Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
ja kui teie arvates on normaalne see, et ka naistele tuldi seal kallale, siis te olete ise vägagi võrdsed nende sillamäe peksjatega. mõelge ka natuke.
-
igaüks vaatab asja oma mätta otsast. kõige targemad on muidugi need, kes kohal ei olnud. jaa, flora fännid on kindlasti alati umbjoobes. seda te muidugi ei näinud, kuidas sillamäekad rahulikult tribüünidel viina jõid. vahet ei ole, mida räägitakse, need, kes kohal olid, teavad nagunii, kuidas asjad olid. ja need, kes siin kõvasti sõna võtavad, kuigi ise kohalgi ei käinud, need nagunii jäävad oma arvamuse juurde, et sillamäekad ei teinud midagi ja flora fännid on tropid. edu teile!
Leave a comment:
-
Ma saan aru, et ega Flora fännide ja venemeelsete fännide vahel ei olegi mingit õnnelikku keskteed lahenduseni, kuidas kõik läbi saaks aga mingi "sõja" orgunni on meile veel vähem Eestisse vaja.Algselt postitas UrmoT Vaata postitustdaywalker: kes sind hammustas? tõmba minema, kui sulle midagi ei meeldi, miks sa oled teemas kus sulle ei meeldi olla? Nagu tibla Eestis juba.
Leave a comment:
-
See kui inimene kasutab ajusid ja ei lahmi niisama, tähendab, et ta on tibla? Selge.Algselt postitas Sen Vaata postitustsina munn peksa eestlasi!
ehttibla oled!
Leave a comment:
-
daywalker: kes sind hammustas? tõmba minema, kui sulle midagi ei meeldi, miks sa oled teemas kus sulle ei meeldi olla? Nagu tibla Eestis juba.
Leave a comment:
-
sina munn peksa eestlasi!Algselt postitas daywalker Vaata postitustJeee, kõik eestlased venelasi taguma. Sen on meie liider!!!!!!
Ütle kus ja mis ning lähme kõõõõõõõõõõiiiiik kooooooos!!!!!!!!!
idioodikari.
ehttibla oled!
Leave a comment:
-
Jeee, kõik eestlased venelasi taguma. Sen on meie liider!!!!!!Algselt postitas Sen Vaata postitustMis sul viga on?
Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
Olete te eestlased või mis?
Ütle kus ja mis ning lähme kõõõõõõõõõõiiiiik kooooooos!!!!!!!!!
idioodikari.
Leave a comment:
-
Seda siit minu vaatevinklist on vägagi huvitav lugeda ,sest nagu ma arusaan te kõik olete jalgpallifännid mitte poksifännid. Sellega seoses võiksite panan põhirõhu fännluse peale mitte kes, kellele vastu hambaid paneb.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustVõtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
under 3.5/ over 3.5
2.1 1.7
Tiblad on tiblad neid ei paranda keegi!
Leave a comment:
-
Sa kalju mine ka siit ära palun! Teil on oma teema kus oma vaimukusi pritsida.Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustKas naised ja lapsed ka loevad?
Leave a comment:
-
Kui ma venelasi hullult ei vihka ja ei taha neid hullult maha taguda, kas ma siis pole eestlane?Algselt postitas Sen Vaata postitustMis sul viga on?
Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
Leave a comment:
-
Mis sul viga on?Algselt postitas Svenniid Vaata postitustVõtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
under 3.5/ over 3.5
2.1 1.7
Leave a comment:
-
Kas naised ja lapsed ka loevad?Algselt postitas Svenniid Vaata postitustVõtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
under 3.5/ over 3.5
2.1 1.7
Leave a comment:
-
Võtan vastu panuseid, mitu fänni mehhanisaator üksi maha võtab.
under 3.5/ over 3.5
2.1 1.7
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: