Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Suht hale oli selle kädi sõnavõtt.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAk-s sai ka üks Sillamäe fänn sõna.
Jaanus ütles kõik korralikult nagu oli, kädi ajas ainult mulli suust välja.
Leave a comment:
-
Me kahtlustame, et see oli see kurikuulus kitty.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAk-s sai ka üks Sillamäe fänn sõna.
Leave a comment:
-
Kitty on vist Kädi Koppe
No nii Kitty-nyyd pead kyll peitu pugema-naarik rsk
Leave a comment:
-
Täpselt. Good point. Kaks esimest on eriti mõttetud nõudmised.Algselt postitas Ramm Vaata postitust1) See käibki jalgpalli fännluse juurde
2) See käibki jalgpalli fännluse juurde
3) Õige!
4) Õige!
Leave a comment:
-
Aga kitty72, siin üks Tammeka fänn rääkis, et nende lippude peale sülitati ja neid mõnitati Sillamäel, kas see on siis normaalne? Arvan, et mitte. Ma olen pidevalt üksi tribüünil ja usun, et kui Sillamäele üksi trummi mängima ning laulma tulen, ei jõua ma koju vist eriti tervena. Sest kui juba Rakveres eelmine aasta mulle näkku karjuma tuldi, et kao oma trummiga minema siit, siis mida ida poole, seda hullemaks läheb! Põhimõtteliselt peaks ma oma turvameeskonnaga tulema, vms ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAhsoo, et Flora lipukesed olid nii solvavad, aga kui karjuti "Rossija, Rossija" (nagu keegi mainis), siis see polnud kohe üldse mitte provotseeriv. Sa Kittyke oled kahe persega emane.
Pakkusin variandi !!! teie otsustada ! midagi enamat !
Leave a comment:
-
Ahsoo, et Flora lipukesed olid nii solvavad, aga kui karjuti "Rossija, Rossija" (nagu keegi mainis), siis see polnud kohe üldse mitte provotseeriv. Sa Kittyke oled kahe persega emane.
Leave a comment:
-
Ma ei näe ka, miks peaks meestel ja naistel nüüd vahet tegema. Kui peksa siis peksa.Algselt postitas Ramm Vaata postitustEi tea mis eraldi kohtlemist vajavad need naised siis? Ise veel tahate võrdset kohtlemist meestega
Leave a comment:
-
1) See käibki jalgpalli fännluse juurdeAlgselt postitas kitty72 Vaata postitustsillamäe fännidel ei ole florakate vastu midagi , juhul kui :
1) lõpetatakse vastameeskonna sõimamine (väljakul, foorumis)
2)igasugused lipud mis võivad kedagi solvata jäetakse koju
3)ei tehta rahvusevahet jalgpalliväljakul
4)lõpetage see halamine ja valetamine
2) See käibki jalgpalli fännluse juurde
3) Õige!
4) Õige!
Leave a comment:
-
sillamäe fännidel ei ole florakate vastu midagi , juhul kui :
1) lõpetatakse vastameeskonna sõimamine (väljakul, foorumis)
2)igasugused lipud mis võivad kedagi solvata jäetakse koju
3)ei tehta rahvusevahet jalgpalliväljakul
4)lõpetage see halamine ja valetamine
see on kõik !!! kui flora need asjad enda siseselt paika paneb, arvan et sisi on asjad rahulikumad. see provatseerimine tuleb LÕPETADA!!! me oleme kõik inimesed ja see jama on juba kõrini !!!!
mul pole enam selle teema kohta midagi öelda.
arutage enda siseselt asjad läbi ja olge MÕISTLIKUD - siis on ka teised
Leave a comment:
-
Ei tea mis eraldi kohtlemist vajavad need naised siis? Ise veel tahate võrdset kohtlemist meestegaAlgselt postitas Eleri Vaata postitustja kui teie arvates on normaalne see, et ka naistele tuldi seal kallale, siis te olete ise vägagi võrdsed nende sillamäe peksjatega. mõelge ka natuke.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: