Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Karikamängud 2008/2009
Collapse
X
-
FC Anzhi - Eurouniv FC 6:2 (3:0)
EUFC väravad: R. Polberg, M. Osjamets
Hoiatused: E. Nõmm, M. Evonen
Eemaldamine: T. Verev
Klassivahe oli ilmne, kuid pooled sisselastud väravatest oleks võinud olemata olla, tüüpilised vead, mis ära karistatakse. Aga teisel poolajal näitasime veidi südikamat mängu, tuues kahe järjestikuse väravaga 4:2 peale ja luues veelgi ohtlikke olukordi, kuid eelmainitud vigade tõttu venitati vahe taas neljaväravaliseks.Supplies!
Kommentaar
-
Täitsa võimalik,et nii see võinuks olla ,aga see võimalus on veel olemasAlgselt postitas naitleja Vaata postitusttundub nii, et kui Tulevikule oleks IV lõuna esitiim HaServ vastu tulnud, oleks legendaarne sündmus aset leidnud, kus madalaima liiga sats oleks kõrgliigale ära teinud
Olen see kes olen
Kommentaar
-
VV sai laupäevaseks mänguks siis vähemasti kõva trenniAlgselt postitas kaitz Vaata postitustJK Tulevik II - EBS 10:0(6:0).mäng ühte väravasse,eriti võimalusi pealinnavõiskonnal polnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas viki77 Vaata postitustVV sai laupäevaseks mänguks siis vähemasti kõva trenni
Kus juures vv oli päris hea, nendes väravates teda süüdistada EI saa
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Kell 15.00 Kernu PK staadionil
SAUE JK (III) - TARTU JK MAAG TAMMEKA (ML) 3:6 (1:2) LÕPPSEIS
Väravad: 45., 88. Lauri Nuuma, 54. Janar Pajo - 5. Artur Ossipov, 43. Timo Teniste, 61., 80., 86. Kristjan Tiirik, 72. Siim Valtna
Hoiatused: -
Saue JK: 1-Jaak Raivo, 6-Jano Järvelaid, 12-Ranner Selge, 24-Roland Tammela, 22-Kristjan Ploompuu, 9-Lauri Nuuma, 10-Janar Pajo, 7-Lauri Esko, 17-Jaan Koit, 20-Arko Ventsel, 5-Mikk Tõnissoo (46. 26-Taavi Olmet).
Varus: 16-Hannes Allikvee, 3-Anti Ventsel, 26-Taavi Olmet, 13-Peeter Pukk, 31-Henri Heinsalu.
JK Maag Tammeka: 16-Aleksandr Djatšenko, 4-Ando Hausenberg, 11-Marko Sonn, 5-Timo Teniste, 77-Mikk Valtna, 18-Mihkel Kuresoo, 10-Artur Ossipov, 23-Kristjan Tiirik, 33-Mihkel Mikheim (20. 8-Olari Perlin), 9-Rasmus Tomson, 29-Heiko Tamm.
Varus: 99-Albert Prosa, 22-Kaarel Kallandi, 28-Mario Hansi, 24-Tarvo Laurson, 8-Olari Perlin.
Mänguolud: +20, pilves ilm, vahepeal sadas vihma. Väljak heas seisukorras.
Peakohtunik Martin Salong
Abikohtunikud: Tõnu Palts, Andre Voit
päris hea tunne oli, kui suutsime 2:0 pealt 2:2 le viigistada, 2:3 kaotuseisul oli veel 2 suurepärast võimalust 3:3 lüüa, kuid õnn ei olnud Saue poolt.... lõpus väsisime ja lasime endale 4 väravat lüüa, vastates ise veel 1 kolligawinners never quit, quiters never win!
Kommentaar
-
Nõmme Jk Kalju Ii - Kernu Jk Kadakas 11:0 (5:0)Nõmme BSC OlyBet
www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
www.youtube.com/c/NõmmeBSC
MIND Media Live Streaming services
www.mind.ee
Kommentaar
-
koosseise on anda?Algselt postitas don Vaata postitustNõmme Jk Kalju Ii - Kernu Jk Kadakas 11:0 (5:0)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

.
Kommentaar