Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sen
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
    tahad kaklema tulla
    ei ole mingit maksu, ainult soodustused

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Muidugi tule meie hulka ja nii viies sektor kui ka parem tiib võtab su omaks, meil suur sõbralik pere
    See teeb ainult headmeelt kui meid juurde tuleb.
    Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust

Samas ma ka ei tea mis asi seal sillamäel ka oli.
    pras, ma väga palun kui sa midagi ei tea, siis pole nagu mõtet postitada!
    tänan.

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    MA pole fänni organisatsioonis kuskil aga käin Flora mänge vaatmas jne.et saaks ka osa võtta, kui midagi orgunnite enne/peale mängu?
    Muidugi tule meie hulka ja nii viies sektor kui ka parem tiib võtab su omaks, meil suur sõbralik pere
    See teeb ainult headmeelt kui meid juurde tuleb.

Siinjuures tänan kõiki kellega me koos sellisel suurepärasel tripil käisime

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Algselt postitas UrmoT Vaata postitust
    Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.
    Nagu Seni jutust ma olen aru saanud, saavad need 7-8 järgmine mäng kõigi teiste eest ka.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Arvan,et puht füüsilisle tpole mõtet idasse flora fännidel mõtet minna, kuna türpi saadakse nagunii. Ja mis mind kõige rohkem häirib on see,et flora fännid möllavad foorumis ja pärast on nutt ja hala kui tappa saadakse.

Samas ma ka ei tea mis asi seal sillamäel ka oli.

Leave a comment:

• UrmoT
    replied
    Ma arvan, et Lillekülas pole vähemalt Flora-Sillamäe mängul võimalik midagi sellist juhtuda. Need peamised tibladest jorssid vaevalt Tallinna tulevadki, eelmisel flora-kalev mängul oli vaevu 7-8 tükki neid siin ju.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Marcus Aurelise soovitus on päris hea. Kindlasti pole mõtet muutda selisteks nagu piltidel vastasmeeskonna toetajad. Flora omi on vähemalt normaalne vaadata - särgid-sallid jne... Nagu Sillamäelaste foorumist võib lugeda - midagi hullu ju ei toimunud - keegi surma ei saanud.
    Eks siit on õppida... Ma arvan, et peaksite omasugustega tüli norima. Levadia omadega või Kaju omadega. Igasguste nokastunud pealtvaatajate või maikas vene jõmmidega pole mõtet teemat üles kiskuda. Nad ei vääri seda ja võtavad isiklikult. Üldiselt maailmas ikka ka fännid trashtalkivad omavahel ja tavalist pealvaatajat asjasse ei kista.
    Kui sillamäel siiski on päris fäänitunnustega grupeering, siis ma vabandan. Piltidelt ei saanud küll aru.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ma ütlesin sulle ja ütlen veelkord! Tõmba pea jalge vahele ja kommi siin socceris edasi. Mina ja paljud teised seda kindlasti nii ei jäta kui meie tüdrukutele tullakse kallale.
    Vastata pole vaja, veelkord tõmba pea jalge vahele.
    Tubli oled ja tean et meie fännirühmituses ja Paremas Tiivas selliseid vendasid nagu sina ei ole.
    Vastata pole vaja, tänan!
    MA pole fänni organisatsioonis kuskil aga käin Flora mänge vaatmas jne.et saaks ka osa võtta, kui midagi orgunnite enne/peale mängu?

Leave a comment:

• -mirko-
    replied
    Minusse see värk otseselt ei puutu (Tartlane), aga kurb on lugeda mis toimus. Seda nii konkreetselt kakluse vaatenurgast kui ka Eesti jalgpalli perspektiivist. Aga kõige enam teeb meele kurvaks kogu see silmakirjalikkus ja kultuuritus.

