Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    Kalevi presidendi kommentaar oli igati 6ige.ja meiemaa artikkel Naumovi kohta v2ga v22r.tegu on kogenud m2ngijaga.
    Hakkab peale...
    Mis vahet seal on kas tegu on kogenud mängijaga või ei? Fair play'd ta ei tunne!
    FC Flora

Kommentaar

Rohkem ma sel teemal s6na ei v6tax,kuna olin v2ljakul ja j2lgisin m2ngu,k6ik oli ok.kui asi nii hull olex olnud,nagu meiemaa artikklis-v6ib kohtunik alati sekkuda,hoiatada jne.j2relikult tal polnud midagi v2ljakul 6elda.Ilusat suve k6igile kriitikutele,kalevi vihkajatele ja armastajatele,kirjas6pradele foorumis,kalju f2nnidele,jyrgenile ja alole florast :P viibin puhkusel palmide all ja olen kindel,et kui tagasi olen on S. kalev j2rjekordse v6idu kirja saanud :P
      Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Kui üks võistkond lööb palli vigase mängija parandamiseks auti, peatab kohtunik mängu. Pärast uuesti lahti mängides, EI OLE KOHUSTATUD teine võistkond palli ju tagasi andma, sest pall löödi auti. Kohtunikul pole ju midagi seal teha. Küsimus on pigem selles, kui eetiline see tegu on.

Kommentaar

Algselt postitas LHH2001 Vaata postitust
          Kohtunik ei saa midagi teha, kui meeskond ei jälgi FairPlayd ja lääb värava. Kohtunik ju ütles auti sissevisanud mängijale, et andku pall väravavahile tagasi, kuid teie mängija(mängija või asi) andis palli hoopis Naumovile.
          justnimelt, juriidiliselt on kõik korrektne ju, häbi igatahes sellise asja eest..

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
            Kui üks võistkond lööb palli vigase mängija parandamiseks auti, peatab kohtunik mängu. Pärast uuesti lahti mängides, EI OLE KOHUSTATUD teine võistkond palli ju tagasi andma, sest pall löödi auti. Kohtunikul pole ju midagi seal teha. Küsimus on pigem selles, kui eetiline see tegu on.
            täpselt. ja kahjuks ju Fair Play eest punkte ei anta ju
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kas mitte kalju - dinaburgsi m2ngus oli selline moment kus vastane lamas maas ja nunesel oli pall, siis teine vend n2itas kah nunesele, et mees seal lamab ja nunes lõi k2ega :S

Pärast kui dina sai palli ja lõid palli auti siis kalju ei andnud kah palli tagasi

Kommentaar

Flora vastu on Kalju samamoodi talitanud viimane Flora-Kalju mäng
                sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                  Flora vastu on Kalju samamoodi talitanud viimane Flora-Kalju mäng
                  NII IKKA EI SAA :S

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                    Kas mitte kalju - dinaburgsi m2ngus oli selline moment kus vastane lamas maas ja nunesel oli pall, siis teine vend n2itas kah nunesele, et mees seal lamab ja nunes lõi k2ega :S

Pärast kui dina sai palli ja lõid palli auti siis kalju ei andnud kah palli tagasi
                    Kui otsid õigustust, siis läks läbi. Aga ju siis ongi nii, et need võistkonnad kes tulevad esiliigast ei pea 5 aastat Fair Playd mängima?? Aga meeldiv on kuulda, et S. Kalev õpib meeskondadelt, kes asuvad neist tabelis allpool. Tean ka juhtumit kus III liiga kutt pani vastasmängijale rusikaga kõhtu. Kui Sillamäe poistel selline asi juhtub kirjuta privasse. Ütlen täpse mängu, siis saad siia õigustama tulla. Elagu kaevurid!!!!! Kaevame ja kaebame, "Sillamäe fännid OÜ"

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust

Ei see oli hoopis nii, et Dinaburg mängis edasi kui oma mees pikali lebas ja kalju võttis kohe neilt palli ära ja siis hakkasid lätlased vehkima, et lööge auti

Kommentaar

Algselt postitas LHH2001 Vaata postitust
                        Kui otsid õigustust, siis läks läbi. Aga ju siis ongi nii, et need võistkonnad kes tulevad esiliigast ei pea 5 aastat Fair Playd mängima?? Aga meeldiv on kuulda, et S. Kalev õpib meeskondadelt, kes asuvad neist tabelis allpool. Tean ka juhtumit kus III liiga kutt pani vastasmängijale rusikaga kõhtu. Kui Sillamäe poistel selline asi juhtub kirjuta privasse. Ütlen täpse mängu, siis saad siia õigustama tulla. Elagu kaevurid!!!!! Kaevame ja kaebame, "Sillamäe fännid OÜ"
                        Sillamäel ei ole kaevandust kusjuures, pandi kinni mingi 1952 või 1955 ja kaevandati uraanimaaki
                        samahästi võiks tallinnat kaevanduslinnaks nimetada

ma niisama, jutujätkuks
                        tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

aitäh Sillamäe Kalev ilusa võidu eest :P
                          ja mu sünnipäevapidu võib alata niceeeeeee

Kommentaar

JK Sillamäe Kalev - Paide Linnameeskond

PILDID : http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1004

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
                              aitäh Sillamäe Kalev ilusa võidu eest :P
                              ja mu sünnipäevapidu võib alata niceeeeeee
                              kus mu kutse peole on?

Kommentaar

Tänast mängu oli kohe hea meel vaadata. Siuke Sillamäe muttatampimine kosutas ikka hinge. Kahju on muidugi sellest, et Sillamäe meeskond sihilikult lõhub vastasmeeskonna mängijaid iga kord. Seekord siis Taijo. Pazor Sillamjae!

Kommentaar

Working...
                                X