Noored kahtlustavad ju koheselt tsüklis viibimist, kui mõne päevane habe ajamata on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Ok, ju siis polnud pesus ammu käinud ning polnud aega habet ajada. Aga kuuldavasti juba Levadias viimasel aastal olid tal probleemid alkoholiga.Algselt postitas Rein Vaata postitustMis tal siis viga oli? Minu arust oli küll vinks-vonks ja jutt oli ka asjalik ning sümpaatne.
Kommentaar
-
ma olen jälle kuulnud, et kõik kõrgushüppajad suitsetavadAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOk, ju siis polnud pesus ammu käinud ning polnud aega habet ajada. Aga kuuldavasti juba Levadias viimasel aastal olid tal probleemid alkoholiga.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Tean üht, kes ei suitseta.Algselt postitas dareth Vaata postitustma olen jälle kuulnud, et kõik kõrgushüppajad suitsetavad
A üks jälle joob, näe http://www.youtube.com/watch?v=ENR31...eature=related
Kommentaar
-
Muidugi, mis need väiksed trahvid, mis punasega kaasnevad, ära ei ole. Päevapalk on ju räigelt kõrge ja klubil raha on!Algselt postitas Kutt Vaata postitustEeldan, et neil kolmel mehel vaja tööl olla ja see oli parim "vabandus" järgmiselt mängult puudumiseks
Aga see kõigest minu teooriaWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Soomes pidavat ehitusel päris hea palk olema.Algselt postitas Martin Vaata postitustMuidugi, mis need väiksed trahvid, mis punasega kaasnevad, ära ei ole. Päevapalk on ju räigelt kõrge ja klubil raha on!
Kommentaar
-
Kes teab, see teab!Algselt postitas Andres. Vaata postitustSoomes pidavat ehitusel päris hea palk olema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar