Mis Smirrest ja Stjopast saand on ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustSmirnov m2ngis laup2eval Lootuse vastuKuresoo sobib
pyhap.j22di tema m2nguga rahule ) Elab koos meeskonnaga sanatooriumis ja teevad k6vasti trenni (Y)
Kommentaar
-
Tänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
Vadim Klass pakkis asjad kokku ja sõitis ära "
"Ta pani asjad kokku peale trenni ja sõitis ära.Ütles, et meil on siin igav, mitte nagu Peterburis" lisas klubi president muiates. (viibis siin 1-2 päeva)
Võimalik, et Stepanov liitub KalevigaSillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustTänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma nüüd norida tahaks, aga selline andunud fänn võiks ikka oma klubi presidendi nime osata korrektselt kirjutada.
Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust.
nõpuviga[B][/B] tegijatel juhtubseega saa üle
Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustseega saa üle"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJädalKahju, kõige sümpaatsem Tartu mängija minu jaoks, kellele olen alati pöialt hoidnud.
väga sümpaatne noormees.
Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSee on see sama intervjuu, mida vaid paberkandjal lugeda saab?
Kui maksad, siis saad netist kaSillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar