Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Teoorias oled sa kindlasti tugev.
    Täiesti tühja jutu asemel postita siia parem kava Kalev Spordis ülekantavatest kohtumistest, mis EJLis juba olemas on.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Täiesti tühja jutu asemel postita siia parem kava Kalev Spordis ülekantavatest kohtumistest, mis EJLis juba olemas on.
      Mida tahan, seda ka postitan, ma ei saa aru, miks keegi tahab kogu aeg ülemust mängida ja mind kuhugi suunata? Kui tuleb ametlik teadaanne, küll siis tuleb ka nimekiri mängudest. Alla kahe kuu on jäänud oodata.

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
        Flora edu olene suuresti kindlasti sellest, kas Hakola jääb või mitte. Teab keegi temast midagi täpsemalt? On suur võimalus, et ta on lahkumas?
        Jah, Juha Hakola pikendas Floraga lepingut kahe aasta võrra.
        Asi on kindel.

Kommentaar

Mida tahan, seda ka postitan, ma ei saa aru, miks keegi tahab kogu aeg ülemust mängida ja mind kuhugi suunata? Kui tuleb ametlik teadaanne, küll siis tuleb ka nimekiri mängudest. Alla kahe kuu on jäänud oodata.
          mida väiksem koer - seda valjemini haugub.
          ps ülemus olen mina

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
            mida väiksem koer - seda valjemini haugub.
            ps ülemus olen mina
            jälle üks pisike koerake välja ilmunud.

Kommentaar

Kas 2008. aastal tuleb Meistriliiga koduleht lõpuks?
              Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

Kommentaar

Algselt postitas er1k Vaata postitust
                Kas 2008. aastal tuleb Meistriliiga koduleht lõpuks?
                logo,logo,logo!
                a milleks eraldi koduleht? -meil on ju soccernet. Ei piisa?

Kommentaar

Vaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka, kus kirjas ka 5:2 võit Rakvere üle koos koosseisuga. Tamme Auto duubliks saab siis FC Anži.
                  Jube palju on kodukaid, mille loomine on iidamast ajast pooleli jäänud. Meelde jäi, et Karksi ja Atli kodukad on ilusasti käigus, TVMK III kodukas on palju parem kui peameeskonna oma! Oli muidugi veel töötavaid kodukaid.
                  Ka Levadia omal on peale avalehe muu info mängudest augustis toppama jäänud.

Kunagi oli probleem, et mingi klubi kodukas võeti võlgnevuste pärast maha. Imelik, miks need pooleliolevad kõik ilusasti üleval on? Ma pole muidugi spets, teadmaks, miks osade eest maksma peab, teiste eest mitte.

Kommentaar

Vaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka ..
                    sul on ikka huvitav elu

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                      sul on ikka huvitav elu
                      Tuleb jah välja. Huvitav?

Kommentaar

Vaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka, kus kirjas ka 5:2 võit Rakvere üle koos koosseisuga. Tamme Auto duubliks saab siis FC An˛i.
                        anna link ka

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                          anna link ka
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kunagi oli probleem, et mingi klubi kodukas võeti võlgnevuste pärast maha. Imelik, miks need pooleliolevad kõik ilusasti üleval on? Ma pole muidugi spets, teadmaks, miks osade eest maksma peab, teiste eest mitte.
                            no kui sa oma teenusepakkujale (serveri omanikule) võlgu oled, siis on ju selge, et teenuse pakkumine lõpetatakse. kui aga arved makstud, siis hoia aga seal oma kodulehte, poolikut kodulehte või üldse mitte midagi - pole kellegi asi.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                              no kui sa oma teenusepakkujale (serveri omanikule) võlgu oled, siis on ju selge, et teenuse pakkumine lõpetatakse. kui aga arved makstud, siis hoia aga seal oma kodulehte, poolikut kodulehte või üldse mitte midagi - pole kellegi asi.
                              Nojah, aga seal leidub mingeid 5 aastaseid alustatud projekte, raske uskuda, et nende eest siiamaani makstakse?

Kommentaar

Osad teenusepakkujad ei küsi serveriruumi eest raha, kuid nad pakuvad üldjuhul ka väga piiratud serveriruumi.

Kommentaar

Working...
                                X