Esmalt: mõistan täielikult hukka selle kakluse. Loodan, et Sillamäe saab korraliku trahvi ja siis ehk mõeldakse korraldusele. Kardan, et tühjade tribüünide või muu sellise värki ei tule, kuna ilmselt puuduvad objektiivsed tunnistajad mis seal juhtus. Flora fännid vs Sillamäe fännid, samas on mõlemad oma usaldusväärsust kergelt õõnestanud. Isiklik pakkumine on, et kõik olid vähemast väiksel määral napsutanud (va mõned).
    See aga paratamatult tingib selle, et jutu usaldusväärsus on kaheldav. Ma tõesti ei väida, et Florakad olid purjus (ma ei saa väita, kuna puudub igasugune objektiivne kinnitus). Aga ilmselt natuke olite võtnud, sellest piisab, et teie tunnistusi ei arvestata nii palju kui võiks. Aga loodetavast piisavalt, et trahv ära määrata. Selle mänguinspektorile ma väga palju ei panustaks, vaevalt ta kõike näha ja kuulda sai.

Aga Tlnas kättemaks teha? Lihtne küsimus: mille poolest siis teie, kes seda tahate, kultuursemad nendest olete? Jah, usun, põhjust teil vihased olla on, aga kui te hoolite Eesti jalgpallist, peaksite natukene eeskujuks olema.

Olen 100% veendunud, kui Tlnas Lillekülas selline kaklus tuleks, kaasneks sellega märksa suurem meediakajastus. Ilmselt see palju uusi inimesi väljakule ei meelita.
    Nii et mõtleme nüüd pikemas perspektiivis See,et Sillamäel käituda ei osata, noh, siin foorumis aru juba saanud, et kõigil nendega probleeme. Aga kas me peame siis samasugusteks muutuma?
    Tsiteerides Marcus Aureliust: parim kättemaks on mitte muutuda nendesuguseks

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    1)Ja mis see kättemaks sulle annab? Kütad täiega turpi ja siis? Maailm muutub paremaks? Kättemaks külvab kättemaksu.

2)Jah, olen küll.
    Ma ütlesin sulle ja ütlen veelkord! Tõmba pea jalge vahele ja kommi siin socceris edasi. Mina ja paljud teised seda kindlasti nii ei jäta kui meie tüdrukutele tullakse kallale.
    Tubli oled ja tean et meie fännirühmituses ja Paremas Tiivas selliseid vendasid nagu sina ei ole.
    Vastata pole vaja, tänan!

Leave a comment:

• Jaak
    replied
    Veelkord, tõmba pea jalge vahele ja palun ära enam siin sõna võta, okei?
    Kättemaks saab magus olema! Viies Sektor ja Parem Tiib karanteerib kõikidele tibladele head kättemaksu meie kodus!!

Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!
    A miks on sillamäe fännid süüdi,kui mingid suvalised jorsid,kes pärast laupäevahommikust viina ilusa vaatega Mere pst. pingil otustasid mängule komberdada ja seal teema üles kerisid?

need tiblad ei tule sul iialgi välismängule kohale nagu õiged fännid teevad.Nemad viskavad samal ajal Sillamäel mõne põõsa all viina ja norivad hiljem linnapeal kellegi teisega tüli.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    1)Kättemaks saab magus olema! Viies Sektor ja Parem Tiib karanteerib kõikidele tibladele head kättemaksu meie kodus!!

2)Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!
    1)Ja mis see kättemaks sulle annab? Kütad täiega turpi ja siis? Maailm muutub paremaks? Kättemaks külvab kättemaksu.

2)Jah, olen küll.

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
    Sen, rahu.
    Dannari jutt oli selle tõlge
    okei, sorry siis
    aga seda tiblakeelset paska ma ei loe! tänan!

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Mina rääkisin konkreetselt sellest, et kui Kalevi fännid tulevad Tallinna, siis pole mõtet nendega tüli norida. See näitab, et te ei ole mitte grammigi paremad, kui sillamäelased.
    Veelkord, tõmba pea jalge vahele ja palun ära enam siin sõna võta, okei?

Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!

Leave a comment:

Working...
X