt kui meid juurde tuleb.
                  Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                    Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
                    tahad kaklema tulla
                    ei ole mingit maksu, ainult soodustused

Kommentaar

Võtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
                      under 3.5/ over 3.5
                      2.1 1.7

Kommentaar

Ära aja naerma !!!
                        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                          under 3.5/ over 3.5
                          2.1 1.7
                          Kas naised ja lapsed ka loevad?

Kommentaar

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
                            under 3.5/ over 3.5
                            2.1 1.7
                            Mis sul viga on?
                            Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
                            Olete te eestlased või mis?

Kommentaar

Mis sul viga on?
                              Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
                              Olete te eestlased või mis?
                              Kui ma venelasi hullult ei vihka ja ei taha neid hullult maha taguda, kas ma siis pole eestlane?

Kommentaar

Algselt postitas MihkelHK Vaata postitust
                                Kas naised ja lapsed ka loevad?
                                Sa kalju mine ka siit ära palun! Teil on oma teema kus oma vaimukusi pritsida.

Kommentaar

Working...
                                X