Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis Smirrest ja Stjopast saand on ?

Kommentaar

Stjpaga on vist probleemid. Teda proovimängudes polnud. Smirre kohta ei oska täpselt öelda.

Kommentaar

Kuresoo vist sobib?

Kommentaar

Smirnov m2ngis laup2eval Lootuse vastu Kuresoo sobib pyhap.j22di tema m2nguga rahule ) Elab koos meeskonnaga sanatooriumis ja teevad k6vasti trenni (Y)
          Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
            Smirnov m2ngis laup2eval Lootuse vastu Kuresoo sobib pyhap.j22di tema m2nguga rahule ) Elab koos meeskonnaga sanatooriumis ja teevad k6vasti trenni (Y)
            Kui ma kõik saan aru, nad rääkisid Maksimist, mitte Dimast

Kommentaar

Seda, et Dmitri Smirnov viimastes mängudes Lootuses mängib, seda saab Lootuse kodukalt lugeda. Ju siis Maksim Sillamäe eest mängis, seda kahjuks Sillamäe kodukalt küll välja lugeda ei saa.

Kommentaar

Jah, see on kahju, aga kui mina mäletan Maksim ei mängi sel mängus.

Kommentaar

Tänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
                  Vadim Klass pakkis asjad kokku ja sõitis ära "
                  "Ta pani asjad kokku peale trenni ja sõitis ära.Ütles, et meil on siin igav, mitte nagu Peterburis" lisas klubi president muiates. (viibis siin 1-2 päeva )
                  Võimalik, et Stepanov liitub Kaleviga

Kommentaar

Tänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
                    Mitte et ma nüüd norida tahaks, aga selline andunud fänn võiks ikka oma klubi presidendi nime osata korrektselt kirjutada.

Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust.
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Mitte et ma nüüd norida tahaks, aga selline andunud fänn võiks ikka oma klubi presidendi nime osata korrektselt kirjutada.

Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust.
                      Võiks küll jah
                      nõpuviga[B][/B] tegijatel juhtub seega saa üle

Kommentaar

Jädal Kahju, kõige sümpaatsem Tartu mängija minu jaoks, kellele olen alati pöialt hoidnud.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

seega saa üle
                          Juba sain. Seekord läks ruttu.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Jädal Kahju, kõige sümpaatsem Tartu mängija minu jaoks, kellele olen alati pöialt hoidnud.
                            Siin on ta kaaaa kohalike südamed vallutanud väga sümpaatne noormees.

Kommentaar

See on see sama intervjuu, mida vaid paberkandjal lugeda saab?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                                See on see sama intervjuu, mida vaid paberkandjal lugeda saab?

Kui maksad, siis saad netist ka

Kommentaar

Working...
                                X