Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
ilusaid naisi on alati meeldiv rõõmustadaAlgselt postitas kitty72 Vaata postitustIrw PraS,tubli poiss-kuldsed s6nad kes teab,see teab
Leave a comment:
-
meeldiv, et vigadest õpietakse ning loodetavasti teevad ka teised nõnda.Algselt postitas kitty72 Vaata postitustVb tõesti oli see siis kui tulevik- silla mängisid.aga seal ju toimetasid turvad alkoholijoobes kodanikud minema.Mingi tähtis vaatleja oli meil lausa kohal ja karjus seal, et kord majja
aga usun, et kuudega läheb paremaks ja paremaks
mõned satsid siis teevad samme edasi ning mõned ka samme tagasi :P
lõpuks ütleks - kes teab see teab
Leave a comment:
-
Vb tõesti oli see siis kui tulevik- silla mängisid.aga seal ju toimetasid turvad alkoholijoobes kodanikud minema.Mingi tähtis vaatleja oli meil lausa kohal ja karjus seal, et kord majjaAlgselt postitas urmar Vaata postitustNo ühel viimasel liigamängul oli probleeme joodikutega, mul on otseinfot. Kindlasti olid need laaberdajad mulgid.

aga usun, et kuudega läheb paremaks ja paremaks
Leave a comment:
-
No ühel viimasel liigamängul oli probleeme joodikutega, mul on otseinfot. Kindlasti olid need laaberdajad mulgid.Algselt postitas kitty72 Vaata postitustjeee jeee nüüd on meil siis ülirange turvakontroll, 2 viimast mängu olen tähele pannud, et sisssepääs on viidud üle teisele poole, turvasid on topelt, tribüünidelt viiakse suitsetajad ja napsutajad minema ja kurja nägudega turvad kontrollivad sinu igat liigutust
asi on väga muutunud
eile oli veel suht palju politseinikke ja väravad ette toodud.
Skonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.
Leave a comment:
-
muidu reklaamiti, et kõvad fännid neilAlgselt postitas ballack Vaata postitust2003 ja 2004 kui Flora Riias Skontoga mängis Livonia cupi siis isegi tasuta sissepääsuga ja koduväljakul (sisehall neil) ei näinud mitte kummalgi aastal fänne...noh särke, salle ja lippe polnud ja keegi midagi isegi ei hõiganud kohalikest. Ei olnud raskust üle karjuda
Huvitav mis neil siis vabanduseks oli 

aga tundub, et polegi neid
?
Leave a comment:
-
2003 ja 2004 kui Flora Riias Skontoga mängis Livonia cupi siis isegi tasuta sissepääsuga ja koduväljakul (sisehall neil) ei näinud mitte kummalgi aastal fänne...noh särke, salle ja lippe polnud ja keegi midagi isegi ei hõiganud kohalikest. Ei olnud raskust üle karjudaAlgselt postitas kitty72 Vaata postitustSkonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.
Huvitav mis neil siis vabanduseks oli
Leave a comment:
-
jeee jeee nüüd on meil siis ülirange turvakontroll, 2 viimast mängu olen tähele pannud, et sisssepääs on viidud üle teisele poole, turvasid on topelt, tribüünidelt viiakse suitsetajad ja napsutajad minema ja kurja nägudega turvad kontrollivad sinu igat liigutust
asi on väga muutunud
eile oli veel suht palju politseinikke ja väravad ette toodud.
Skonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.
Leave a comment:
-
ei ole jah , läks vähe sassi seetõttu kustutasin
sinu probleem, kuidas asja serveerid
Leave a comment:
-
Yoppakolla su hetkelisest iroonitsemise purskest muud välja lugeda ei saa kui ainuke kes siin kibestunud on,oled u sina.3 postitust korraga,see purse pidi ikka päris suur olema kui pärast igat postitust uus mõte pähe tuli mida juurde kirjutada,ning ennast korrigeerida,ja kas ma ei või enam avalikus foorumis lugeda ning vaadata,sest sina Kitty72 ütled,et meie Flora fännid oleme kassid palava pudrukausi ümber,siis ma kahjuks pean sulle siiski ütlema,et päris nii need asjad ikka ei ole ja sa ei ole tõesti ainukene inimene kes siin postitab ja postitada võib.
Leave a comment:
-
HaTe , ära kujuta ette !
Balti liiga mängud tulekul, sõit Lätti, meistriliiga hõbeda nimel pingutamine ja kaasaelamine, parima jalgpalluri valimine ... toimub juba ammu uut & põnevat.
seega ära unista
Leave a comment:
-
oihh flora omad kohe siin
pole hullu, lugesin lihtsalt lehest ja siis tuli meelde
et pole mõtet ikka teisi sõimata, never ei tea mis enda oma teeb
see oleks kõik
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse