täitsa metsas nh Viasat ei näita Kalev Sport....aga ehk selleks ajaks juba hakkab näitma..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga telekas
Collapse
X
-
Endal samuti Viasat. Tuleks hakata neid massiliselt pommitama, et Kalev Spordi kavasse võtaksid.
Ise küsisin neilt, et mis seis on. Vastus oli selline, et nad lubasid vaadata, kuidas kanal on ning siis alles otsuse teha. Sellest vastusest on oma paar kuud möödas juba.
Saadan täna uue kirja.
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustMis ikka nutta Viasati pärast, kui staadionitel vaatamas käia, siis vaevalt selleks ajaks koju jõuab ja kui väga vaja vaadata, siis mõne pubi/muu asutuse ikka leiab kes näitab
uh nojah seda küll
Rohkem ikka viibin staadionil
FC Flora
Kommentaar
-
Samas hinnates praegust ülekannete näitamise praktikat, siis mängu näeb ka kordusest nii väikestviisi paaril korral.Algselt postitas gamer Vaata postitustMis ikka nutta Viasati pärast, kui staadionitel vaatamas käia, siis vaevalt selleks ajaks koju jõuab ja kui väga vaja vaadata, siis mõne pubi/muu asutuse ikka leiab kes näitab
Kommentaar
-
aga selline kerge OT küsimus, et olen nagu kuskil kunagi näinud eesti jalgpalli meistriliiga logo? oli nagu mingi oranzikas lõvi palliga? miks ei võiks selline asi üldist jalgpalliliigat ilustada? miks ei ole sellist asja rohkem promotud? korvpallil on, võrkpallil on.. ja kui selline asi jalgpallil on, siis oleks ju kena kalev spordilt jalka liigamänge vaadata üleval paremas servas meistriliiga logo, mitte mingi sinise lambi kasti sees mänguseis ja poolaeg//
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustViasatis töötavad küll idioodid, ma olen kindel, et nad kaotasid ka päris normaalselt teisi kliente peale minu.
kusjuures ongi nh..nüüd nad pole mu viimastele meilidele ka vastanud...
nad muidu vahepeal meilisid, et Kalev Spordil on nendega testiperiood...FC Flora
Kommentaar
-
See oli mingi vene lehe oma rats. Aga see logo värk on jah veits soiku jäänud. Eelmine hooaeg lubati kõik pudrumäed ja piimajõed kokku, aga lõpuks tegi asi hoopis taandarengu. Aga üks asi, mis aitaks, oleks teha sõltumatud meistrikad nagu on sommidel.Algselt postitas sunseek Vaata postitustaga selline kerge OT küsimus, et olen nagu kuskil kunagi näinud eesti jalgpalli meistriliiga logo? oli nagu mingi oranzikas lõvi palliga?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Konstanteerin fakti, et meeskond, kes saab hooaja algul väga palju eetriaega on kahtlemata Flora. Esimesest neljast Kalev Sport jalgpalliülekandest, mis koduse jalgpalli lainel, on kõik Flora osalusega...
Kas see aasta ei kinnitata enam kõiki telemänge hooaja alguses ära, vaid jupi kaupa tehakse teatavaks? Jalkaliidu kodukalt vähemalt selline mulje jääb."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
kus sa seda kuulsid, et ei kanna? ma olen ikka aru saanud, et kannavad. see on ka ainuke jalgpall, mida sealt vist lähitulevikus näha saab kahjuks.Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.ee
Kommentaar
-
KS jätkab ka sel aastal ja samas mahus!Algselt postitas MihkelHK Vaata postitustKalev Sport ilmselt Eesti liigat enam üle ei kanna.Kruuda pole ju enam omanik seal ka.
."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
fakt fatktiks, kuid mängud on ka näitamist väärt.Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKonstanteerin fakti, et meeskond, kes saab hooaja algul väga palju eetriaega on kahtlemata Flora. Esimesest neljast Kalev Sport jalgpalliülekandest, mis koduse jalgpalli lainel, on kõik Flora osalusega...
Kas see aasta ei kinnitata enam kõiki telemänge hooaja alguses ära, vaid jupi kaupa tehakse teatavaks? Jalkaliidu kodukalt vähemalt selline mulje jääb.
mängud mida nende osalusel ka näidatakse on ju vooru tippmängud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar