Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga telekas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

täitsa metsas nh Viasat ei näita Kalev Sport....aga ehk selleks ajaks juba hakkab näitma..
    FC Flora

Kommentaar

Mis ikka nutta Viasati pärast, kui staadionitel vaatamas käia, siis vaevalt selleks ajaks koju jõuab ja kui väga vaja vaadata, siis mõne pubi/muu asutuse ikka leiab kes näitab

Kommentaar

Endal samuti Viasat. Tuleks hakata neid massiliselt pommitama, et Kalev Spordi kavasse võtaksid.

Ise küsisin neilt, et mis seis on. Vastus oli selline, et nad lubasid vaadata, kuidas kanal on ning siis alles otsuse teha. Sellest vastusest on oma paar kuud möödas juba.

Saadan täna uue kirja.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
          Mis ikka nutta Viasati pärast, kui staadionitel vaatamas käia, siis vaevalt selleks ajaks koju jõuab ja kui väga vaja vaadata, siis mõne pubi/muu asutuse ikka leiab kes näitab

uh nojah seda küllRohkem ikka viibin staadionil
          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
            Samas hinnates praegust ülekannete näitamise praktikat, siis mängu näeb ka kordusest nii väikestviisi paaril korral.

Kommentaar

Viasatis töötavad küll idioodid, ma olen kindel, et nad kaotasid ka päris normaalselt teisi kliente peale minu.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Noh terrestrialis on vabalt saadaval, kellel Viasati ikka vaja on?

Kommentaar

aga selline kerge OT küsimus, et olen nagu kuskil kunagi näinud eesti jalgpalli meistriliiga logo? oli nagu mingi oranzikas lõvi palliga? miks ei võiks selline asi üldist jalgpalliliigat ilustada? miks ei ole sellist asja rohkem promotud? korvpallil on, võrkpallil on.. ja kui selline asi jalgpallil on, siis oleks ju kena kalev spordilt jalka liigamänge vaadata üleval paremas servas meistriliiga logo, mitte mingi sinise lambi kasti sees mänguseis ja poolaeg
                  //

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                    Viasatis töötavad küll idioodid, ma olen kindel, et nad kaotasid ka päris normaalselt teisi kliente peale minu.

kusjuures ongi nh..nüüd nad pole mu viimastele meilidele ka vastanud...

nad muidu vahepeal meilisid, et Kalev Spordil on nendega testiperiood...
                    FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                      aga selline kerge OT küsimus, et olen nagu kuskil kunagi näinud eesti jalgpalli meistriliiga logo? oli nagu mingi oranzikas lõvi palliga?
                      See oli mingi vene lehe oma rats. Aga see logo värk on jah veits soiku jäänud. Eelmine hooaeg lubati kõik pudrumäed ja piimajõed kokku, aga lõpuks tegi asi hoopis taandarengu. Aga üks asi, mis aitaks, oleks teha sõltumatud meistrikad nagu on sommidel.
                      Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Konstanteerin fakti, et meeskond, kes saab hooaja algul väga palju eetriaega on kahtlemata Flora. Esimesest neljast Kalev Sport jalgpalliülekandest, mis koduse jalgpalli lainel, on kõik Flora osalusega...

Kas see aasta ei kinnitata enam kõiki telemänge hooaja alguses ära, vaid jupi kaupa tehakse teatavaks? Jalkaliidu kodukalt vähemalt selline mulje jääb.
                        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kalev Sport ilmselt Eesti liigat enam üle ei kanna.Kruuda pole ju enam omanik seal ka.

Kommentaar

kus sa seda kuulsid, et ei kanna? ma olen ikka aru saanud, et kannavad. see on ka ainuke jalgpall, mida sealt vist lähitulevikus näha saab kahjuks.
                            Nõmme BSC OlyBet
                            www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                            www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                            www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas MihkelHK Vaata postitust
                              Kalev Sport ilmselt Eesti liigat enam üle ei kanna.Kruuda pole ju enam omanik seal ka.
                              KS jätkab ka sel aastal ja samas mahus!

.
                              "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                                Konstanteerin fakti, et meeskond, kes saab hooaja algul väga palju eetriaega on kahtlemata Flora. Esimesest neljast Kalev Sport jalgpalliülekandest, mis koduse jalgpalli lainel, on kõik Flora osalusega...

Kas see aasta ei kinnitata enam kõiki telemänge hooaja alguses ära, vaid jupi kaupa tehakse teatavaks? Jalkaliidu kodukalt vähemalt selline mulje jääb.
                                fakt fatktiks, kuid mängud on ka näitamist väärt.
                                mängud mida nende osalusel ka näidatakse on ju vooru tippmängud.

Kommentaar

Working...
                                X