Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Houmi Vaata postitust
    Millal mängu highlighte näha saab ?
    Aga palun:

Esimene värav on muidugi nii nõme kui vähegi olla annab, aga teise tabamuse puhul pean uhkuse alla suruma ja tõdema, et Gregor Aru löök oli ikka väga kaunis. Aga eks jääme järgmist kohtumist ootama, Levaga pole igav juba hakanud. Välja arvatud ehk eelmine hooaeg 5-0 alla jäämine Vinnis, mis oli ka ainukene kodumäng, mis mul kohapeal vaatamata jäi. Hästi valitud vist.

Algselt postitas mortan Vaata postitust
    Ma nüüd väga loodan, et Tammeka ja Tarvas näiteks Tipneris mingil hetkel kokku lähevad, sest täna sain Karlova päevade laadalt 0,2€ eest sellise rariteedi! Kui meie esindused peaksid kohtuma, kingin antud rariteedi Tarva fännidele ja... Tartus avatakse Grossi pood ka varsti, ma paneks kotti rakverelikku täidist ka
    Oleks äraütlemata kihvt jah, sunniks ehk meidki rohkem liigutama. Esiliigas kahjuks väga vastaspoolt tribüünil ei kohta, aga eks see ole see duublite värk. Säärase žesti puhul aga, tuleks ka meil omapoolne lüke teha : )

btw, Tarval alates üleeilsest uued särgid: link
    Last edited by Andres.; 19.05.13, 19:23. Põhjus: ptüi, Aru maasikas mitte Kaldoja..

Kommentaar

Selle pommlöögi lõi vist ikka Gregor Aru ja kaldoja lõi peaga

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
        Selle pommlöögi lõi vist ikka Gregor Aru ja kaldoja lõi peaga
        Jajah, mai bääd, ei tea miks ma nad oma postituses ära vahetasin.

---

Kallele toome tammikust tõrusid, nii et olemas : p

Kommentaar

Nonnii! oli siis penalti ? hehe Greksi koll väga aus

Kommentaar

Algselt postitas Houmi Vaata postitust
            Nonnii! oli siis penalti ? hehe Greksi koll väga aus

Vaatasin küll seda momenti mitu korda, aga no ei saa ikka kottigi aru. Nii palju kui ma aga aru sain, siis tundus vähemalt, et joonelt võttis ära üldse teine vend (Ingermann?) ning see paistis tõesti olevat õlaga, muidu poleks see pall sealt vast sihukese kaarega tagasi tulnud. Huvitav oleks näha, et mis põhjus protokolli märgiti. Praegu ütleks, et see kaart tuli Levandile jätkuolukorrast, kuid miks, vot sellest ei saa kahjuks videopildi põhjal aru. Tüüp ise muidugi väga vastu ei vaielnud ning kohtunikul paistis ka küllaltki hea ülevaade olevat, nii et tahaks loota vähemalt, et päris lamp see kaart+pennal ei olnud. Kahju, et ma ise selle olukorra lives maha magasin, kuigi ega vist väga targem ei oleks.

Kommentaar

uhuhuu, või et Tallinna JK Kalev, milline revanšivõimalus kohe.

Kommentaar

Ohjah, need kesknädalased mängud amatöörsatsile ei ole head. Tarval I poolaeg oli võimalusi, kuid teine poolaeg lasti pead norgu ja karistati ära 4-0. Loodan, et see oli nüüd äratuskell ja võetakse kokku end. 1. juuni Viljandi Tulevik ja midagi pole kadunud veel

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
                  Ohjah, need kesknädalased mängud amatöörsatsile ei ole head. Tarval I poolaeg oli võimalusi, kuid teine poolaeg lasti pead norgu ja karistati ära 4-0. Loodan, et see oli nüüd äratuskell ja võetakse kokku end. 1. juuni Viljandi Tulevik ja midagi pole kadunud veel
                  Palun ärge veel ärgake, las Viljandi käib ka külas ära siis tehke mis tahate

Kommentaar

Oiii kuidas me paneme Kastani Arena elama, saab näha suurt lahingut!

Kommentaar

Loodan, et see oli nüüd äratuskell ja võetakse kokku end. 1. juuni Viljandi Tulevik ja midagi pole kadunud veel
                      Äratuskell on rikkis juba pikemat aega. 12'st mängust ainult 5 võitu.. Aga kuna uut kella osta ei saa, siis tuleb ikkagi vana kell korda teha kiiremas korras. Olen üsna veendunud, et kodus Viljandi vastu tuleb taas võit!

Kommentaar

Kas keegi üldse oskab tuua mõne adekvaatse põhjuse, miks esiliigat peab nädala sees mängima? Hooaeg jõutaks ju praktiliselt ilusti ära mängida ka siis, kui peetaks nädalas üks mäng, mis oleks nv-l. Okei, mõned nädalad peaksid olema vb kahe mänguga, aga siis saaks need ju sättida kuhugi südasuvele, kus inimesed ehk kergemini töölt ära saaksid vms. Esiliiga graafik ei sõltu ju praktiliselt mitte millestki. Koondise ja eurosarjade pärast pause pidama ei pea jne. Et miks siis amatööridele vastu ei tulda?

