Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See saapasöömine poleks mingi tõsine üritus, pigem ikka sõu. See võiks hulga rahvast staadionile vedada. Hea mõte. Justkui positiivne programm kohe.
Mis on saanud näiteks tippjalgpalli komisjonist,mis pidi ju hirmkõvasti Meistriliiga arendamisega tegelema? Tundub ,et kõik osutus jälle tühjaks õhumulliks.
Huvitav jah. Tundub, et rohkem keskendutakse Balti liiga ülesupitamisele.
Teleülekanded peaksid Meistriliiga atraktiivsust ju veidi tõstma, kuid siiamaani pole õnnestunud liigale nimesponsorit leida (sarnaselt korvile või võrgule), või kas sellega üldse tegeletakse? Loodetavasti õnnestub ka klubidel tõsta oma tulusid - müüa väljakuäärset reklaami jne.)
Mulle meenub, et alati kui on teemaks tõusnud jalgpalli viimine telesse, teatab Pohlak või keegi teine EJList "vara veel", et esmalt tuleb "kaup" nägusamaks teha vms. Ja et trööstitud tühjad tribüünid asjale võlu ei lisa jne.
Nüüd on see teleaeg siis ehk poolkogemata käes ja ma justkui ei taju, et miskit liiguks ja kaup mullusega võrreldes atraktiivsem oleks. Ma kujutan ette, et kui näidatakse avavooru mängu Flora ja Kalju vahel, siis tuleb kommentaatoritel häält tõsta mööduva rongi mitte platsil või selle ääres toimuva pärast. Ja selles rongis reisivad inimesed ilmselt ei aimagi, et parasjagu Meistriliiga avamäng toimub.
Peaks ikka midagi nupukamat välja mõtlema, kui maasturi loosimine. Kui ikka mugav ei ole, siis jääbki ainult üle imestada, kuidas kossu meistriliigas inimesed jaksavad Kalevi ja Fausto mängu vaatama minna, aga Flora ja Transi oma ei jaksa.
Muide, Tartus Anne kunstmuruväljaku ääres on tabloo täitsa olemas
Mida uut on kuulda aga Meistrivõistluste korraldusest ?
Mis on saanud näiteks tippjalgpalli komisjonist,mis pidi ju hirmkõvasti Meistriliiga arendamisega tegelema?
Eesti Tippliiga korraldamise komistuskiviks- kas Tippliigas saavad mõni meeskondi ühest süsteemis osalema või mitte?
Kunn, mis on su arvamust?
Teleülekanded peaksid Meistriliiga atraktiivsust ju veidi tõstma,
Kas sind rahuldab Meistriliiga/koondise/Baltiliiga teleülekanne kvaliteeti (pilt)? Mina annaks hinnangut 3-.
Möödanud aasta jalgpalli teleülekanned (Tallinnast) on rohkem jalgpalli (nagu TELEETENDUSEKS) diskrediteerimiseks.
Mulle meenub, et alati kui on teemaks tõusnud jalgpalli viimine telesse, teatab Pohlak või keegi teine EJList "vara veel", et esmalt tuleb "kaup" nägusamaks teha vms. Ja et trööstitud tühjad tribüünid asjale võlu ei lisa jne.
Nüüd on see teleaeg siis ehk poolkogemata käes ja ma justkui ei taju, et miskit liiguks ja kaup mullusega võrreldes atraktiivsem oleks. Ma kujutan ette, et kui näidatakse avavooru mängu Flora ja Kalju vahel, siis tuleb kommentaatoritel häält tõsta mööduva rongi mitte platsil või selle ääres toimuva pärast. Ja selles rongis reisivad inimesed ilmselt ei aimagi, et parasjagu Meistriliiga avamäng toimub.
Peaks ikka midagi nupukamat välja mõtlema, kui maasturi loosimine. Kui ikka mugav ei ole, siis jääbki ainult üle imestada, kuidas kossu meistriliigas inimesed jaksavad Kalevi ja Fausto mängu vaatama minna, aga Flora ja Transi oma ei jaksa.
Muide, Tartus Anne kunstmuruväljaku ääres on tabloo täitsa olemas
Minu küll usun, et Kalju vs Flora publik on üks häälekamaid ja mäng Meistriliiga mängu kohta väga atraktiivne.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Ma kujutan ette, et kui näidatakse avavooru mängu Flora ja Kalju vahel, siis tuleb kommentaatoritel häält tõsta mööduva rongi mitte platsil või selle ääres toimuva pärast. Ja selles rongis reisivad inimesed ilmselt ei aimagi, et parasjagu Meistriliiga avamäng toimub.
Rongist nüüd küll seda mängu ei näe.Raudtee suht kaugel ikka Hiiu Staadionilt
Enne uut hooaega siis teame ,mis on Levadia eesmärgid. Klubi omanik ütles need just äsja välja. Muu seas on nende hulgas ka Eesti Meistritiitel aga peamine eesmärk on ikkagi mängjate müük välismaale ,et saaks kuidagi rahaliselt plussi. Seda peab teadma iga koer Maardus ,iga metallivaras Koplis. ja iga lits Kallaveres.
On ju mõnus niimoodi jalgpalli arendada? Milleks näha vaeva mingite publiku numbrite suurenademisega ? Kahjuks peaaegu kogu meie klubijalgpall just nii mõtlebki . Flora elatub juba ammu müügist nüüd siis ka Levadia.
Hääbuv liiga ei ole atraktiivne kellegile ja tugevate leegionäride ostmiseks pole lootustki raha leida.
Kommentaar