Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2008
Collapse
X
-
Mida tahan, seda ka postitan, ma ei saa aru, miks keegi tahab kogu aeg ülemust mängida ja mind kuhugi suunata?Algselt postitas Martin Vaata postitustTäiesti tühja jutu asemel postita siia parem kava Kalev Spordis ülekantavatest kohtumistest, mis EJLis juba olemas on.
Kui tuleb ametlik teadaanne, küll siis tuleb ka nimekiri mängudest. Alla kahe kuu on jäänud oodata.
Kommentaar
-
Jah, Juha Hakola pikendas Floraga lepingut kahe aasta võrra.Algselt postitas daywalker Vaata postitustFlora edu olene suuresti kindlasti sellest, kas Hakola jääb või mitte. Teab keegi temast midagi täpsemalt? On suur võimalus, et ta on lahkumas?
Asi on kindel.
Kommentaar
-
mida väiksem koer - seda valjemini haugub.Algselt postitas urmar Vaata postitustMida tahan, seda ka postitan, ma ei saa aru, miks keegi tahab kogu aeg ülemust mängida ja mind kuhugi suunata?
Kui tuleb ametlik teadaanne, küll siis tuleb ka nimekiri mängudest. Alla kahe kuu on jäänud oodata.
ps ülemus olen mina
Kommentaar
-
jälle üks pisike koerake välja ilmunud.Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustmida väiksem koer - seda valjemini haugub.
ps ülemus olen mina
Kommentaar
-
logo,logo,logo!Algselt postitas er1k Vaata postitustKas 2008. aastal tuleb Meistriliiga koduleht lõpuks?
a milleks eraldi koduleht? -meil on ju soccernet. Ei piisa?
Kommentaar
-
Vaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka, kus kirjas ka 5:2 võit Rakvere üle koos koosseisuga. Tamme Auto duubliks saab siis FC Anži.
Jube palju on kodukaid, mille loomine on iidamast ajast pooleli jäänud. Meelde jäi, et Karksi ja Atli kodukad on ilusasti käigus, TVMK III kodukas on palju parem kui peameeskonna oma!
Oli muidugi veel töötavaid kodukaid.
Ka Levadia omal on peale avalehe muu info mängudest augustis toppama jäänud.
Kunagi oli probleem, et mingi klubi kodukas võeti võlgnevuste pärast maha. Imelik, miks need pooleliolevad kõik ilusasti üleval on? Ma pole muidugi spets, teadmaks, miks osade eest maksma peab, teiste eest mitte.
Kommentaar
-
sul on ikka huvitav eluAlgselt postitas urmar Vaata postitustVaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka ..
Kommentaar
-
anna link kaAlgselt postitas urmar Vaata postitustVaatasin huvi pärast üle, mis huvitavaid kodulehti pakub Neti.ee ja avastasin päris huvitava Tamme Auto koduka, kus kirjas ka 5:2 võit Rakvere üle koos koosseisuga. Tamme Auto duubliks saab siis FC An˛i.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustanna link kaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
no kui sa oma teenusepakkujale (serveri omanikule) võlgu oled, siis on ju selge, et teenuse pakkumine lõpetatakse. kui aga arved makstud, siis hoia aga seal oma kodulehte, poolikut kodulehte või üldse mitte midagi - pole kellegi asi.Algselt postitas urmar Vaata postitustKunagi oli probleem, et mingi klubi kodukas võeti võlgnevuste pärast maha. Imelik, miks need pooleliolevad kõik ilusasti üleval on? Ma pole muidugi spets, teadmaks, miks osade eest maksma peab, teiste eest mitte.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Nojah, aga seal leidub mingeid 5 aastaseid alustatud projekte, raske uskuda, et nende eest siiamaani makstakse?Algselt postitas elx Vaata postitustno kui sa oma teenusepakkujale (serveri omanikule) võlgu oled, siis on ju selge, et teenuse pakkumine lõpetatakse. kui aga arved makstud, siis hoia aga seal oma kodulehte, poolikut kodulehte või üldse mitte midagi - pole kellegi asi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar