Algselt postitas Maekas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2008
Collapse
X
-
Kuidas 1 mees uskujaks tehti.
djuud, 09.03.2008 00:28Algselt postitas Martin Vaata postitustDelfist
djuud, 06.03.2008 11:42
Teemast veits mööda, aga ei osanud mujale panna.
Ühesõnaga, tekkis huvi minna vaatama Meistriliiga avavooru kohtumist Flora ja Nõmme Kalju vahel. Kuna enne pole kordagi ühelgi koduse liiga kohtumisel käinud, siis hakkasin netist mängu kohta infot otsima (et kus toimub jms). Asukoha sain lõpuks veidi informeerituma sõbra käest, kes teadis mainida, et nii varakevadised mängud peab Flora Sportlandi kunstmuruväljakul, mis asub kuskil A Le Coq Arena lähedal. Kaarti täpse asukoha kohta pole aga paraku kuskil. Sama lugu ka piletihindade kohta. Miks kurat halatakse publikupuuduse üle, kui isegi selliseid elementaarseid infokilde ei suudeta huvilistele kättesaadavaks teha. Eks ma pean vist kohvipaksu pealt ennustama, kas lähen laupäeval sinna kahe raudtee vahele hulkuma ja otsima või leian miskit muud tegevust (nt lähen TTÜ korvpalliklubi kodumängule Fausto vastu Ehitajate tee 4 asuvasse TTÜ spordihoonesse, kus täispilet maksab 50 ja soodus 25).
Kurat, oli vast laupäev, erapooletuna läksin staadionile, fännina tulin välja. Kutsuge kasvõi gloryhunteriks kui tahate (tegelt Mustamäe on peaaegu Nõmme, nii et JOKK geograafiliselt ). Nüüd rõõmupidu käib, kahju ainult, et Kalev Sport näkku paneb ja kavas väljareklaamitud kordust ei näita. Nädala jooksul käin Stereos ära ja toon roosatriibulise salli koju. Näeme veel roosad pantrid.
Kommentaar
-
Me võtame kõik uued Kalju fännid sõbralikult enda sekka. Fännisektoris kohtume.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustdjuud, 09.03.2008 00:28
Kurat, oli vast laupäev, erapooletuna läksin staadionile, fännina tulin välja. Kutsuge kasvõi gloryhunteriks kui tahate (tegelt Mustamäe on peaaegu Nõmme, nii et JOKK geograafiliselt ). Nüüd rõõmupidu käib, kahju ainult, et Kalev Sport näkku paneb ja kavas väljareklaamitud kordust ei näita. Nädala jooksul käin Stereos ära ja toon roosatriibulise salli koju. Näeme veel roosad pantrid.
Kommentaar
-
Kindel, et Skiperski mängib Esiliigat? Ei tahaks uskuda... Vähemalt ei tohiks ta mängida... või on siis mingid uued kokkulepped. Siiamaani on minu meelest Dima jalkaliidus head tööd teinud, teades mis ta kõik peab seal ära tegema...Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis selle Skiperski tööülesannete hulka siis ka kuulub? Nüüd ta saab siis raha Esiliigas mängimise eest?
Kommentaar
-
Kas siis teeb ta halvemini tööd kui ta Kuressaares mängib? Naljamehed... las mängib jumal hoidku!Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustKindel, et Skiperski mängib Esiliigat? Ei tahaks uskuda... Vähemalt ei tohiks ta mängida... või on siis mingid uued kokkulepped. Siiamaani on minu meelest Dima jalkaliidus head tööd teinud, teades mis ta kõik peab seal ära tegema...
Kommentaar
-
Ega mul selle vastu ei ole et ta mängibAlgselt postitas Kuno Vaata postitustKas siis teeb ta halvemini tööd kui ta Kuressaares mängib? Naljamehed... las mängib jumal hoidku!
Eelmine aasta aitas ta Sõrvet ikka väga kõvasti! Kui jõudis seal mängida, jõuab ka nüüd
Mul oli meeles lihtsalt, et kuskil ametjuhendis või kuskil oli mingi asi kirjas ja ta ise oli ka selle pärast mures. Kui aga tohib mängida, andku aga ainult tuld
ta ikkagi väga korralik mängumees
Kommentaar
-
Miks ei peaks olema võimalik? nad pole ju otseselt kellegi duublid. Muuseas, Paide jättis eelmisel aastal Vaprusega mängides väga sümpaatse mulje, edu neile esilligas.Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKas Rakverel ja Paidel on võimalik ikka Meistriliigasse tõusta?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar