320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
kindlasti on paide treeneril paides mitu gruppi noori, mida treenida tuleb, ja siis läheb rõhk noortele. eks seetõttu võis ka selline inimlik eksimus sisse lipsata.
-
kahju paide poistest-peale korraliku mängu ja teenitud punkti olid väga õnnelikud kui tulid Narvas riideruumist....ja nii loll eksimus.
Leave a comment:
-
head mängud on viimasel ajal küll tehtud ja tahaks et Paide püsima jääks, aga selliseid prohmakaid tehes ei väljendu see nii
Tulen kindlasti nov algul sinna ja vaatan millega üllatatakse.
Tõesti peaks ju mängijad teadma ka palju tal kaarte on, aga ei ütle miskit, vähe sellest, et juhtkonnal on asi kontrolli alt ära.
Paidet tahaks igaljuhul näha ML-s
Leave a comment:
-
Kuule, aga okei. Vaadake helgemat poolt (Paide poolehoidjad siis). Kui viimases kahes mängus on valusalt punktid käest võetud/ära antud, kuid näidatud mänguliselt, et suudetakse ja tahetakse, siis on ju lootust viimastelt mängudelt ka veel midagi oodata ja loota. Näiteks samamoodi mõtles ka Nurmalna, sain mina aru. Kutid on mitu head partiid järjest teinud ja väärivad ainult kiidusõnu. Tuleb nüüd need viimased mängud ka täiskäigul ära mängida ja siis vaatab edasi.
Ja las need koerad hauguvad. Kui Kurel midagi kehvasti läheb, eks meil kõigil oleks samamoodi hea meel, kuna tegu ju otseste konkurentidega, aga kas just nende teemasse ilkuma minna..no igaühel omad meetodid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustMa ei suuda ikka ära imestada, kuidas igal aastal leidub mõni selline ML või EL sats, kes lendab orki sellega, et lihtsalt ei suuda/oska/viitsi oma mängijate kollaseid kaarte kokku lugeda.
E: Räägin siis ML-ist.
Leave a comment:
-
jube kahju! ma olin kodus nii õnnelik kui flashscorest seisu nägin!
Leave a comment:
-
Kahju Paidest, et sellisel rumalal kombel nii väärt punkti käest ära andsid...
Leave a comment:
-
Ma ei suuda ikka ära imestada, kuidas igal aastal leidub mõni selline ML või EL sats, kes lendab orki sellega, et lihtsalt ei suuda/oska/viitsi oma mängijate kollaseid kaarte kokku lugeda.
Ja nagu eelpool juba küsiti - kas siis mängijad ise ka ei tea, kui palju nad kollaseid kaarte saanud on. 10 piires arvutamist õpetatati minu ajal juba esimeses klassis.
"Ainult Eesti liigas ...", ütleks selle kohta O. Järvela
Leave a comment:
-
Algselt postitas elionpros Vaata postitustKas ma olen ainuke keda segavad FC Kuressaare pressiesindaja "17" üleolevust täis kommentaarid?
Leave a comment:
-
Kas ma olen ainuke keda segavad FC Kuressaare pressiesindaja "17" üleolevust täis kommentaarid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas almar Vaata postitustmind hakkas huvituma, kas Paide tahab minna ülemineku mängudele ja minna tõesti esiliigasse, et tehakse selliseid prohmakaid, see ei ole ju esimene kord. viimaste mängudega selliseid apse teha? vb pole Paidel rahasi ja mitte seda välja öeldes, teha nn. "apse"?
Leave a comment:
-
mind hakkas huvituma, kas Paide tahab minna ülemineku mängudele ja minna tõesti esiliigasse, et tehakse selliseid prohmakaid, see ei ole ju esimene kord. viimaste mängudega selliseid apse teha? vb pole Paidel rahasi ja mitte seda välja öeldes, teha nn. "apse"?
Leave a comment:
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustsa oled peast sama soe nagu otse ahjust tulnud pagaripoiste rosinakukkel. loe juhendit, kallike.ANNA talle õige link,kuskohast juhendit lugeda saab,ise on ta vist laisk,muidugi kui juhendist üldse aru saab
Leave a comment:
-
Miks mängijad ise oma kaartide seisu ei jälgi... eelmine mäng kohtunik, seekord...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: