Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Devili süü oli,et FCS väravat ei löönd. Reinuga arutasime,et millal me purjus Devili statalt ära laseme viia(mentidel). Ta häiris kõiki oma oskusega võimalusi mitterealiseerida
    Osa publikut võib siiski **** minna . Me played very well .

Kommentaar

pohhui, saan triobetist piisava summa ja ostan endale koha majandusmagistri satsi

Kommentaar

Peale eilset esitust saadeti Soccernet laiali
        Klubimaksu peavad kahjuks nad edasi maksma
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

nii et hiiule trummiga kõksima te ei tule pühapäeval? selge,me lähme pubisse jooma siis otse,kes viitsib,tulge sinna vähemalt!

või teeme kohapeal türgi vutti või miskit?!
          Kapten Trumm

Kommentaar

FC Anzhi - Eurouniv FC 6:2 (3:0)

EUFC väravad: R. Polberg, M. Osjamets
            Hoiatused: E. Nõmm, M. Evonen
            Eemaldamine: T. Verev

Klassivahe oli ilmne, kuid pooled sisselastud väravatest oleks võinud olemata olla, tüüpilised vead, mis ära karistatakse. Aga teisel poolajal näitasime veidi südikamat mängu, tuues kahe järjestikuse väravaga 4:2 peale ja luues veelgi ohtlikke olukordi, kuid eelmainitud vigade tõttu venitati vahe taas neljaväravaliseks.
            Supplies!

Kommentaar

Tundub, et Martin ei mahtunud täna koosseisu. Tuleb vahel trenni ka teha.

Kommentaar

JK Tulevik II - EBS 10:0(6:0).mäng ühte väravasse,eriti võimalusi pealinnavõiskonnal polnud.
                Olen see kes olen

Kommentaar

tundub nii, et kui Tulevikule oleks IV lõuna esitiim HaServ vastu tulnud, oleks legendaarne sündmus aset leidnud, kus madalaima liiga sats oleks kõrgliigale ära teinud

Kommentaar

Algselt postitas naitleja Vaata postitust
                    tundub nii, et kui Tulevikule oleks IV lõuna esitiim HaServ vastu tulnud, oleks legendaarne sündmus aset leidnud, kus madalaima liiga sats oleks kõrgliigale ära teinud
                    Täitsa võimalik,et nii see võinuks olla ,aga see võimalus on veel olemas
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      JK Tulevik II - EBS 10:0(6:0).mäng ühte väravasse,eriti võimalusi pealinnavõiskonnal polnud.
                      VV sai laupäevaseks mänguks siis vähemasti kõva trenni

Kommentaar

Algselt postitas viki77 Vaata postitust
                        VV sai laupäevaseks mänguks siis vähemasti kõva trenni

Kus juures vv oli päris hea, nendes väravates teda süüdistada EI saa
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Kell 15.00 Kernu PK staadionil
                          SAUE JK (III) - TARTU JK MAAG TAMMEKA (ML) 3:6 (1:2) LÕPPSEIS

Väravad: 45., 88. Lauri Nuuma, 54. Janar Pajo - 5. Artur Ossipov, 43. Timo Teniste, 61., 80., 86. Kristjan Tiirik, 72. Siim Valtna
                          Hoiatused: -

Saue JK: 1-Jaak Raivo, 6-Jano Järvelaid, 12-Ranner Selge, 24-Roland Tammela, 22-Kristjan Ploompuu, 9-Lauri Nuuma, 10-Janar Pajo, 7-Lauri Esko, 17-Jaan Koit, 20-Arko Ventsel, 5-Mikk Tõnissoo (46. 26-Taavi Olmet).
                          Varus: 16-Hannes Allikvee, 3-Anti Ventsel, 26-Taavi Olmet, 13-Peeter Pukk, 31-Henri Heinsalu.

JK Maag Tammeka: 16-Aleksandr Djatšenko, 4-Ando Hausenberg, 11-Marko Sonn, 5-Timo Teniste, 77-Mikk Valtna, 18-Mihkel Kuresoo, 10-Artur Ossipov, 23-Kristjan Tiirik, 33-Mihkel Mikheim (20. 8-Olari Perlin), 9-Rasmus Tomson, 29-Heiko Tamm.
                          Varus: 99-Albert Prosa, 22-Kaarel Kallandi, 28-Mario Hansi, 24-Tarvo Laurson, 8-Olari Perlin.

Mänguolud: +20, pilves ilm, vahepeal sadas vihma. Väljak heas seisukorras.
                          Peakohtunik Martin Salong
                          Abikohtunikud: Tõnu Palts, Andre Voit

päris hea tunne oli, kui suutsime 2:0 pealt 2:2 le viigistada, 2:3 kaotuseisul oli veel 2 suurepärast võimalust 3:3 lüüa, kuid õnn ei olnud Saue poolt.... lõpus väsisime ja lasime endale 4 väravat lüüa, vastates ise veel 1 kolliga
                          winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Nõmme Jk Kalju Ii - Kernu Jk Kadakas 11:0 (5:0)
                            Nõmme BSC OlyBet
                            www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
                            www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
                            www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don Vaata postitust
                              Nõmme Jk Kalju Ii - Kernu Jk Kadakas 11:0 (5:0)
                              koosseise on anda?

Kommentaar

Kellegil värskeid 1/16 paaride loosimistulemusi on teada? Täna 18:00 pidi ju olema?

Kommentaar

Working...
                                X