Kommentaar

Tõsi, täna puudusid mängult erinevatel põhjustel mitu tugitala

Kaarel Saar - kaitses pea asendamatu
                          Elar Tovstik - Sama, mis Kaarel ainult äärekaitses. Gull on parem äärepoolikus kui kaitses
                          Tarmo Rebane - loob ja ehitab mängu hästi
                          Kristian Marmor - ...

Reijo Kuusik - treener&mängija , no words needed

Kommentaar

Puusalt pakuks, et üks tegur on äkki noortekoondiste mängud? Erinevaid U-de mängijaid on Esiliigas ikka omajagu. Teiseks pakuks, et ehk üritatakse Esiliiga klubisid/mängijaid "harjutada" n-ö professionaalse kavaga vms. Kuid eks see graafik kummaline ole. Olen ka veendunud, et saaks paremini. Tänavu juba algas hooaeg ilgelt vara ning vahepeal laiutavad magusatel aegadel mingid imelikud tühimikud.

Kuid mis seal ikka, eks need amatööride kesknädalased punnitamised kipuvad tavaliselt võõrsil võistkondadele ebasoodsalt lahenema. Midagi üllatavat siin ei ole.

Hakkasin aga ka siis lampi fantaseerima, et kes kõik oleksid võinud Rakvere eest täna kohal olla, või siis vähemalt pingil (aka Tarva fänni 'märg unenägu'): Kuusik, Rebane, Marmor, Akimov, K. Saar, E. Tovstik, Vahero, Lõhe - ja et ikka 11 kokku saaks ning piisavalt fantastiline oleks, lisan võrrandisse ka Trasbergi, Aava ja Mehikese. Viimasest kolmest kaks pole küll registreeritud, aga tahaks loota, et kedagi neist on võimalik veel see hooaeg meie särgis näha. Ühe šanss peaks kusjuures päris hea olema.

Mitte, et ma nüüd oma eelneva jutuga midagi SK-10'lt ära võtta tahaks. Mind ennastki hoidsid muud kohustused täna Tartust eemal, nii et mängu oma silmaga ei näinud. Enivei, usun, et kui ikka 4-0 sutti saada, siis ei aita ei kohtuniku, ilma ega staadionitöötajate süüdistamine ka mitte, tuleb vaid endale otsa vaadata. Ju olid SK 10 vennad täna seda 3 punga rohkem väärt, läksid hetkel ka tabeli liidriks. Kodus aga rehabiliteerime kindlasti, nii fännid kui ka mängijad, mänguks Tulevikuga oleme kõik piisavalt üles köetud - aeg on küps ühe võidu jaoks!

Kommentaar

Kommentaar

Tarva jalgpallurid said ühe toetaja juurde
                                "Sel nädalal allkirjastasid Rakvere jalgpalliklubi (JK) Tarva mängijad Reijo Kuusik ja Joonas Ljaš ning Aqva Hotel Spa esindaja Roman Kusma koostöölepingu, millega Rakvere edukas ettevõte toetab kohaliku jalgpalliklubi tegevust järgneval kahel aastal."

Originaalartikkel Virumaa Teatajas, kuid selleks passi vaja: link

---

Homme aga, kell 14:00 Rakvere Linnastaadionil - Rakvere JK Tarvas vs Viljandi JK Tulevik.

Mängueelsed kommentaarid:
                                Peatreener Reijo Kuusik: "Mängime liidrite hulka kuuluva võistkonnaga ja peame olema nagu iga teinegi mäng ülesannete kõrgusel ja oma trumbid maksimaalselt ära kasutama. Loodame võitude rajale naasta. Loodame, et ka fännid aitavad meid nagu alati!”
                                Mängija Mihkel Gull: "Eelmine mäng oli meile väga õnnetu lõpplahendusega. Hoiame pea püsti ja teeme kõik, et Viljandile elu võimalikult keeruliseks teha. Tõotab tulla põnev mäng!"

Peatreener Raiko Mutle: "Senine statistika näitab, et kuuest võidust viis oleme saavutanud siis, kui värava on löönud meil ründaja. Seekord on meil ründajad platsis ja ilmselgelt läheme võitu noolima. Väga oluline on oma mäng käima saada, et kaunis Rakveres ilusat mängu pakkuda ja jalgpalli nautida."
                                Mängija Kristen Kähr: "Tarvaga oli esimene mäng väga põnev. Kuna me oleme hetkel tabelis neist eespool siis peaks see ka mängu lõpus nii jääma. Vaadates nende viimast mängu, siis janunevad nad tugevasti väravate järele. Nagu vanasõna ütleb, kel janu sel jalad, siis on arvata et nad jooksevad ennast ribadeks. Kuna ise olen kah kaua eemal olnud, siis on endalgi väravajanu tekkinud. Igatahes saab põnev olema."

Ning ma loodan, et Rait ja k2bo ei pahanda kui ma jagan nende meisterdatud nägemust laupäevasest Tarva algkoosseisust:

profiilipildid on muidugi pärit aastast 98, elukohta ei vaheta...

Kommentaar

Working...
                                X