Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kitty72
    replied
    Algselt postitas HaTe Vaata postitust
    Ma ei ole siiani Kittylt vastust saanud,kas see mitte ei olnud laus ähvardamine?
    Keegi TEIST vajutas teil jälle paanikanuppu v?
    pole siin mingit ÄHVARDUST !!! ÄRGE KUJUTAGE ENDALE ETTE!!

Leave a comment:

• -mirko-
    replied
    Kusjuures sekundeerin siinkohal, mind huvitab ka mida selle Narva jutuga öelda tahetakse.
    Seega preili Kitty, palun valgustage mind kes ma asjast miskit ei tea. Lihtsat ja konkreetset vastust ootaks
    päikest.

Leave a comment:

• HaTe
    replied
    Ma ei ole siiani Kittylt vastust saanud,kas see mitte ei olnud laus ähvardamine?

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Kahju, et kapten peab punase kaartide tõttu mängu vahele jätma ... see tal esimene mäng sel hooajal, kui mäng vahele jääb

Go, Go Kalev :P

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Kohe näha, et Sillamäel on asi jalgpallist väga kaugel.

Sel ajal kui Flora fännid olid koosolekul, et Sillamäe esindajatega kokkuleppele jõuda, olid Sillamäe esindajad (ja "fännid") kohalikku puskarit jooma läinud ja mälus peaga ära unustanud kogu teema ja õpetanud järjekordselt oma "fännidele" millised fašistid kõik eestlased on ja milline fašisti sümbol see on kui Eesti keelt räägid Eestis.

Teretulemast sõbralikku multikultuursusesse.

Ansip tšmo, elagu seltsimees savi...putin!

Leave a comment:

• ballack
    replied
    See on ähvardamine! Lisaks kes oli puudu kokkulepitud koosolekust (kes lubasid tulla)? SILLAMÄE esindajad! Kas midagi oli häbeneda mis ei tahetud, et välja tuleks või mis kõikidele selgeks saaks? Kui lubatakse siis ka tehakse, mitte ei käituta munni kombel, et lubatakse ja siis ette teatamata ei tulda. Häbenege! See oli muidugi ette teada, et Sillamäelt ei tule kedagi kuna neil pole midagi normaalset öelda.

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Minumeelest peaksid Viies Sektor ja Parem Tiib tegema Viies Sektor ja Parem Tiib samasuguse avalduse, mitte vehkima siin oma rusikatega.

Aga arvatavasti seda avaldust näeme me samapalju kui mina oma kõrvu.
    Ma arvan ka et sama palju nagu oma kõrvu.
    Ei ole plaanis ei Viiendal Sektoril ei Paremal Tiival mingit avaldust kirjutada!
    Ja miks me peaksime? Elus ei anna andeks et meid igasugu jamaga loobiti, et meile kallale tuldi ja eriti veel naistele ja peale seda suudate veel valetada ja vabandada oma lolli artikli lõpus kus kõik on üdini vale.
    Ei palu ka kunagi andeks et oma kodumaal peame me tiblakeelset teenindust taluma ja teie rõvedusi kuulama. Iialgi!!!

Leave a comment:

• HaTe
    replied
    Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    22 august flora f2nnid.. narva transiga narvas m2ng hahahhahahhashahahqhhahahahhahahah
    Kas see pole mitte, laus ähvardamine?

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Minumeelest peaksid Viies Sektor ja Parem Tiib tegema Viies Sektor ja Parem Tiib samasuguse avalduse, mitte vehkima siin oma rusikatega.

Et nad ei tee avaldust kus vehiks lehekülje jagu rusikatega ja siis kirjutaks võltsvabanduse või ma ei tea misasja lõppu??
    Avaldus tegi seda, mida kõik nad enne rääkind, meie olime ka väheke süüdi aga teised palju rohkem jam uidugi palju rohkem purjus kah. Võta näpust keda uskuda

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Karbs Vaata postitust
    Viimane uudis Kalevi fännidest ja poolehoidjatest http://www.fcsillamae.ee/?a=news_last
    Viienda Tiiva ja Parema Sektori vastus:
    Pole hullu, musi!

Leave a comment:

• Kert1000
    replied
    Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    22 august flora f2nnid.. narva transiga narvas m2ng hahahhahahhashahahqhhahahahhahahah
    Ja Sina Kitty72 ei provotseeri praegu???

Leave a comment:

• Shermann
    replied

Leave a comment:

• Karbs
    replied
    Viimane uudis Kalevi fännidest ja poolehoidjatest http://www.fcsillamae.ee/?a=news_last

Leave a comment:

• erxu
    replied
    No üks Sillamäe tüüp sai juba nuga ju tammsaare pargis, Juri. Jumal karistab neid kõiki ära.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Ma pole sul minig venks onju!
    otse vastupidi oligi mõeldud

Leave a comment:

Working...
X