Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See kui te kirjutate a'la "Kui siia tuleb, siis anname nii räigelt lõuga" on kõvasti suurem ähvardus, kui mingi "22 on Narvas mäng. hahahahahhahaha"

enivei.. saage üle juba.

Kommentaar

Neutraalse vaatlejana võiks minu meelest kitty72 jääda foorumisse. Sry flora sõbrad aga kitty olemasolu on meistriliiga teemade jälgimise jälle huvitavaks teinud mulle kui esiliiga fännile. :P

Kommentaar

Selge, eks võtame Sillamäe süstlasõprade seltsi ähvarduse teatavaks.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
          See kui te kirjutate a'la "Kui siia tuleb, siis anname nii räigelt lõuga" on kõvasti suurem ähvardus, kui mingi "22 on Narvas mäng. hahahahahhahaha"

enivei.. saage üle juba.
          ma olen sinuga täiesti nõus

aitäh toetuse eest
          kindlasti tulen laupäeval mängule
          Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

minu arust võiks ka selle teema juba ära lõpetada. Sillamäele küll ei kipu enam mängu vaatama minema, kuna nüüd tean, et seal võivad isegi naised mitte millegi eest rusikaga saada. see siinne üksteise peale karjumine ei aita mitte midagi. jaa, tean, et ise ka karjusin, aga enam mitte. kõigil on nagunii oma arvamus ja seda muuta ei saa. ja see on ka väga nõme, et kui üks fänn teeb lollusi, on selles kõik süüdi. ah, mida iganes. tsau
            FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

Eleri nad ju paluvad andeks nüüd ikka lähed?

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                Eleri nad ju paluvad andeks nüüd ikka lähed?

http://sport.postimees.ee/?id=149580
                pigem süüdistus, kui vabandus. vabandavad ja järgmine kord peksavad jälle ja siis taaskord vabandavad. las jääb.
                FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

Kas kogu jama on selle pärast, et ta ütles hahahhaha? Naeruväärne!

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                    Kas kogu jama on selle pärast, et ta ütles hahahhaha? Naeruväärne!
                    Ei, terve postitus ühtsena.

See "vabandav" tekst oli küll vägagi süüdistavana/ründavana kirjutatud. Igas lauses lausa õhkas süüdistamist.
                    Võtame kasvõi selle: "iga tribüünil viibinu võis näha, et alkoholikogusega nende puhul kokku ei hoitud. Eks leidus ka kohalikke, kes olid enne mängu algust alkoholi pruukinud." - endi arvud viiakse nii miinimumini nagu poleks mitte midagi olnud, ainult juhuslikult keegi kohalikest jõi midagi. Flora fännid aga jutu järgi olid kõik täis kui templielevandid...kuna kogused olid tohutud siis ju pidi täis olema.

Palju õnne "väga hästi" kirjutatud vabanduskirja eest. Sellist vabanduskirja ei saa vastu võtta.

Kommentaar

Veidike üle ei pinguta kogu selle vaidlusega?

Kommentaar

Olen sunnitud jälle sõna võtma.
                        see "vabandus" on küll väga sinisilmne.. jääb tunne, et flora on süüdi, aga natuke tegi sillamäe ka midagi.. KUIGI, ikka flora on rohkem süüdi. No mis kuradi vabandus see on... Nii ühepoolset jama on vastik lugeda. Lisaks veel mianitakse, et värava taga ühte löödi ja teisi solvati.. miks kurat siis kiirabi tuli selle ühe lüüa saanud inimese pärast? Oeh, madalalaubalised.
                        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                          klge tropid, te hakkate ikka asju väga valest otsast.

kitty, sul poissi on vä?

nurr, nurr!
                          ähähh nõustun sinuga 100% ... ja lisan veel juurde teise naissoost peaosatäitja Eleri

Eleri, sul poissi on vöö?

Kommentaar

http://sport.postimees.ee/?id=149580

Sillamäe vabandab, Flora... kiskleb edasi?

Kommentaar

Sillamäe, tubli !

Ootasin, et kumb fännidest teeb mõlema osapoole käitumist tauniva avalduse ja vabanduse. Flora omad seda lahti ei jaganud, vaid jätkasid süüdistamist. Sillamäe samas tegi selle poliitilise liigutuse.

Sillamäe kaotas mängu aga natuke targem fänniorganisatsioon said kokkuvõttes võidu
                              Ganvix!

Kommentaar

see pole mingi vabandus kus on kirjutatuid terve leheküljetäis süüdistusi ja siis lõpu lihtsalt et nad vabandavad, see meenutab mulle rohkem ühte anekdooti:

Juku oli Marit litsiks hüüdnud ja see õpetajale ära kaevand.
                                õpetaja siis: "Juku, ütle kolm korda, et Mari ei ole lits ja palu andeks."
                                Seepeale Juku: "Mari ei ole lits, Mari EI OLE lits, Mari ei ole LITS, no andke andeks."
                                www.netsoccer2.com

Kommentaar

Working...
                                X